Nauji įspūdingi nuolaidų kuponai iš GearVita: tiesiog rekordiškai geromis kainomis „Xiaomi AMAZFIT GTR“ sporto laikrodis, „Xiaomi Mi Max 3“ išmanusis telefonas ir „Xiaomi Redmi Airdots“ belaidės ausinės (Video)  (2)

GearVita.com pasiūlymai:

- „Xiaomi AMAZFIT GTR 47mm“ išmanusis laikrodis, globali versija;

- „Xiaomi AMAZFIT GTR 42mm“ išmanusis laikrodis, globali versija, išankstiniai užsakymai;

- „Xiaomi Mi Max 3“ išmanusis telefonas - 4GB RAM + 64GB ROM, tarptautinė versija;

- „Xiaomi Mi Max 3“ išmanusis telefonas - 6GB RAM + 128GB ROM, tarptautinė versija;

- „Xiaomi 1MORE E1026BT-I“ belaidės, TWS ausinės;

- „Xiaomi Redmi Airdots“ belaidės, TWS ausinės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dar vienas puikus kuponų pasiūlymas iš GearVita. Parduotuvė intensyviai pradeda tvirtintis Europoje, o kad sulauktų dėmesio, su kuponais siūlo fantastiškai geras kainas - realiai, kainų pasiūlymai geriausi, kokius tik teko matyti tarp visų konkurentų. O kad nebūtų bėdų su mokesčiais, viskas siūloma iš ES sandėlių. Sunku tikėtis kažko geriau. 

Itin gera kaina sporto laikrodžiui  „Xiaomi AMAZFIT GTR 47mm“ -  globali versija, iš Europos sandėlių

  • Su nuolaidos kuponu ALGTR47mm naujausią „Xiaomi“ išmanųjį laikrodį galima įsigyti už 113,25 €.
  • Už 7,27 € pristatys per 3-9 darbo dienas.

„Xiaomi AMAZFIT GTR 47mm“ yra sportinis išmanusis laikrodis su 1,39 colių AMOLED ekranu, 16 MB RAM ir 64 GB ROM atmintimi, GPS ir GLONASS moduliais, 12 sporto režimų tarp kurių - bėgiojimas viduje ir lauke, kopinėjimas, važiavimas dviračiu, plaukiojimas, slidinėjimas.

Taip pat, net 410 mAh talpos baterija. Normaliu režimu atlaikys 24 dienas. Tokio laiko galite tikėtis, jei šį laikrodį naudosite įprastai, tačiau jei išjungsite „Bluetooth“ bei GPS, baterija tarnaus net 74 dienas. Joks kitas išmanusis sporto laikrodis rinkoje negarantuoja tokio ilgo veikimo su vienu įkrovimu. Tai pasiekti padėjo itin naši „Bluetooth 5.0“ technologija, taip pat energijos nešvaistantis „Sony“ GPS modulis.

Kadangi tai globali versija, tai laikrodis palaiko anglų, ispanų, rusų, prancūzų ir italų kalbas.

„Xiaomi AMAZFIT GTR 47mm“ laikrodis su išmaniuoju telefonu suporuojamas Bluetooth 5.0 BLE ryšiu ir palaiko „Mi Fit“ programėlę.

Duomenys pasiekiami įrenginio ekrane, tačiau juos galima peržiūrėti ir išmaniojoje programėlėje, kurioje pateikiama ilgalaikė statistika. „Bluetooth 5.0“ užtikrina puikų laikrodžio ir telefono ryšį.

Laikrodis atitinka 5ATM standartą ir su juo galima plaukioti baseine. 

„Amazfit GTR“ nėra tikras išmanusis laikrodis, nes juo negalima naršyti po internetą, tačiau tai nėra ir paprasta išmanioji apyrankė - jis pasižymi kur kas geresnėmis specifikacijomis ir turi labai gerai atidirbtą programinę įrangą. Tad tai vidutinės kainos, bet labai aukštos kokybės sporto laikrodis.

Be to, „Amazfit GTR“ suteikia galimybę per atstumą valdyti telefono muzikos grotuvą, perspėja apie gautus pranešimus, seka miego ritmus, matuoja širdies ritmą. Iš tikrųjų, pulsas stebimas 24 valandas per parą - šią funkciją atlieka vienas pažangiausių pasaulyje „BioTracker PPG“ jutiklis.

Tiesiai apyrankės ekrane galėsite peržiūrėti ir artimiausių dienų orų prognozę. „Amazfit GTR“ pats nustatys jūsų buvimo vietą ir pagal tai pateiks duomenis apie artėjančias orų permainas. Galiausiai, šio laikrodžio korpusas turi ir vieną programuojamą mygtuką, kuris leis norimą funkciją pasiekti labai greitai, nenaršant po skirtingus įrenginio meniu.

Mažesnė ir pigesnė „Xiaomi AMAZFIT GTR 42mm“ versija - globali versija, išankstiniai užsakymai, iš ES sandėlių

  • Su nuolaidos kuponu ALGTR42mm​ šį išmanųjį laikrodį galima įsigyti už 107,86 €.
  • Už 7,17 € pristatys per 3-9 darbo dienas.

Šią laikrodžio versiją dar kol kas yra sudėtinga įsigyti, nes daugelis parduotuvių juo tiesiog neprekiauja. Tačiau GearVita.com jau priima išankstinius užsakymus ir su nuolaidos kuponu šį laikrodį galima įsigyti 70 € pigiau.

Kaip jau galima suprasti, tarp GTR 47mm ir GTR 42mm laikrodžių yra keletas pagrindinių skirtumų.

GTR 47mm turi 1,39 colių AMOLED ekraną, o GTR 42mm kiek mažesnį - 1,2 colių. Taip pat skiriasi jų baterijos: atitinkamai 410 ir 195 mAh. Tad 47 mm versija kasdien gali būti naudojama 24 dienas, o 42 mm - 12 dienų. Visais kitais atžvilgiais ir funkcijomis, tai yra vienodi išmanieji laikrodžiai.

„Xiaomi Mi Max 3“ išmanusis telefonas - 4GB RAM + 64GB ROM, tarptautinė versija

  • Su nuolaidos kuponu ALMiMax3/64 „Xiaomi“ išmanųjį telefoną galima įsigyti už 152,80 €.
  • Už 9,50 € pristatys per 3-9 darbo dienas.

Jau vien iš pavadinimo galima suprasti, jog kalba sukasi apie didelį telefoną. Ir taip yra iš tiesų – „Mi Max 3“ turi milžinišką 6,9 colių įstrižainės 2160 x 1080 pikselių FHD+ ekraną. Nors pati kompanija teigia, kad „Mi Max 3“ yra tokio dydžio, kaip tradiciniai 6,3 colio telefonai. Tad situaciją šiek tiek švelnina, nes tikrai ne visiems patinka tokie dideli telefonai.

Visgi, toks didelis ir kokybiškas ekranas suteikia neabejotinų privalumų – gerokai daugiau ir aiškesnio vaizdo, žiūrėti vaizdo medžiagą, nuotraukas, skaityti naujienas ir žaisti žaidimus bus itin malonu.

Tam pasitarnaus ir galingas 8-nių branduolių „Snapdragon 636“ procesorius, „Adreno 509“ vaizdo plokštė, 4/6 GB RAM bei 64/128 GB vidinė atmintis. Pats telefonas darbuojasi su „MIUI 10“, kurios pagrindas yra „Android 8.1“.

Žinoma, būtina paminėti ir „Mi Max 3“ kameras. Jis aprūpintas dviguba galine kamera 12 MP + 5 MP bei 8 MP priekine kamera. Taip pat naudojamas dirbtinis intelektas, kad nuotraukų kokybė būtų kuo geresnė.

Dar vienas itin didelis „Mi Max 3“ privalumas yra jo baterija. Jos talpa yra net 5500 mAh ir sunku patikėti, kaip „Xiaomi“ kompanijai pavyko sutalpinti tokio dydžio bateriją į ploną ir gražų „Mi Max 3“.

Žinoma, kai telefono įstrižainė siekia 6,9 colius, didelės talpos baterija yra tiesiog būtina. Ir jos tikrai pakaks žaisti žaidimus net 10 valandų ar žiūrėti vaizdo įrašus 17 valandų. Budėjimo režimas maloniai šokiruoja – 474 valandos arba daugiau kaip 19 parų.

Žinoma, telefonas palaiko greitąjį baterijos įkrovimą, visus Lietuvoje esančius mobiliojo ryšio dažnius, „WiFi: 802.11a/b/g/n/ac“, „Bluetooth 5.0“, „OTG“, turi C-tipo USB jungtį, pirštų atspaudų skaitytuvą, navigacijos sistemas ir taip toliau. Tai – šaunus išmanusis telefonas su dideliu ekranu, talpia baterija ir puikiomis specifikacijomis.

„Xiaomi Mi Max 3“ išmanusis telefonas - 6GB RAM + 128GB ROM, tarptautinė versija

  • Su nuolaidos kuponu ALMiMax3/128​ „Xiaomi“ išmanųjį telefoną galima įsigyti už 179,77 €.
  • Už 9,50 € pristatys per 3-9 darbo dienas.

Ši „Xiaomi Mi Max 3“ versija nuo aukščiau aprašytos skiriasi tik RAM ir ROM kiekiu. Tad tiems, kurie noris daugiau galios ir vidinės atminties - geresniu pasirinkimu tampa 6GB RAM + 128GB ROM „Xiaomi Mi Max 3“ versija.

„Xiaomi 1MORE E1026BT-I“ belaidės, TWS ausinės

  • Su nuolaidos kuponu ALE1026BT-I šias ausines galima įsigyti už 46,73 €.
  • Už 6,62 € pristatys per 3-9 darbo dienas.

„Xiaomi 1MORE E1026BT-I“ yra labai kokybiškos, šauniai atrodančios belaidės ausinės. Kadangi tai yra TWS belaidės ausinės, tai jas vienu metu galima naudoti tiek po vieną, tiek abi. Tai ypač naudinga, jei ausines naudosite, kaip laisvų rankų įrangą.

Gamintojas teigia, kad „Xiaomi 1MORE E1026BT-I“ ausinės užtikrina puikią garso kokybę ir kalbėtis su savo pašnekovu yra tikras malonumas. Ausinės izoliuoja aplinkos triukšmą, tad girdima tik tai, ką kalba pašnekovai.

Ausinės palaiko naujausią Bluetooth 5.0 techninį sprendimą, HFP / A2DP / AVRCP protokolus, aptX/ AAC/SBC audio formatus, 16 omų varžą ir yra aprūpinta 7mm dinamine pavara (transduktoriumi) su titanine diafragma.

Kiekviena ausinė turi po 55 mAh talpos bateriją, o dėkliuko-baterijos talpa siekia 410. Dėkliukas palaiko greitąjį įkrovimą, tad vos 15 minučių įkrovimas suteiks galimybę muzikos klausytis dar 3 valandas. Pilnai įkrautų ausinių ir dėkliuko-baterijos energijos užteks muzikos klausytis 24 valandas.

„Xiaomi Redmi Airdots“ belaidės, TWS ausinės

  • Su nuolaidos kuponu ALairDTWS šias ausines galima įsigyti už 13,83 €.
  • Už 4,94 € pristatys per 10-25 darbo dienas.

Taip pigiai šių ausinių dar niekas nepardavinėjo ir dažniausiai jų kaina būna apie 20 eurų ir daugiau.

Ausinės atrodo labai šauniai. Viena ausinė sveria vos 4,1 gr. ir puikiai laikosi ausų landoje. „Xiaomi Redmi Airdots“ suprojektuotos taip, kad jas būtų galima naudoti ir intensyviai sportuojant.

Jos palaiko naujausią „Bluetooth 5.0“ technologiją, tad gali būti susietos su įvairiais įrenginiais ir užtikrinamas stabilus bei greitas duomenų perdavimas. 

Žinoma, šias ausines galima naudoti ir kaip laisvų rankų įrangą bei kalbėtis su savo pašnekovu. Taip pat jos palaiko balso asistentą, geba rasti telefoną, įjungia navigaciją, išsiunčia „WeChat“ žinutę ir net padaro nuotrauką. Akivaizdu, jog tai šioms ausinėms suteikia tik dar daugiau privalumų.

Kiekviena ausinė turi po 40 mAh talpos bateriją, o dėkliukas 300 mAh talpos. Tad ausines galima pakartotinai įkrauti 2-3 kartus.

O ausinių baterijų energijos užteks klausytis muzikos 4 valandas, su dėkliuko sukaupta energija – iki 12 valandų. Ausinių įkrovimas užtrunka 1,5 valandos, o pačio dėkliuko iki 2 valandų.

„Redmi Airdots“ palaiko 20-20000 Hz dažnio diapazoną, 16 omų varžą, maksimalus garso lygis siekia 98 dB, o 7.2mm dinaminiai transduktoriai užtikrina stiprius žemus tonus, delikačius vidutinius ir kokybiškus aukštus tonus.

Gamintojas taip pat nurodo, kad naudojama protinga DSP triukšmo mažinimo technologija pašalina aplinkos triukšmą, tad visiškai nereikia jaudintis dėl skambučių kokybės.

„Redmi Airdots“ ausines itin giria apžvalgininkai ir tokioje kainų kategorijoje jau dabar vadina geriausiomis šių metų belaidėmis ausinėmis:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(1)
(1)

Komentarai (2)