Naujas „Xiaomi“ rankinis siurblys su įspūdinga 20 000 Pa siurbimo galia: pasak gamintojo, gali susiurbti net bakterijas ir kitus mikrobus („JIMMY JV83“ kaina, Specifikacijos, Video)  ()

„Xiaomi Jimmy JV83“ – tai naujos kartos net 20000 Pa siurbimo galia išsiskiriantis rankinis dulkių siurblys, kuris puikiai pašalina ne tik nešvarumus, bet ir įvairias bakterijas iš audinių. Šis rankinis dulkių siurblys taip pat garsėja gerai laikančia baterija, bei išskirtiniu keturių dalių filtrus, gebančiu pilnai atskirti orą nuo dulkių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „JIMMY JV83“ specifikacijos

  • Galia: Elektrinė galia – 135 W; siurbimo galia - 20 kPa.
  • Garsas: 82 dB.
  • Filtras: susideda iš keturių dalių: 1) metalinis tinklelis; 2) filtras atskiriantis orą nuo dulkių; 3) HEPA; 4) medvilninis filtras.
  • Dulkių dėžutės talpa:  0,5 l.
  • Baterija: 2500 mAh talpos išimama baterija, kurios pakanka 60 minučių darbui, išvalomas 400 m2 plotas. Įkrovimas užtrunka 4 – 5 val.
  • Antgaliai: 5.
  • Matmenys ir masė: 119.50 x 25.50 x 21.20 cm; 3,44 kg.

Populiarusis rankinis dulkių siurblys „Xiaomi Jimmy JV51“ pagaliau turi labai rimtą konkurentą – tai to paties gamintojos naujos kartos dulkių siurblys „Xiaomi Jimmy JV83“.

Priminsime, kad „Xiaomi Jimmy JV51“ pastaruoju metu buvo vadinamas pačiu geriausiu „Xiaomi“ rankiniu dulkių siurbliu, bet dabar tokia pozicija jau tampa abejotina.

Džiugu pranešti, kad šis naujos kartos rankinis dulkių siurblys sulaukė pakankamai daug reikšmingų techninių atnaujinimų, kurių pagalba nuo šiol namuose galima užtikrinti tiesiog nepriekaištingą švarą.

„Xiaomi Jimmy JV83“ ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes naudoja net keturių dalių filtrą. Viena iš šio filtro sudedamųjų dalių yra HEPA filtras, tuo tarpu trys likę sluoksniai yra skirti pilnai atskirti orą nuo dulkių.

Viso to galutinis rezultatas – 99,97% susiurbtų dulkių. Palyginimui, senesnės kartos „Xiaomi Jimmy JV51“ dulkių siurblys naudoja tik HEPA filtrą, todėl dulkių surinkimas šiuo atveju neviršija 99%.

Kitu reikšmingu „Xiaomi Jimmy JV83“ privalumu tampa iki 20 kPa padidėjusi siurbimo galia. Priminsime, kad „Xiaomi Jimmy JV51“ atveju siurbimo galia siekia 17 kPa.

Šiuo atveju su padidėjusia siurbimo galia atsirado ir naujos galimybės. Trumpai tariant, 20000 Pa jau pilnai pakanka ne tik trupiniams ir nešvarumas susiurbti. Gamintojas tvirtina, kad „Xiaomi Jimmy JV83“ iš patalynės ar kitų medžiaginių paviršių nuo šiol yra pajėgus pašalinti ir įvairaus tipo bakterijas.

Įdomu ir tai, kad „Xiaomi Jimmy JV83“ lygiai taip pat kaip ir anksčiau pristatytas dulkių siurblys taip pat turi 2500 mAh talpos bateriją.

Nors „Xiaomi Jimmy JV83“ pasižymi net 135 W siurbimo galia, kai „Xiaomi Jimmy JV51“ turi 115 W, tačiau naujausio siurblio baterija tarnauja juntamai ilgiau.

Pavyzdžiui, „Xiaomi Jimmy JV51“ turėdamas tokios pačios talpos bateriją be papildomos įkrovos gali veikti apie 45 minutes, kai tuo tarpu naujos kartos dulkių siurblys „Xiaomi Jimmy JV83“ tarnauja net iki 60 minučių. Šio patobulinimo dėka „Xiaomi Jimmy JV83“ su vienu baterijos įkrovimu gali papildomai išvalyti apie 50 m2 plotą.

Galiausiai svarbu pridėti dar ir tai, kad „Xiaomi Jimmy JV83“ pas pirkėją iš karto atkeliauja su penkių antgalių komplektu ir papildomais priedais. Kiekvienas iš pridedamų aksesuarų turi savo paskirtį ir šiuo atveju pilnavertiškai padės išvalyti nešvarumus tiek nuo spintų viršaus, lovų, spintelių ir net tokių vietų, kurias paprastai ranka ar įprastu siurbliu pasiekti būtų labai sudėtinga.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(18)
(8)
(10)

Komentarai ()