Geekbuying praneša apie unikalius „Juodojo penktadienio“ pasiūlymus: naujausios prekės iš Europos sandėlių, nuolaidos iki 80 proc. ir galimybė laimėti „Xiaomi Mi Band 3“ bei naujausią išmanųjį telefoną „OnePlus 6T“  ()

Turbūt jau visi žino, kad nuo šiandien prasideda didysis metų išpardavimas - „Juodasis penktadienis“ - ir visi pardavėjai siekia į save atkreipti dėmesį. Ne išimtis yra ir internetinė parduotuvė Geekbuying.com, kuri tik ką išplatino naujausią informaciją apie jų siūlomas akcijas, nuolaidų kuponus ir gausybę įvairių kitų gėrybių, tarp kurių net galimybė laimėti populiariąją „Xiaomi Mi Band 3“ ar naujausią išmanųjį telefoną „OnePlus 6T“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Geekbuying.com informuoja, kad „Juodojo penktadienio“ nuolaidos, akcijos ir žaidimai tęsis tik iki lapkričio 26-os dienos, tad labai ilgai delsti nėra prasmės. O jei esate kažką jau iš anksčiau nusimatę įsigyti, dabar tai yra puiki proga.

Juolab, kad net ir nuolaidos sumuojamos. Tarkime, jei pirksite už 10 dolerių, tada galėsite panaudoti GKBBF02 nuolaidos kuponą ir jums galutinė mokama suma sumažės 2 doleriais.

Jei pirksite už 30 dolerių, su nuolaidos kupono kodu GKBBF05 gausite 5 dolerių nuolaidą ir taip toliau.

Didžiausias nuolaidos kuponas GKBBF50 siekia net 50 dolerių – žinoma, jis galios jei pirksite prekių už 700 dolerių ir daugiau. Detalią informaciją galite matyti žemiau pateiktame paveikslėlyje bei apsilankę Geekbuying.com.

Be įvairių nuolaidų ir kuponų verta paminėti ir itin įdomų dalyką, tai „Flash Sale“. Šioje kategorijoje galima įsigyti vienų populiariausių prekių, kurioms ribotą laiką taikomos nuolaidos. Net jei niekas konkrečiu metu ir nesudomins, praėjusios keletui valandų šis sąrašas atsinaujins su naujais pasiūlymais.

Žinoma, neverta žvilgčioti vien tik į „Flash Sale“ skiltį, kai yra ir kitų puikių pasiūlymų kitose kategorijose, kaip kad „Today’s Collections“. Šioje kategorijoje galima išsirinkti išmaniųjų telefonų, nešiojamų kompiuterių ir kitų IT įrenginių su iki 80 proc. siekiančiomis nuolaidomis.

TV priedėliai, išmaniosios apyrankės, dronai, namų stebėjimo kameros, šviestuvai, siurbliai ir net drabužiai – čia yra visko ir tai galima gauti iš Europoje esančių sandėlių: Ispanijos, Vokietijos, Italijos, Lenkijos ir Jungtinės Karalystės.

Neverta pamiršti ir jau pačio teksto pradžioje paminėto „Lucky Draw“ žaidimo. Tereikia užsiregistruoti Geekbuying.com svetainėje ir iškart gausite nemokamą galimybę pasukti laimės ratą. O prizai yra išties įspūdingi – vien ko verta išmanioji apyrankė „Xiaomi Mi Band 3“ bei vienas naujausių išmaniųjų telefonų „OnePlus 6T“.

Be jokios abejonės prekių skaičius, kaip visada yra ribotas ir akcijų laikas labai ribotas.

Čia pateikiame pačių populiariausių Geekbuying parduotuvės prekių sąrašą, į kurias rekomenduojama atkreipti dėmesį:

1. Xiaomi Mi 8 Lite 4 GB RAM 64 GB ROM išmanusis telefonas - globali versija - su nuolaidos kuponu GKBBF20 parduodamas už 184,06 eurus + nemokamas pristatymas į Lietuvą.

2. HUAWEI Honor 7X 4 GB RAM 64 GB ROM išmanusis telefonas - globali versija - su nuolaidos kuponu GKBBF10​ parduodamas už 157,76 eurus + nemokamas pristatymas į Lietuvą.

3. HUAWEI Honor Band 4  išmanioji apyrankė - su nuolaidos kuponu GKBBF05​ parduodama už 27,16 eurus + nemokamas pristatymas į Lietuvą.

4. Xiaomi M365 Folding Electric Scooter elektrinis paspirtukas - europietiška versija - su nuolaidos kuponu GKBBF20​​ parduodamas vos už 373,38 eurus + nemokamas pristatymas į Lietuvą iš Lenkijos sandėlio per 3-10 darbo dienų.

5. Xiaomi Roborock Xiaowa E20 Robot Vacuum Cleaner robotas dulkių siurblys - tarptautinė versija - su nuolaidos kuponu GKBBF20​​ parduodamas už 227,88 eurus + nemokamas pristatymas į Lietuvą iš Lenkijos sandėlio per 2-7 darbo dienas.

6. USB Flash Drive 128 GB USB 2.0 atmintukas - su nuolaidos kuponu CW10014 parduodamas už 8,76 eurus + nemokamas pristatymas į Lietuvą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(4)
(4)

Komentarai ()