Skaitytojų vasaros iniciatyva: tai, ko ilgai ieškojau - „Avantree Audition“ ausinės - kokybiškas, nebrangus ir vertas dėmesio produktas iš Kinijos  ()

Muzika skamba ir užgula mano ausis 70% darbo dienos, todėl natūralu jog norėjosi kažko lengvo, patvaraus, kokybiško ir ne itin brangaus, tinkamo kasdieniam naudojimui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jau penkerius metus naudoju šaunias „Beats Studio by DR. Dre“ ausines ir turiu pripažinti, jog skambesys tikrai yra neblogas, bet laidas, svoris jau tam tikrose situacijose tampa tikru „oldschoolu“, o dar šios ausines reikalauja dviejų 3A baterijų baterijų, todėl dėl mobilumo ir patogumo labiausiai tinkamos naudoti yra namuose.

Štai todėl prieš gerus metus bandžiau susirasti kažką ne itin brangaus, pusiau kokybiško, belaidžio ir su gera baterija. Prisiskaičius teigiamų atsiliepimų įsigijau „Bluedio T2+“, wireless Bluetooth ausines su mikrofonu, micro SD kortelių skaitytuvu ir radiju. Suplojau 50 kanadietiškų dolerių.

Kokybės per daug nebuvo, labai keistas dizainas, reikalaujantis pripratimo, pats skambesys kaip iš gero aliuminio kibiro, vyrauja žemas dažnis ir tiek, bet ausinių baterija buvo stebuklinga, vienu įkrovimu atlaikydavo visą darbo savaitę, o muzika skambėdavo apie 5 valandas per dieną mano ausyse. Radijo funkcija veikė labai silpnai, mini SD neturėjau poreikio naudoti, todėl muzikinius resursus naudojau iš telefono bibliotekos arba online radijo.

Deja, po pusės metų ausinių korpusas lūžo per pusę, bet turėjau metinę garantiją, tad  vargais negalais atsiuntė naujas. Po dviejų mėnesių naudojimo išjungimo/įjungimo mygtukas sulūžo ir teko vėl kreiptis dėl garantijos, kiek pakovojus išsikovojau trečiąją porą ausinių, ir ką jūs manote? Po 4 mėnesių baterija numiro, tai tą kart ranka numojau ir išmečiau, kaip sakant „enough is enough“, atsibodo stebuklai.

Savaitę laiko naršiau internetą, nemiegojau naktimis, nėjau į darbą (juokauju), perskaičiau šimtus atsiliepimų, padariau tris skirtingus užsakymus, išbandžiau gautas ausines. Grąžinau dvejas atgalios ir pasilikau ties „Avantree Audition“. Tai puikus dizainas, kokybiška išvaizda, lengvos, minkštos, bevielės, turi integruotą mikrofoną pokalbiams, NFC funkcija, garso kokybė tikrai labai nenusileidžia mano turimoms „Beats Studio by DR.Dre“, o svarbiausia greitai įkraunamos ir groja nesustabdomos 40 valandų, kaina buvo 59 kanadietiški doleriai ir garantija 2 metams, bei pasaulinis pripažinimas arba įvertinimas 4,5 iš 5 galimų balų.

Dabar užtenka džiaugsmo visai darbo savaitei ir dar šiek tiek lieka savaitgaliui. Pridedu trumpą YouTube filmuką, kuriame testuoju šias ausines:

Šios ausinės veikia su visais iOS, Android įrenginiais ir asmeniniais kompiuteriais. O taip pat puikiai tinka aktyvesnį gyvenimo būdą mėgstantiems, na ir ne tik, net ir mano trejų metų sūnelis klausosi žaisdamas Lego kaladėlėmis.

O jei kam reikalingos techninės ausinių charakteristikos, tai prašau:

* Bluetooth V4.0 with EDR

* Supports profiles: headset, handsfree, A2DP, AVRCP

* Audio Format(s) Supported : aptX, AAC and SBC codec support

* Operation range: Class 2, 10 meters

* Up to 40 hours music time and 20 days standby time

* Driver size: 40mm

* Impedance: 32 ohm

* Frequency Response 20Hz-20KHz

* Headset size: 180mm x 170mm X 80mm

* Ear pad inner diameter: 6.3cm(length) * 4cm(width)

* Ear pad Outer diameter:10cm(length) * 8.5cm(width)

* Headset weight: 180g

Šį produktą jau realiai galiu rekomenduoti, jei tik rasite prekyboje - kaip matau, šiuo metu „Gearbest“ jau išparduotos ir asortimente nesiūlomos. Jei man pačiam dabar reikėtų ieškoti naujų ausinių, pasvarstyčiau apie „Fiil Diva“ – charakteristikos yra labai panašios į mano aprašytas, tad kokybė, tikėtina būtų ta pati, tik vienintelis trūkumas – aiškiai didoka kaina. Sulaukus rimtos nuolaidos, ausinės būtų gana įdomios.

Jurgis iš Kanados


Siųskite savo istorijas apie įdomius ir naudingus produktus iš Kinijos el. paštu info@technologijos.lt, o geriausios iš jų bus apdovanotos 100$, 50$, 20$ vertės prizais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(9)
(8)
(1)

Komentarai ()