„4 metus ieškojau sau tinkamo lazerinio atstumo matuoklio ir pagaliau jį suradau“. Kuo taip patiko „Alfawise LS-1“ matuoklis ir kokie jo pagrindiniai trūkumai („Alfawise LS-1“ apžvalga, Video)  (1)

„Jau ketveri metai, kaip ieškau lazerinio atstumo matuoklio, kuris būtų patogus kasdienėje veikloje. Ir vienas iš pagrindinių kriterijų yra patogumas. Manau, kad Alfawise LS-1 yra būtent tai ko ieškojau.“ O kuo gi apžvalgininkui patiko šis lazerinis atstumo matuoklis? Pasižiūrėkime ką jis sako apie „Alfawise LS-1“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Lazerinis atstumo matuoklis atkeliavo įprastoje dėžutėje, kurioje randame patį „Alfawise LS-1“, dirželį, microUSB-USB įkrovimo laidą ir naudojimosi instrukciją anglų kalba.

„Alfawise LS-1“ yra itin kompaktiškas ir šis bruožas apžvalgininkui ypač patinka. Lazerinis atstumo matuoklis sveria vos 30 gramų ir yra tokių išmatavimų: 8,6 x 2,2 x 1,1 cm.

Smagus dalykas, kad šis lazerinis atstumo matuoklis telpa praktiškai bet kokių kelnių ar kitų drabužių kišenėje, tad jį visada patogu nešiotis su savimi.

O pakuotėje esantis dirželis, pritvirtintas prie „Alfawise LS-1“ korpuso, suteiks papildomo patogumo naudotis šiuo prietaisu ir sudėtingesnėse situacijoje. Jis apsaugos nuo netikėto „Alfawise LS-1“ paleidimo iš rankos ir, kas svarbiausia, šio prietaiso nukritimo ant žemės.

Svarbus momentas ir tas, kad „Alfawise LS-1“ palaiko skirtingus matavimo vienetus (m, ft, in) ir pasižymi dideliu tikslumu +/- 2 mm.

Apžvalgininkas tai patikrino ir „Alfawise LS-1“ rezultatus palygino su kitais lazeriniais atstumo matuokliais.

Rezultatai parodė, kad „Alfawise LS-1“ koridoriuje atstumą matavo labai tiksliai ir paklaida siekė +/-1 mm.

Taip pat verta atkreipti dėmesį, kad „Alfawise LS-1“ gali išmatuoti nuo 0,03 iki 40 metrų atstumu. Visi matavimai atliekami vieno mygtuko paspaudimu ir su 180 mAh talpos baterija užteks atlikti iki 3000 matavimų.

Galutinis žodis

„Man patiko, kad jis yra nedidelis, kompaktiškas, metalinio anoduoto aliuminio korpuso ir patogus nešiotis su savimi.

Galima kalibruoti su +/- 7mm tikslumu. Tai labai geras rezultatas. Žinoma, kaip už tokią kainą, tai nėra idealus prietaisas - matuoja tik ilgį, o gerai būtų, kad matuotų ir plotą, skaičiuotų tūrį ir polinkio kampą. Nėra garsinio signalo, kai jau yra atliktas matavimas. Bet tai papildomos funkcijos, ne visiems jos reikalingos. 

MicroUSB įkrovimas yra pliusas, nors kai kada paprastos baterijos gali būti patogiau.

Vertinant bendrai, man patiko šis lazerinis Alfawise LS-1 matuoklis. Tikrai labai kokybiškai pagamintas, gerai atlieka savo funkcijas ir dabar parduodamas už puikią kainą.“

Kaina ir sąlygos

Gearbest15,18 €, su nuolaidos kuponu GBLSSPL1,

  • į Lietuvą siunčiamas už 0,27 €,
  • tik 50 vnt.

Lietuvoje neparduodamas.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(9)
(-5)

Komentarai (1)