Iš Čekijos sandėlio su 30% nuolaida parduodama naujos kartos veiksmo kamera – parametrai ir kaina kaip „Xiaomi“, o priedų nepalyginamai daugiau („Alfawise EKEN H6S“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  ()

„Alfawise EKEN H6S“ – tai šiuolaikiška 4K raiška filmuojanti veiksmo kamera, kuri yra atspari vandeniui. Ši veiksmo kamera pranašumą įgyja dėl plataus 170 laipsnių apžvalgos kampo, elektroninio vaizdo stabilizavimo sprendimo EIS bei komplekte pridedamo nuotolinio valdymo pultelio ir trikojo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Alfawise EKEN H6S“ specifikacijos

  • Raiška, vaizdo kokybė: 4K (3840 x 2160), 1080P (1920 x 1080), 720P (1280 x 720).
  • Kadrai per sekundę: 1080P (1920 x 1080, 30 FPS arba 60 FPS), 4K (3840 x 2160, 30 FPS arba 25 FPS, 720P (1280 x 720, 30 FPS).
  • Kamera: 4416 x 3312 (14MP), JPG.
  • Vaizdo stabilizavimas: trijų ašių giroskopas bei trijų ašių akselerometras; elektroninis vaizdo stabilizavimas EIS
  • Atmintis: Micro SD kortelė, iki 64 GB talpos.
  • Ekranas: 2 colių (320 x 240).
  • Valdymas: mygtukais ant korpuso; nuotoliniu valdymo pulteliu; išmaniuoju telefonu.
  • Papildomos savybės: automatinis vaizdo įrašymas, „time-lapse“ funkcija, nuotolinis valdymas.
  • Baterija: 1050 mAh, filmuojant 4K (3840 x 2160, 30 FPS) raiška energijos pakanka apie 50 minučių.
  • Jungtys: Micro SD kortelės lizdas, Micro USB ir HDMI.
  • Komplektavimas: veiksmo kamera, dėklas naudojimui po vandeniu, USB kabelis, trikojis, nuotolinis valdymo pultelis, kiti papildomo tvirtinimai.
  • Išmatavimai ir svoris: 5,93 x 2,14 x 4,11 cm, 550 g.

„Alfawise EKEN H6S“ kaina

  • Gearbest“ – 80,10 € (iš Kinijos sandėlio) arba 78,32 € (iš Čekijos sandėlio)
  • Dabar parduodama su 28% arba 30% nuolaida, pasirinkus siuntimą iš Čekijos sandėlio ir papildomai sumokėjus 5,26 € galima gauti per 5 darbo dienas.
  • Lietuvoje neparduodama.

Veiksmo kamerų etalonas gana ilgą laiką buvo „GoPro“. Vis dėlto dabar tikrai kokybišką veiksmo kamerą galima įsigyti ir Kinijoje. Šis alternatyvus pasiūlymas bene labiausiai svarstytinas dėl tos priežasties, nes Kinijoje pagaminti vaizdo registratoriai siūlo praktiškai analogišką funkcionalumą, tačiau kainuoja ženkliai pigiau.

Pavyzdžiui, naujos kartos veiksmo kamera „Alfawise EKEN H6S“ gali pasiūlyti visas geriausias funkcijas už visiems prieinamą kainą. Visa tai tampa įmanoma dėl integruoto pakankamai našaus „Ambarella A12“ lusto bei „Panasonic 34112“ sensoriaus, kuris nuotraukas geba fiksuoti 14 MP raiška, o vaizdą filmuoti gali 4K raiška (3840 x 2160, 30 FPS).

„Alfawise EKEN H6S“ integruotas „Panasonic 34112“ sensorius ypatingas yra dar ir dėl tos priežasties, nes pasižymi itin plačiu 170 laipsnių apžvalgos kampu. Tai tampa dideliu privalumu fiksuojant panoramines nuotraukas, o kartais gali praversti ir norint užfiksuoti asmenukes ar didesnį žmonių kolektyvą. Vis tai atlikti su „Alfawise EKEN H6S“ yra itin paprasta todėl, nes komplekte rasite ne tik trikojį, bet dar ir nuotolinį valdymo pultelį.

Norisi pridėti dar ir tai, kad „Alfawise EKEN H6S“ veiksmo kamera yra aprūpinta elektroniniu vaizdo stabilizavimo mechanizmu EIS ir taip pat gali pasigirti trijų ašių giroskopu bei trijų ašių akselerometru. Čia svarbu atkreipti dėmesį tik į tai, kad EIS funkciją galima naudoti tuomet, kai filmuojama 4K raiška 25 FPS arba 1080P raiška 60/30 kadrų per sekundę sparta.

Bene rimčiausiu „Alfawise EKEN H6S“ veiksmo kameros konkurentu šiuo metu tampa „Xiaomi Mijia 4K“ (dabar kainuoja 79.21€, iš Kinijos sandėlio). Pastaroji veiksmo kamera gali pasigirti didesniu ekranu (2,4 coliai prieš 2 colius) ir analogišku EIS vaizdo stabilizavimo sprendimu, tačiau nusileidžia baterijos talpa - „Alfawise EKEN H6S“ turi 1450 mAh prieš 1050 mAh.

Be to, „Alfawise EKEN H6S“ pas pirkėją atkeliauja su daugybe papildomų aksesuarų, o šalia „Xiaomi Mijia 4K“ veiksmo kameros nerasite net vandeniui atsparaus dėklo, o ką jau kalbėti apie trikojį ar nuotolinį valdymo pultelį.

„Alfawise EKEN H6S“ atsiliepimai

Vaizdo kamera „Alfawise EKEN H6S“ vis dar išlieka santykinai nauju produktu, Kinijoje pasirodžiusiu vos prieš keletą mėnesių. Pirmieji pirkėjai apie „Alfawise EKEN H6S“ atsiliepia ypatingai teigiamai – šiuo metu ši vaizdo kamera turi 5 žvaigždutes siekiantį įvertinimą iš tiek pat galimų.

  • Joseph. Vertinu šią vaizdo kamerą dėl 4K raiškos palaikymo, tačiau dar noriu pridėti ir tai, kad ji palaiko vaizdo stabilizavimą EIS, gali būti naudojama po vandeniu iki 30 metrų gylyje ir taip pat dar turi „time-lapse“ funkciją. Be to, „Alfawise EKEN H6S“ galima valdyti ne tik komplekte pridedamu nuotoliniu pulteliu, bet ir taikomąją programa. Itin praverčia ir priekyje integruotas mažas ekranėlis, kuris rodo vaizdo įrašo trukmę.
  • Helene. Esu be galo patenkinta „Alfawise EKEN H6S“ sparta. EIS funkcija savo darbą atlieka puikiai, o platus pridedamų aksesuarų pasirinkimas maloniai stebina. Darant asmenukes ypatingai praverčia komplekte pridedamas nuotolinis valdymo pultelis bei trikojis.
  • Marry. Labai mėgstu filmuoti po vandeniu. Tai yra viena pagrindinių priežasčių, kodėl pasirinkau „Alfawise EKEN H6S“. Be to, šią veiksmo kamerą labai paprasta naudoti ir ji taip pat palaiko vaizdo stabilizavimo mechanizmą. Noriu pagirti ir gerai laikančią „Alfawise EKEN H6S“ bateriją.
  • Ele. Puikus kainos ir kokybės santykis. Veiksmo kamera „Alfawise EKEN H6S“ pas mane atvyko greičiau nei galėjau tikėtis. Esu pilnai patenkinta savo pasirinkimu ir nuo šiol drąsiai „Alfawise EKEN H6S“ galiu rekomenduoti bet kam.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(1)
(0)

Komentarai ()