10 pigių ir įdomių daiktų iš Kinijos, kurie palengvins gyvenimą namuose: minimalistinė lempa, raktų ieškiklis, tekstą paslepiantis nesąmonių spausdintuvas, orų stotelė ir kompaktiškas galąstuvas (Video)  (3)

Visur gerai, bet namie geriausia. Čia jaučiamės patogiausiai, čia turime savo vietą ir galime labiausiai atsipalaiduoti. Visgi, visada yra ką patobulinti. Štai 10 daiktų, kurie pravers bet kuriuose namuose.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2018-03-14 10 pigių ir įdomių daiktų iš Kinijos, kurie palengvins gyvenimą namuose: minimalistinė lempa, raktų ieškiklis, tekstą paslepiantis nesąmonių spausdintuvas, orų stotelė ir kompaktiškas galąstuvas (Video)  (3)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Kompaktiškas galąstuvas EDCGEAR

Kiekvienoje virtuvėje turi būti galąstuvas peiliams. Visgi, jį turėti vien virtuvėje neužtenka. Kur galandate savo kišeninį peilį? O peilį, kurį naudojate sode? Šis EDCGEAR galąstuvas yra toks kompaktiškas, kad kišenėje tiesiog pranyks. Jis turi trijų tipų galąstuvus viename korpuse - volframo karbido ašmenys išlygina peilių geležtes, keraminiai juos nušlifuoja, o pailgas apvalus galąstuvas padės dantytiems ašmenims sugrąžinti prarastą aštrumą.

EDCGEAR galąstuvas kainuoja €3,81.

2. Raktų ieškiklis

Kiek kartų jums yra taip buvę, kai kažkur ne vietoje pasidedate savo raktus, o vėliau jų negalite rasti? Tai - labai erzinančios akimirkos. Tačiau šią problemą galima išspręsti štai tokiu įrankiu. Šis raktų ieškiklis pypsi, kuomet yra nukreiptas link raktų. Reikės pažaisti seną gerą žaidimą „karšta/šalta“, tačiau raktus surasite labai greitai. Su šiuo ieškikliu komplektuojami ir penki specialūs raktų pakabukai, todėl šiuo prietaisu galės naudotis visa šeima.

Šis raktų ieškiklis kainuoja €11,71.

3. Dulkių siurblio antgalis smulkiems tarpams

Žinote tuos labai smulkius tarpelius, kurių įprasti dulkių siurbliai pasiekti negali? Na žinote, tarpus tarp klaviatūros mygtukų, automobilio ventiliacijos grotelėse, tarp kompiuterio komponentų. Šis dulkių siurblio antgalis specialiai tam ir sukurtas. Jis siurbimo jėgą padalina į daugybę minkštų šiaudelių, kurie įra pakankamai lankstūs, kad pasiektų net ir mažiausių tarpelių vidų.

Šiam antgaliui panaudotas labai minkštas plastikas, kuris nesubraižys mikroschemų. Maži šiaudeliai neįsiurbs nieko svarbaus, todėl drąsiai gali išsiurbti skyrelius automobilyje iš jų net neišrinkę monetų. Šis dulkių siurblio priedas kainuoja vos mažiau nei 5 eurus, ir tinka daugeliui dulkių siurblių.

4. Vietos žymeklis/nuotolinis kameros valdymo pultelis/apsauga nuo pasimetimo

Kaip vienas mažas įrenginys gali tiek daug? Šis paprastas sekiklis prie išmaniojo telefono jungiasi „Bluetooth“ ryšiu. Jis turi vos vieną mygtuką, kuris gali, pavyzdžiui, valdyti telefono kamerą. Taigi, galėsite telefoną padėti kur nors atokiau ir vienu mygtuko paspaudimu padaryti gerą, kokybišką nuotrauką. Paspaudus dukart telefone nuskambės pranešimas - ši funkcija pravers, jei dažnai namie pasimeta telefonas arba į viešus renginius mėgstate vestis vaikus.

Paspaudimas programėlėje taip pat gali ir patį sekiklį priversti skleisti garsinį signalą. Taip pat galima nustatyti programėlę taip, kad jums būtų pranešta, jei sekiklis per toli nutoltų. Galiausiai, vienu paspaudimu galėsite pažymėti vietą, kurioje esate, kad vėliau galėtumėte lengvai surasti savo automobilį. Šis prietaisas kainuoja €1,48. Štai kaip jis veikia:

5. „YouOKLight“ LED šviestuvas

Tai - 3,5 W LED juosta, kuri nemirksi, nedirgina akių ir skleidžia labai tolygią, ryškią šviesą. Šis šviestuvas naudoja energiją, gaunamą per USB jungtį, todėl jį galėsite pasiimti su savimi, pavyzdžiui, stovyklaudami - tereikės prijungti prie išorinės baterijos. Jis taip pat pravers jūsų įprastoje darbo vietoje.

Žinoma, „YouOKLight“ pasirūpino, kad šviestuvą būtų labai paprasta įrengti - pakuotėje yra keli dvipusės lipnios juostos gabalėliai. „YouOKLight“ šviestuvas kainuoja €3,64.

6. Krepšelis daiktams kriauklei

Ar pastebėjote, kad aplink kriauklę virtuvėje visada trūksta vietos? Kas nors visada krenta tiesiai kriauklę. Tam buvo sukurtas šis nedidelis krepšelis, kuris gali būti prisegtas tiesiai prie maišytuvo pagrindo. Į jį galėsite įdėti indų plovimo kempinę, indų ploviklį, šveistukus ir kitus daiktus, kuriuos visada norite turėti po ranka, kai darbuojatės prie kriauklės.

Toks krepšelis daiktams kriauklei kainuoja €2,85, galima rinktis iš trijų spalvų.

7. Minimalistinė orų stotelė-žadintuvas BK - 854

Orų stotelės darosi vis populiaresnės. BK - 854 yra visai paprastas prietaisas. Jis veikia kaip laikrodis, žadintuvas ir kalendorius, tačiau šalia viso to dar parodo ir oro temperatūrą bei drėgmę. Dar daugiau - LCD ekrane pamatysite ir paveikslėlį - orų prognozę, kurią prietaisas sudarys pagal oro parametrus.

Šis žadintuvas-orų stotelė kainuoja €4,32, galima rinktis iš keturių spalvų. Beje, tai vienas geriausiai vertinamų tokio tipo prietaisų Gearbest.com portale.

8. Šviečiantis žadintuvas

O gal jums tiesiog nereikia orų stotelės ant naktinio stalelio prie lovos? Tuomet vis tiek pravers labai paprastas žadintuvas. Jis taip pat turi laikrodį, nurodo savaitės ir mėnesio dieną, temperatūrą, bet nieko daugiau. Galėsite pasirinkti iš 8 skirtingų žadintuvo melodijų ir 7 apšvietimo spalvų.

Šis žadintuvas kainuoja €3,47. Kartais juk būtent paprastumo ir pasiilgstame labiausiai.

9. Bereikšmio rašto spausdintuvas jūsų privatumui

Ką darote su nebereikalingais dokumentais, kuriuos reikia išmesti? Suplėšote? Deginate virtuvėje? O vokais su kitų žmonių adresais? Šiais laikais negali būti per daug atsargus. Jei norite užmaskuoti kokį nors spausdintą raštą, tam puikiai tinka toks nesąmonių spausdintuvas. Kodėl jį taip vadiname? Nes jis spausdina bereikšmius simbolius, kurie taip susilieja su tikru raštu, kad jo nebeįmanoma perskaityti.

Vienu perbraukimu paslėpsite 1,5 cm pločio juostą. Iš viso taip galėsite užmaskuoti net 30 metrų teksto. Šis tekstą maskuojantis spausdintuvas kainuoja vos mažiau nei 8 eurus.

10. Minimalistinė „Yeelight“ stalinė lempa

„Yeelight“ yra garsus šviestuvų gamintojas. Ši lempa yra labai paprasta. Ji neturi begalės režimų, nesijungia prie interneto, neprisitaiko prie jūsų nuotaikos. Tai - tiesiog 44 cm aukščio lempa su E27 sriegiu. Jai tinka bet kokios E27 lemputės, nors, aišku, šiais laikais vis daugiau žmonių renkasi LED elementus.

„Yeelight“ stalinė lempa pasižymi aukšta surinkimo kokybe ir ergonomišku dizainu. Ji kainuoja €31,71. Galima rinktis iš juodos ar baltos spalvos. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(6)
(-3)

Komentarai (3)