Kinijos turgelio stebuklai: turbūt geriausias šios savaitės pasiūlymas – visiškai berėmis flagmanas „Vernee Mix 2“ anonso proga siūlomas su 22% nuolaida  (5)

Greičiausiai sutiksite, kad girdėti nuolatinius gandus apie planuojamus pristatyti naujos kartos aukštosios klasės „Apple“ ar „Samsung“ išmaniuosius telefonus jau tapo daugiau nei įprasta. Tuo tarpu vietinių Kinijos išmaniųjų telefonų gamintojų tarpe tokios tendencijos gana ilgą laiką buvo vertinamos skeptiškai. Vis dėlto šį rudenį suplanuotas „Vernee Mix 2“ pristatymas viską apvertė aukštyn kojomis. Apie šį išmanųjį telefoną žiniasklaidoje buvo pradėta kalbėti dar likus geram mėnesiui iki jo oficialaus pristatymo, o kiek vėliau gamintojas savo gerbėjams netgi siūlė įsigyti „Vernee Mix 2“ už ypatingą kainą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2017-10-10 Kinijos turgelio stebuklai: turbūt geriausias šios savaitės pasiūlymas – visiškai berėmis flagmanas „Vernee Mix 2“ anonso proga siūlomas su 22% nuolaida  (5)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tuo tarpu ši savaitė ypatinga tuo, nes išmanusis telefonas „Vernee Mix 2“ pagaliau tapo prieinamas visiems norintiems. Skubame pranešti, kad „Vernee“ kaip oficialų platintoją šį kartą pasirinko Kinijos elektroninę parduotuvę „Gearbest“. Ši partnerystė pirkėjams naudinga tuo, nes iki pat spalio 15 dienos „Vernee Mix 2“ išmanųjį telefoną leidžia įsigyti už ypatingą nei 145 eurų nesiekiančią kainą. Įvertinus oficialią kainą, tai būtų 22% reali nuolaida.

Tačiau šiuo atveju tikrai rekomenduojame paskubėti, kadangi už šią kainą gamintojas yra pasiryžęs parduoti vos tris tūkstančius „Vernee Mix 2“ kopijų. Jeigu tikėsime „Gearbest“ puslapyje pateiktu likučiu, tai reiškia, kad už 143 eurus šį išmanųjį telefoną jau gali įsigyti tik kiek mažiau nei tūkstantis pirkėjų, o visiems likusiems vėliau teks tenkintis maždaug 190 eurų siekiančia kaina.

Esminis akcentas, kuris verčia atkreipti dėmesį į „Vernee Mix 2“, žinoma, yra „tri-bezel-less“ tipo 6 colių FHD+ raiškos (2160 x 1080) ekranas. Be to, kadangi šio išmaniojo telefono ekrano santykis siekia 18:9, tai reiškia, kad net ir turėdamas tokį ekraną dydžiu jis vis tiek prilygsta tipiniams išmaniesiems telefonas su 5,5 colių įstrižainės ekranu.

Pavyzdžiui, garsiojo „Apple iPhone 8 Plus“ su 5,5 colių ekrano įstrižaine matmenys siekia 158,4 x 78,1 x 7,5 mm, tačiau „Vernee Mix 2“ turėdamas 0,5 colio didesnį ekraną šiuo atveju vis tiek geba išlikti labiau kompaktišku išmaniuoju telefonu (157,8 x 76,2 x 8,2 mm).

Gamintojas pristatymas „Vernee Mix 2“ dar mėgsta pabrėžti ir tai, kad net 80% šio išmaniojo telefono korpuso dengia stiklas, o bendrą konstrukcijos patvarumą padeda užtikrinti naudojamas metalinis rėmelis. „Vernee“ taip pat akcentuoja ir tai, kad „Vernee Mix 2“ tapo pirmuoju kompanijos išmaniuoju telefonu su gale integruota dviguba kamera, kurios abu lęšiai naudoja 13 megapikselių „Sony IMX258“ sensorius.

Galiausiai prie nepriekaištingos išvaizdos dar reikia pridėti ir tai, kad „Vernee Mix 2“ yra aprūpintas 4200 mAh talpos baterija, yra parduodamas su iš karto įdiegta „Android 7.0“ operacine sistema ir taip pat gali pasigirti aštuonių branduolių „Helio P25“ centriniu procesoriumi, „Mali T880“ vaizdo plokšte bei 4 GB operatyviąja RAM ir 64 GB vidine ROM atmintimis.

Įvertinus telefono išvaizdą, jo specifikacijas ir kainą, tai labai rimtas pretendentas į naują perkamiausią šio rudens telefoną. Jo išvaizda yra identiška „tri-bezel-less“ revoliuciją sukėlusiems „Xiaomi Mi MIX“ ir „Xiaomi Mi MIX 2“, bet kaina yra nepalyginamai mažesnė.

Žinoma, mažesnė kaina atsiranda ne šiaip sau - tai pasekmė to, kad „Xiaomi Mi MIX“ ir „Xiaomi Mi MIX 2“ naudoja „Qualcomm“ gamybos procesorius, kurie yra kur kas brangesni nei „Vernee Mix 2“ įdiegtas „MediaTek“ flagmanas „Helio P25“. Daugumai žmonių „Vernee“ sprendimas yra kur kas labiau tinkamas, nes „Helio P25“ našumo yra daugiau nei per akis, o su juo telefonas „Mix 2“ siūlo bene patį geriausią kainos/našumo santykį tarp visų dabartinių „tri-bezel-less“ telefonų rinkoje. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(9)
(4)
(5)

Komentarai (5)