Tik tai ko reikia ir nieko daugiau: jei turite nedidelius namus, kietas grindis ir norite maksimaliai patikimo roboto siurblio už pačią geriausią kainą – beveik tobulas pasiūlymas iš „ILIFE“ („ILIFE V7“ kaina, Specifikacijos, Video)  ()

„ILIFE V7“ – tai ekonominės klasės išmanusis dulkių siurblys, kuris garsėja visiems prieinama kaina, tačiau negali būti valdomas nuotoliniu būdu išmaniuoju telefonu (valdymui galima naudoti komplekte pridedamą pultelį). Tai tubūt pigiausias „ILIFE“ robotas siurblys. Gamintojas tvirtina, kad šis išmanusis dulkių siurblys su pilnu 2600 mAh talpos baterijos įkrovimu gali išsiurbti apie 150 m2 dydžio patalpą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

 „ILIFE V7“ kaina

  • Gearbest“ – 88,27 €.
  • Dabar parduodamas su 6% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas už 10,80 € prioritetine linija.
  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Artimiausias pagala kainą - „ILIFE A4S“: 135€, iš Čekijos sandėlio

Susidomėjimas išmaniaisiais dulkių siurbliais nuosekliai auga. Vis dėlto kol kas šie naujieji namų pagalbininkai yra įperkami tikrai ne kiekvienam. O investuoti į nežinomo gamintojo pigiausius modelius irgi dažnai nekyla ranka. Džiugu pranešti, kad situacija šiuo klausimu pamažu keičiasi, nes garsesni ir pasitikėjimą užsitarnavę Kinijos gamintojai vis dažniau pasiūlo itin geros kainos gaminius.

Gerai tai, kad savo reputaciją saugantys gamintojai kainą mažina ne kokybės sąskaita, o tiesiog yra linkę atsisakyti papildomų ir ne visiems reikalingų išmaniųjų dulkių siurblių funkcijų, kurios šiuo atveju padeda sumažinti kainą. Jog toks sprendimas yra įmanomas puikiai patvirtina „ILIFE V7“ pavyzdys.

Trumpai tariant, „ILIFE V7“ puikiai tinka tiems pirkėjams, kurie nori mėgautis tik pagrindinėmis išmaniojo dulkių siurblio funkcijomis.

Šis siurblys neturi vandens talpos, turi tik dulkių surinkimo talpą, todėl yra tinkamas tik sausam grindų valymui. Visgi norint drėgno valymo, galima tiesiog sudrėkinti šluostę ir drėgną pritvritinti prie siurblio. Ne visai tobulas plovimas, bet drėgną valymą gausite. 

Jis taip pat negali būti valdomas išmaniuoju telefonu, tačiau turi komplekte pridedamą nuotolinio valdymo pultelį. Tiesa, tai nereiškia, kad visą laiką jam turėsite nurodinėti kelią - jis ir pats gali valyti automatiniu būdu, tačiau patalpos žemėlapio nesukuria. 

Vis dėlto šiek tiek ribotas „ILIFE V7“ funkcionalumas galutiniame rezultate tampa reikšmingu privalumu – tai pigiausias „ILIFE“ išmanusis dulkių siurblys rinkoje.

Būtina pabrėžti, kad „ILIFE V7“ siurbimo galia siekia 400 Pa, kas reiškia, jog šis išmanusis dulkių siurblys iš esmės skirtas kietų grindų siurbimui. Tuo tarpu didelių kilimų valymui jis yra kiek per silpnas. Žinoma, maži kilimėliai tam problemos nesudarys, bet jei namuose kiliminė danga, šis modelis tikrai ne jums.

Jeigu vieniems tai gali tapti trūkumu, tai kiti pirkėjai tai gali įvardinti kaip privalumą – ne visi turi kilimus, o permokėti už neišnaudojamą galią ne visada protinga. Be to, dėl mažesnės siurbimo galios „ILIFE V7“ yra kur kas mažiau triukšmingas ir dirbdamas tam tikrais darbo režimais sukuria mažesnį nei 50 dB triukšmą.

Džiugu, jog gamintojas iš „ILIFE V7“ pašalino tik rečiau naudojamas funkcijas. Priminsime, kad kiekvienas išmanusis dulkių siurblys gali pasigirti skirtingais darbo režimais. Šiuo atveju „ILIFE V7“ pagal šį aspektą niekuo nenusileidžia brangesniems išmaniesiems dulkių siurbliams, išskyrus tuos, kurie turi giroskopinę ar lazerinę navigaciją, tačiau tokie kainuoja jau 2-8 kartus brangiau. Jis turi 4 darbo režimus ir esant reikalui bet kada gali pats grįžti prie įkrovos stotelės senkant baterijos energijos resursams.

Mažesnis „ILIFE V7“ galingumas taip pat atitinkamai leidžia pasiekti labai gerą išmaniojo dulkių siurblio efektyvumą. „ILIFE V7“ turi 2600 mAh talpos bateriją, kurios energijos resursų pakanka apie 120 – 150 minučių. Gamintojas tvirtina, kad per tokį laiko tarpą „ILIFE V7“ išmanusis dulkių siurblys gali išvalyti apie 150 m2 dydžio plotą.

Palyginimui norisi pridėti, kad pagal kainą artimiausiu „ILIFE V7“ konkurentu tampa „ILIFE A4S“ išmanusis dulkių siurblys. Jis gali pasigirti 1000 Pa siurbimo galia – to pilnai pakanka kilimams valyti. Be to, didesnis siurbimo galingumas reikalauja naudoti papildomus filtrus dulkėms sulaikyti.

Visa tai atitinkamai atsiliepia „ILIFE A4S“ tokios pačios 2600 mAh talpos baterijos resursams. Pavyzdžiui, jeigu „ILIFE V7“ be papildomos įkrovos veikia iki 150 minučių, tai „ILIFE A4S“ savininkai jau turi tenkintis tik 90 minučių siekiančia maksimalia valymo trukme. Įdomu ir tai, kad „ILIFE V7“ sveria vos 2,95 kg, kai tuo tarpu galingesnė variklį turintis „ILIFE A4S“ jau net 4,6 kg.

Reikėtų atsižvelgti ir į tai, kad papildomos techninės galimybės „ILIFE A4S“ kainą didina beveik dvigubai lyginant su „ILIFE V7“ išmaniuoju dulkių siurbliu. Apibendrinus tampa aišku, kad „ILIFE A4S“ vertėtų rinktis tik tiems pirkėjams, kurie namuose naudoja kiliminę dangą. Tuo tarpu visiems likusiems greičiausiai vertėtų pataupyti pasirenkant „ILIFE V7“, nes kainų skirtumai šiuo atveju yra tikrai daugiau nei akivaizdūs arba eiti į dar aukštesnę pakopą su siurbliais, kurie turi giroskopinę arba lazerinę navigaciją. Tiesa, ji bus naudinga tik didesniuose plotuose - jei turite 1-2 kambarių butą, „ILIFE V7“ yra tobulas variantas. 

Trumpai: „ILIFE V7“ specifikacijos

  • Galia: 400 Pa.
  • Režimai: 4 valymo režimai: Auto cleaning, Spot cleaning, Edge cleaning, Schedule cleaning.
  • Virtualus patalpų žemėlapis: nėra.
  • Garsas: maksimaliai 68 dB (priklauso nuo darbo režimo)
  • Filtras: paprastas dulkių filtras.
  • Apsaugos: naudojami integruoti jutikliai – jie neleidžia įrenginiui atsitrenkti į sieną ar baldus bei nukristi nuo laiptų ir panašių paviršių.
  • Dulkių dėžutės talpa:  300 ml.
  • Vandens talpa: nėra.
  • Baterija: 2600 mAh.
  • Išskirtinės savybės: tylaus siurbimo funkcija (50 dB); OBS reljefo aptikimo technologija; galima valdyti su nuotolinio valdymo pulteliu.
  • Pakuotė: siurblys robotas su priedais, nuotolinio valdymo pultelis, įkrovos stotelė, instrukcija.
  • Matmenys ir masė: 34 x 34 x 8,4 cm; 2,95 kg.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai ()