Anonso nuolaidos naujos kartos išmaniajam sporto laikrodžiui – 8 sporto režimai, kompasas, fizinio aktyvumo duomenys, matuoja pulsą, o kainuoja pigiau nei paprasta apyrankė („NO.1 DT08“ kaina, Specifikacijos, Video)  ()

„NO.1 DT08“ – tai naujos kartos gerai žinomo gamintojo išmanusis laikrodis, kuris išsiskiria tiek solidžiu dizainu, tiek spalvotu 1,3 colių įstrižainės lietimui jautriu ekranu, tiek iki 20 dienų be papildomos įkrovos laikančia baterija. Be to, šis išmanusis laikrodis turi kompasą, geba matuoti oro slėgį ir esamą aukštį virš jūros lygio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„NO.1 DT08“ kaina

  • Gearbest“ – 25,92 €.
  • Dabar parduodamas su 28% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Pirkėjų dėmesį visame pasaulyje jau atkreipęs vietinis Kinijos gamintojas „NO.1“ šią įpusėjusią vasarą pasitinka su naujos kartos „NO.1 DT08“ išmaniojo laikrodžio anonsu. „NO.1 DT08“ maloniai stebina ne tik gražiu dizainu bei geru funkcionalumu, bet ir itin išmaniųjų laikrodžių rinkoje konkurencinga kaina.

Šis išmanusis laikrodis yra aprūpintas spalvotu 1,3 colių įstrižainės lietimui jautriu ekranu, turi integruotą „Nordic NRF52832“ centrinį procesorių, gali pasigirti iš nerūdijančio plieno pagamintu korpusu bei patikima termoplastiko apyranke. Pastarąją bet kada galima lengvai pakeisti, nes ji esant poreikiui gali būti lengvai atskiriama nuo pagrindinio išmaniojo laikrodžio korpuso.

„NO.1 DT08“ drąsiai galima laikyti aktyviai sportuojančių svajone – šis išmanusis laikrodis palaiko net aštuonis sporto režimus (ėjimas, bėgimas, važiavimas dviračiu, laipiojimas, futbolas, krepšinis, pratimai sporto salėje, badmintonas). Be to, prie sporto režimų dar reikėtų pridėti ir tokias fizinio aktyvumo funkcijas, kaip žingsniamatis, įveikto atstumo bei sudegintų kalorijų įvertinimas bei miego kokybės sekimas.

Išmanusis laikrodis „NO.1 DT08“ ypatingas tampa dar ir dėl tos priežasties, nes tai vienas iš nedaugelio tokios kainos išmaniųjų sporto laikrodžių, kuris taip pat veikia kaip kompasas. Negana to, „NO.1 DT08“ geba nustatyti oro slėgį, esamą aukštį virš jūros lygio ir taip pat atitinkamai nuolatos stebi kitus svarbius aplinkos parametrus.

Būtina pridėti ir tai, jog „NO.1 DT08“ matuoja ne tik pulsą, bet dar geba nustatyti ir deguonies kiekį kraujyje. Gamintojas pristatydamas šį išmanųjį laikrodį dar pabrėžia, kad „NO.1 DT08“ integruotas pulsometras širdies ritmo parametrus gali fiksuoti tiesiog realiu laiku 24 valandas per parą.

Įvertinus „NO.1 DT08“ funkcionalumą, maloniai stebina ir integruotos 350 mAh talpos baterijos tarnavimo galimybės. Pasak gamintojo, „NO.1 DT08“ budėjimo režime be papildomos įkrovos gali tarnauti net iki dvidešimties dienų. Priminsime, kad paprastai tokį rezultatą siūlo tik fiziniai aktyvumo asistentai, kurių ekranas būna ženkliai mažesnis nei „NO.1 DT08“.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, jog „NO.1 DT08“ išmanusis laikrodis yra atsparus tiek vandeniui, tiek dulkėms, o tai šiuo atveju pilnai patvirtina šiam išmaniajam laikrodžiui suteiktas IP67 sertifikatas. Trumpai tariant, „NO.1 DT08“ yra pilnai pritaikytas kasdieniniam naudojimui ir dėka solidaus dizaino puikiai dera praktiškai prie bet kokios aprangos.

Trumpai: „NO.1 DT08“ specifikacijos

  • Fizinio aktyvumo funkcijos: žingsniamatis, širdies ritmo ir kraujo spaudimo matavimas, miego kokybės sekimas, informaciniai pranešimai apie per ilgą užsisėdėjimą, pranešimai iš išmaniojo telefono.
  • Sporto režimai: 8 sporto režimai: ėjimas, bėgimas, važiavimas dviračiu, laipiojimas, futbolas, krepšinis, pratimai sporto salėje, badmintonas.
  • Žinutės ir pranešimai: skambučiai, žinutės, socialinių tinklų pranešimai.
  • Papildomos funkcijos: žadintuvas, kompasas, slėgio matavimas, aukščio virš jūros lygio nustatymas.
  • Ekranas: 1,3 colių, lietimui jautrus, TFT LCD tipo, 240 x 240 raiškos.
  • Atsparumas: IP67.
  • Baterija: 350 mAh.
  • Medžiagos: nerūdijančio plieno korpusas, iš termoplastiko pagaminta apyrankė.
  • Ryšiai: Bluetooth 4.2
  • Matmenys ir masė: 24,8 cm x 2,48 cm x 0,15 cm; 65 g.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai ()