„Kaip jie sugebėjo sukurti tokias ausines už tokią gerą kainą – to aš niekaip nesuprantu, bet Redmi tikrai pavyko“: už stulbinančiai žemą kainą parduodamoms belaidėms „Redmi AirDots“ ausinėms apžvalgininkas žeria komplimentus (Video)  ()

Yra belaidės ausinės ir yra „Redmi AirDots“. Ir tai tikrai ne pagražinti žodžiai. Su kiekviena diena pirkėjų, labai patenkintų šiomis belaidėmis ausinėmis, tik daugėja. O ir apžvalgininkai negaili gerų žodžių šioms puikioms ausinėms.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaina ir sąlygos

  • Dabar „Redmi AirDots“ belaidės ausinės parduodamos už 21,22 €,
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą,
  • 30-ies dienų pinigų grąžinimo garantija.

Galima drąsiai teigti, kad taip pigiai šių ausininių niekas nepardavinėjo. Jų kaina įprastai svyruoja apie 25-30 eurų ir retai būna mažesnė nei 22-24 eurai. Tegu skirtumas atrodo ir ne toks jau didelis, bet kas iš mūsų nenori dar papildomai sutaupyti? O dabar puikiausia proga įsigyti nuostabios kokybės belaides ausines ir dar už itin žemą kainą.

Kalbant apie „Redmi AirDots“, tai pats pirmas ir į akis krentantis dalykas yra šių belaidžių ausinių dizainas. Jos atrodo labai šauniai. Tiek pats dėkliukas, kuris veikia ir kaip įkrovimo stotelė, tiek pačios ausinės.

Kiekviena ausinė turi po 40 mAh talpos bateriją, o dėkliukas 300 mAh talpos. Tad ausines galima pakartotinai įkrauti 2-3 kartus. O ausinių baterijų energijos užteks klausytis muzikos 4 valandas, su dėkliuko sukaupta energija – iki 12 valandų. Ausinių įkrovimas užtrunka 1,5 valandos, o pačio dėkliuko iki 2 valandų.

„Redmi AirDots“ suprojektuotos taip, kad jas būtų galima naudoti ir intensyviai sportuojant. Jos palaiko naujausią „Bluetooth 5.0“ technologiją, tad gali būti susietos su įvairiais įrenginiais ir užtikrinamas stabilus bei greitas duomenų perdavimas. 

Žinoma, šias ausines galima naudoti ir kaip laisvų rankų įrangą bei kalbėtis su savo pašnekovu. Taip pat jos palaiko balso asistentą, geba rasti telefoną, įjungia navigaciją, išsiunčia „WeChat“ žinutę ir net padaro nuotrauką. Akivaizdu, jog tai šioms ausinėms suteikia tik dar daugiau privalumų.

„Redmi Airdots“ palaiko 20-20000 Hz dažnio diapazoną, 16 omų varžą, maksimalus garso lygis siekia 98 dB, o 7.2mm dinaminiai transduktoriai užtikrina stiprius žemus tonus, delikačius vidutinius ir kokybiškus aukštus tonus.

Gamintojas taip pat nurodo, kad naudojama protinga DSP triukšmo mažinimo technologija pašalina aplinkos triukšmą, tad visiškai nereikia jaudintis dėl skambučių kokybės.

„Redmi Airdots“ ausines itin giria apžvalgininkai ir tokioje kainų kategorijoje jau dabar vadina geriausiomis šių metų belaidėmis ausinėmis. Štai ką sako vienas iš apžvalgininkų, palygines „Redmi Airdots“ su kitomis belaidėmis ausinėmis:

„Svarbiausia yra garsas ir čia Redmi AirDots mane iš tikrųjų nustebino. Galvojau, kad maksimaliai ką jos galės pasiūlyti, tai kaip Meizu Pop ar tos pačios Xiaomi AirDots, bet toli gražu.

Redmi AirDots garso kokybė nepalyginamai geresnė ir aš niekaip nesuprantu, kaip jiems pavyko tai pasiekti. Kaip jie sugebėjo sukurti tokias ausines už tokią gerą kainą – to aš niekaip nesuprantu, bet Redmi tikrai pavyko.

Klausiausi įvairios muzikos: ir roko, ir to pačio gėdingo popso, ir klubinės muzikos, ir visais atvejais rezultatas buvo toks pats. Meizu Pop ir Xiaomi AirDots ausinėse garsas buvo toks neryškus, su kažkokiu aidu. Nedideliu, bet jaučiamu.

Tuo tarpu Redmi AirDots ausinėse girdimi ir žemi, ir vidutiniai, ir aukšti tonai. Tai labai geros ausinės klausytis tiek lengvos, tiek ir sunkios muzikos.

Tokioje kainų kategorijoje Redmi AirDots yra išvis nuostabios ir žymiai geresnės už gerokai brangesnes Meizu Pop ir Xiaomi AirDots ausinės. Vertinant bendrai, man Redmi AirDots labai patiko. Už tokią kainą, tai yra tikra bomba.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(2)
(7)

Komentarai ()