„Programinės galimybės yra tiesiog neįtikėtinos - tokias siūlo tik labai brangių kompiuterinių pelių gamintojai“: nuolaidų kuponas bene vienai geriausių USB kompiuterinių pelių iš Kinijos - įtraukta į Amazon rekomenduojamas prekes („Redragon M711“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  (5)

„Redragon M711“ – tai šiuolaikiška USB kompiuterinė pelė su RGB pašvietimu, programuojamais mygtukais ir keičiamu jautrumu, kuri puikiai tinka kompiuterinių žaidimų mėgėjams. Vis dėlto dėka savo ergonomiško dizaino „Redragon M711“ kompiuterinė pelė daug teigiamų atsiliepimų susilaukia ir iš visiškai kitus pomėgius turinčių kompiuterių naudotojų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Redragon M711“ specifikacijos

  • Mygtukų skaičius: 8.
  • Jautrumas: nustatomas programinės įrangos pagalba iki 10000 DPI (100 DPI žingsniu) arba parenkamas mygtukų pagalba iš 5 esamų režimų (500 / 1000 / 2000 / 3000 / 5000 DPI).
  • Reakcijos laikas: 100 Hz (10 ms).
  • Pagreičio reitingas: 20G.
  • USB sąsaja: USB 2.0
  • Papildomos funkcijos: programuojami mygtukai; labai daug papildomų programinių nustatymų; RGB pašvietimas priklausomai nuo nustatyto DPI; ergonomiškas dizainas patogiam naudojimui.
  • Įvertinimai: įtraukta į Amazon's Choice
  • Kabelio ilgis: 1,8 m.
  • Matmenys ir svoris: 11,25 x 7,13 x 3,82 cm; 134 g.

„Redragon M711“ kaina

  • Lietuvoje neparduodama.
  • Gearbest“ – 12,43 €.
  • Kaina taikoma pasinaudojus GBAFFYL218 nuolaidos kuponu, į Lietuvą siunčiama nemokamai.
  • AliExpress“ – 18,16 €.
  • Amazon $19.99 + $14.56 siuntimas

Kompiuterinę pelę šiuo metu galima įsigyti praktiškai kiekvienoje elektroninių prekių parduotuvėje. Jeigu pelei keliate didesnius reikalavimus, tuomet greičiausiai taip pat sutiksite, kad specializuotos žaidimams skirtos kompiuterinės pelės Lietuvoje kainuoja iš tiesų daug. Smagu, kad kinai dabar gali pasiūlyti labai gerų alternatyvų už visiems prieinamą kainą.

Pavyzdžiui, kompiuterinė žaidimų pelė „Redragon M711“ atitinka ne tik tipinių kompiuterių naudotojų lūkesčius, bet pilnumoje pasiteisina ir kompiuterinių žaidimų mėgėjams. Ši pelė garsėja ergonomišku dizainu, labai patvariu korpusu ir daug bandymų dar prieš pardavimą turinčiais atlaikyti pagrindiniais mygtukais. Būtent šie aspektai garantuoja aukštą „Redragon M711“ kokybę bei patvarumą.

Tuo tarpu kompiuterinių žaidimų mėgėjai teigiamai įvertins ne tik pagal nustatytą jautrumą DPI automatiškai besikeičiantį RGB pašvietimą, bet ir aštuonių pilnavertiškai programuojamų mygtukų privalumus. Įdomu dar ir tai, kad „Redragon M711“ kompiuterinės žaidimų pelės jautrumą galima keisti ne tik ant pelės esančių mygtukų, bet ir programinės įrangos pagalba.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, kad „Redragon M711“ užtikrina 100 Hz siekiantį reakcijos laiką, kas reiškia, jog pelės pozicijos pasikeitimas į monitorių šiuo atveju yra siunčiami kas 10 milisekundžių.

Tuo tarpu 20G siekiantis pagreičio reitingas garantuoja, kad pelę galėsite ant stalo judinti taip greitai kaip tik galite pajėgti. Ekspertai tvirtina, kad tokio pagreičio reitingo pilnai pakanka bet kokiam kompiuteriniam žaidimui, kadangi žmogaus ranka paprasčiausiai fiziškai negali greičiau judinti pelės, todėl dar labiau didinti pelės daviklio atsako laiką nėra jokios prasmės.

„Redragon M711“ atsiliepimai

Pirkėjų atsiliepimai leidžia manyti, kad „Redragon M711“ šiuo metu yra bene viena geriausių USB kompiuterinių pelių, kurią galima įsigyti Kinijoje. „Redragon M711“ įvertinimas šiuo metu siekia net 4,9 žvaigždutes iš 5 galimų. Tai reiškia, kad mažesnį nei 5 žvaigždučių įvertinimą „Redragon M711“ kol kas skyrė vos 8 pirkėjai.

  • BryanGR. Tai pirmasis mano pirkinys iš šio gamintojo. Svarbiausia, kad jis manęs tikrai nenuvylė, todėl dabar kompiuterinę pelę „Redragon M711“ drąsiai galiu rekomenduoti bet kam. Esu maloniai nustebintas šios pelės jautrumu, o programinės įrangos galimybės yra tiesiog neįtikėtinos, nes leidžia keisti ne tik mygtukų paskirtį, bet ir dvigubo paspaudimo greitį, pašvietimo režimus ir dar daug kitų dalykų, kuriuos paprastai siūlo tik labai brangių kompiuterinių pelių gamintojai.
  • Ricardo. Turiu pripažinti, kad ši žaidimams skirtina kompiuterinė pelė mane labai maloniai nustebino. Aš tikėjausi gauti tiesiog gerą pelę, bet po to kai praktiškai išbandžiau „Redragon M711“, noriu visiems pasakyti kokia puiki ši pelė iš tiesų yra atsižvelgus į kainą ir kokybę. Ergonomiškas dizainas, RGB pašvietimas, puiki programinė įranga, net 5 skirtini programuojami profiliai.
  • Igor. Ilgą laiką svajojau apie kompiuterinę žaidimų pelę, kuri galėtų prilygti „Razer Deathadder“. Dabar turiu pripažinti, kad „Redragon M711“ yra būtent tai ko labai seniai ieškojau. Man labai patinka šios pelės ergonomiškas dizainas, kokybiškas gamybai naudojamas plastikas. Ir kas svarbiausia visa tai dabar galima turėti už tris ar net keturis kartus mažesnę kainą priešingai nei „Razer Deathadder“ atveju.
  • Darko. Kokybiškas korpusas, gražus dizainas, geros gamybai panaudotos medžiagos, kurios suteikia geras ergonomiškumo savybes. Be to, ši pelė išsiskiria labai geru pašvietimu iš visų pusių, o mygtukų paspaudimo reakcijos laikas taip pat nenuvilia. Būtent tokios pelės ieškojau jau labai seniai. Esu nustebintas ne tik mažos kainos, bet ir labai greito pristatymo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(1)
(1)

Komentarai (5)