Nuolaidos naujausioms apyrankėms: Geekbuying skelbia specialius nuolaidų kuponus „Xiaomi Amazfit Pace 2“, „Huawei Honor Band 4“ ir „Xiaomi Mi Band 3“ (Video)  (1)

Šįkart Geekbuying.com paruošė išmaniųjų laikrodžių ir apyrankių sąrašą, kuriam taiko specialius nuolaidų kuponus. Čia rasite tokias prekes:

-Išmanusis laikrodis „Xiaomi Amazfit Pace 2“ – tarptautinė versija

-Išmanioji apyrankė „Huawei Honor Band 4“

-Išmanioji apyrankė „Xiaomi Mi Band 3“ – NFC versija


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Išmanusis laikrodis „Xiaomi Amazfit Pace 2“ – tarptautinė versija

Įvedus nuolaidos kupono kodą OICBRDZG, šis išmanusis laikrodis kainuos 138,15 eurų. Kuponas galioja pasirinkus Vokietijos ir Italijos sandėlius.

„Xiaomi Amazfit Pace 2“ yra labai gražus išmanusis laikrodis, kuris turi tvirtą metalinį ir anglies pluošto korpusą ir tinka ne tik sportine veikla užsiimantiems, bet ir verslo žmonėms. „Amazfit Pace 2“ esantys mygtukai užtikrina dar lengvesnį laikrodžio valdymą, nors jį galima pilnai valdyti ir liečiamu ekranu.

„Bluetooth 4.2“ veikia 10 metrų atstumu tarp laikrodžio ir telefono. WiFi ir Bluetooth ryšiai su telefonu yra stiprūs ir netrukinėjantys. 

Gamintojo teigimu, baterijos budėjimo režime užtenka 5 dienoms, o su nuolat įjungtų GPS, jos energijos užteks 35 valandoms.

Yra atsparus vandeniui ir galima nardyti iki 50 metrų gylyje, taip pat palaiko 11 skirtingų sporto režimų, tarp kurių yra plaukiojimas, kopimas, bėgiojimas, pasivaikščiojimas, važinėjimas dviračiu.

Laikrodžio ekrane galite matyti SMS, WeChat, Twitter, Facebook pranešimus. Laikrodis praneš ir jei per ilgai užsisėdėsite vienoje vietoje. Taip pat pastoviai matuoja širdies ritmą ir automatiškai seka miego kokybės rodiklius. Jokių papildomų mygtukų spausti nereikia. Belieka tik atsibudus išmanųjį laikrodžį susieti su telefone esančia „Amazfit Watch 2.0“ programėle ir joje bus pateikiama visa informacija.

Taip pat naujajame „Amazfit Pace 2“ išmaniajame laikrodyje yra ir „Xiaomi Smart Home“ funkcija, tai reiškia, kad jei turite kitų „Xiaomi“ išmaniųjų įrenginių, kaip kad išmaniosios garso kolonėlės ar lempos, jus jas galėsite kontroliuoti per atstumą. Tereikia įsijungus WiFi nusiųsti „On“ arba „Off“ komandą. Tokio dalyko su pirmos laidos „Amazfit Pace“ padaryti nepavyks.

„Amazfit Pace 2“ laikrodžio ekrano užrakinimas vyksta labai paprastai, tereikia pirštais uždengti ekraną ir jis automatiškai užsirakina. Šios funkcijos nėra „Amazfit Pace“, čia teks palaukti 20 sekundžių kol automatiškai užsirankins ekranas arba du kartus paspausti mygtuką.

„Xiaomi Amazfit Pace 2“ yra labai įdomus išmanusis laikrodis, kuris puikiai atrodo, yra tvirtas ir aprūpintas gausybę funkcijų.

2. Išmanioji apyrankė „Huawei Honor Band 4“

Įvedus nuolaidos kupono kodą KMYAHZGM, ši išmanioji apyrankė kainuos 32,80 eurų. Iš Kinijos sandėlio.

Pats pirmas dalykas krentantis į akis, tai yra „Huawei Honor Band 4“ ekranas. Ši apyrankė yra aprūpinta 0,95 colių įstrižainės spalvotų 2.5D AMOLED ekranu.

Spalvotas apyrankių ir laikrodžių ekranas dar nėra toks dažnas reiškinys, ypač atsižvelgiant į šios apyrankės kainą. Taip pat kompanija teigia, kad tokio tipo ekrano spalvų technologijas naudoja ir savo išmaniuosiuose telefonuose, tad dėl kokybės nekyla abejonių.

Išmanioji apyrankė savo kokybiškame ekrane pateikia daugybę informacijos apie gautus pranešimus, pasiektus fizinės veiklos rodiklius ir t.t. Kadangi ekranas yra ganėtinai didelis, jame galima skaityti ir gautus pranešimus, tačiau atsakyti į juos nėra galimybės.

Kitas svarbus aspektas yra tas, kad šioje apyrankėje yra naudojama „HUAWEI TruSleep“ technologija. Kompanija teigia, kad bendradarbiavo su Harvardo medicinos centru, kad sukurtų maksimaliai tiksliai veikiantį miego kokybės matuoklį. Tad dabar apyrankė gali pateikti itin išsamius miego kokybės rezultatus, identifikuoti problemas ir pateikti šimtus pasiūlymų, kaip jas išspręsti.

Dėl trečios kartos „HUAWEI TruSeen“ širdies ritmo matavimo technologijos, „Huawei Honor Band 4“ nuolatos seka širdies ritmą ir pateikia itin tikslius duomenis. Teigiama, kad apyrankė netgi įspėja apie širdies aritmijos požymius.

Žinoma, verta paminėti, kad apyrankė yra atspari vandeniui ir turi 6-ių ašių daviklį. Įprastai apyrankės teturi 3-ų ašių daviklius. Tokia technologija leidžia gerokai tiksliau įvertinti fizinės veiklos rodiklius, kaip pavyzdžiui: automatiškai atpažinti įvairius plaukimo režimus, plaukimo greitį, atstumą, sudegintas kalorijas ir kt. Kitos apyrankės, net jei ir teigiama, kad jos palaiko plaukimo režimą, dažniausiai sugeba fiksuoti tik sudegintas kalorijas – „Huawei Honor Band 4“ yra gerokai pažangesnė apyrankė.

Be jokios abejonės „Huawei Honor Band 4“ palaiko gausybę įvairių sporto režimų, kaip bėgiojimas, važinėjimas dviračiu, plaukiojimas baseine ir taip toliau.

Svarbu paminėti, kad 100 mAh talpos baterijos užteks iki 15 dienų, tačiau jei naudosite miego kokybės sekimą, tada jos užteks savaitei laiko. Pilnai įkrauti tetruks 1,5 valandos.

Dar reikėtų paminėti, kad „Huawei Honor Band 4“ palaiko „Bluetooth V4.2“ ryšį, yra suporuojama su išmaniaisiais įrenginiais, kurie darbuojasi su „Android 4.4“/„iOS 8.0“ ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis. Informacija apyrankėje pateikima anglų kalba, o programėlės kalbą galima pasirinkti lietuvių.

3. Išmanioji apyrankė „Xiaomi Mi Band 3“ – NFC versija

Įvedus nuolaidos kupono kodą KLQMAQEM, ši išmanioji apyrankė kainuos 31,06 eurų. Iš Kinijos sandėlio.

„Xiaomi Mi Band 3“ išmanioji apyrankė iš išvaizdos yra labai panaši į „Xiaomi Mi Band 2“, tačiau naujoji versija turi didesnį ekraną, geresnę apsaugą nuo vandens ir didesnės talpos bateriją. Tiesa, dėl didesnio ekrano budėjimo laikas išliko toks pat.

Vienas iš reikšmingiausių pakeitimų, lyginant su pirmtake „Xiaomi Mi Band 2“, yra tas, kad naujoji apyrankė yra pilnai atspari vandeniui. Tiesą sakant, su ja galima eiti į dušą ir netgi nardyti iki 50 metrų gylyje. Tai rimtas ir daugelio lauktas patobulinimas.

„Xiaomi Mi Band 3“ aprūpinta kur kas didesniu 0,78 colių įstrižainės OLED ekranu, kurio raiška siekia 128 x 80. Be to, ekranas yra pilnai jautrus lietimui, kai „Xiaomi Mi Band 2“ atveju buvo tik vienas lietimui jautrus ekrano taškas - sensorinis mygtukas.  

Tad tokio dydžio ekraną reikia išnaudoti ir naujoji „Mi Band 3“ leidžia į telefoną gautas žinutes perskaityti tiesiog apyrankės ekrane. Žinutės dažniausiai būna ilgos, tačiau „Mi Band 3“ jas sutalpina į tris puslapius, kuriuos greitai vartysite atnaujintos programinės įrangos pagalba.

„Xiaomi Mi Band 3“ turi „Bluetooth 4.2“ technologiją, todėl ją bus galima susieti tiek su „Android 4.4“ tiek ir su „iOS 9.9“ bei naujesnėmis operacinėmis sistemomis dirbančiais įrenginiais. Na ir ši versija palaiko NFC technologiją. Tai reiškia, kad su šia apyranke galima atlikti piniginius atsiskaitymus.

Pati apyrankė yra pagaminta iš plastiko ir metalo, gali dirbti nuo –10 iki 50 laipsnių pagal Celsijų temperatūroje bei sveria apie 20 gramų.

„Mi Band 3“ turi 110 mAh talpos bateriją, kurios, gamintojo teigimu, pilnai užteks 20 dienų. Savyje naujoji „Xiaomi“ apyrankė turės širdies ritmo matuoklį, kuris skirtingai nuo „Mi Band 2“, dirbs nuolatos. Tai būdavo viena iš „Mi Band 2“ kritikos priežasčių - nenuolatinis širdies ritmo matavimas. 

Taip pat yra miego kokybės sekimas, žingsniamatis, kuris realiu laiku parodys kiek jau nueita žingsnių, sudeginta kalorijų, pajudėjimo priminimas. Taip pat rodys kas jums skambina ar atsiuntė pranešimą. Galima ir atmesti skambutį. Apyrankė primins apie svarbius įvykius bei parodys orų prognozę.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(2)
(0)

Komentarai (1)