Kinijos turgelio stebuklai: pristatytas išskirtinio ir solidaus dizaino išmanusis telefonas „UHANS U300“ su itališka oda, 4750 mAh baterija, 4GB RAM ir 30€ vertės dovanomis  ()

Kinijos išmaniųjų telefonų gamintojas „UHANS“ pagaliau pradeda dar pernai anonsuoto naujosios kartos išmaniojo telefono „U300“ prekybą. Tenka pripažinti, kad pirkėjų susidomėjimo išmaniajam telefonui „UHANS U300“ tikrai netrūksta net ir pirmosiomis išankstinių užsakymų dienomis. O to priežastys šį kartą daugiau nei akivaizdžios, kadangi „UHANS U300“ greta prieinamos kainos taip pat gali pasiūlyti gerą našumą bei santykinai unikalų dizainą, kas kol kas yra gana neįprasta kiniškų išmaniųjų telefonų rinkos segmente.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pradėti reikėtų nuo to, kad „UHANS U300“ atsparumą vandeniui ir dulkėms patvirtina suteiktas IP65 sertifikatas, o solidumą įrodo galinio dangtelio gamybai panaudota itališka oda. Tuo tarpu išmaniojo telefono priekyje puikuojasi aukštosios raiškos (1920 x 1080) IPS technologijos ekranas, o galinėje dalyje aplinkinių dėmesį nuolatos atkreipia integruota 13 megapikselių kamera (interpoliuojant gaunama 16 MP) bei itin jautrus piršto antspaudų skaitytuvas.

Gamintojas pristatydamas „UHANS U300“ nuolatos akcentuoja talpios 4750 mAh baterijos bei integruoto 4G ryšio modulio privalumus ir taip pat pabrėžia puikias šio išmaniojo telefono garso atkūrimo galimybes, kurias pavyksta pasiekti dėka integruoto „NXP Smart“ lusto bei „1318 BOX“ garsiakalbių.

Šiuo atveju reikėtų atkreipti dėmesį tik į tai, kad „UHANS U300“ buvo anonsuotas prieš pusę metų, todėl šis išmanusis telefonas vis dar yra parduodamas su „Android 6.0“ operacinės sistemos versija.

Svarbu pabrėžti, kad išmanusis telefonas taip pat gali pasigirti integruotu 64 bitų aštuonių branduolių „MediaTek MT6750T“ centriniu procesoriumi, „Mali-T860“ vaizdo plokšte, 4 GB operatyviąją RAM atmintine bei daugiau nei pakankama 32 GB vidine ROM atmintimi.

Vis dėlto jeigu dėl vienų ar kitų priežasčių pirkėjui norisi didesnės talpos vidinės atminties, jis pastarąją esant reikalui gali paplėsti dar 64 GB naudodamas Micro SD atminties kortelę.

Skubame pranešti, kad išankstinius išmaniojo telefono „UHANS U300“ užsakymus priima ir Kinijos elektroninė parduotuvė „Gearbest“. Ji ruošiasi pirmuosius užsakymus pirkėjams išsiųsti jau gegužės mėnesio viduryje. Šiuo atveju rezervuoti „UHANS U300“ verta todėl, nes „Gearbest“ kartu su išmaniuoju telefonu nemokamai taip pat žada atsiųsti ir beveik 30 eurų vertės dovaną (apsauginė ekrano plėvelė, odinis telefono dėklas bei OTG duomenų kabelis).

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(9)
(14)
(-5)

Komentarai ()