Naujas, labai geros kainos ir fantastiškai atrodantis „Xiaomi“ lazerinis atstumo matuoklis: įdomi atsiradimo istorija ir TOP 5 svarbiausios „LS - P“ savybės: aliuminio ir magnio lydinio korpusas bei daugybė funkcijų (Video)  (1)

„Xiaomi Mijia youpin Duke LS-P“, gaminamas „Xiaomi youpin“ yra kompaktiškas lazerinis atstumo matuoklis, skirtas naudojimui namuose. Šis įrenginys pravers remontuojant namus, perstatinėjant baldus, kabinant meno dirbinius ar tiesiog tyrinėjant savo aplinką. Štai 5 įdomiausios šio prietaiso savybės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„LS - P“ prietaisas jums gali pasirodyti matytas. Lygiai taip pat atrodo bei veikia ir „Alfawise LS – P Mini“. Greičiausiai šie įrenginiai yra gaminami toje pačioje gamykloje ir įsitikinę didele „Alfawise LS – P Mini“ sėkme, „Xiaomi youpin“ šį matuoklį pakišo po savo prekės ženklu. Tai rodo, jog šis matuoklis visiškai atitiko standartinius „Xiaomi“ kokybės standartus, o jo dizainas irgi idealiai tinka „Xiaomi“ šeimos produktams.

Bet tai neturėtų stebinti - „Alfawise LS – P Mini“ laimėjo  prestižinį „Reddot Design“ apdovanojimą, o tai sugeba padaryti retas atstumo matuoklis. 

Kitas įdomus dalykas - „Alfawise LS – P Mini“ jau nebėra prekyboje, rašoma, kad išpirkta. Lieka neaišku, ar tai dalis susitarimo ir nuo šiol šis simpatiškas atstumo matuoklis bus parduodamas tik po  „Xiaomi youpin“ vardu, ar visgi tai laikinas išpirkimas. Jei laikinas, tuomet prekyboje bus du skirtingų vardų matuokliai, kurie iš esmės yra identiški. Tiesa, „Alfawise“ turi net kelias šio matuoklio versijas:

  • Multifuncional Version“ - „Alfawise LS – P Mini“ - būtent pastarąją dabar siūlo „Xiaomi youpin“ su pavadinimu „Xiaomi youpin LS - P“ (pilnas funkcijų rinkinys);
  • Standard Version“ - „Alfawise LS – 1“ - paprasčiausia versija (ploto, kampo ir kt. neskaičiuoja);
  • Upgraded Version“ - „Alfawise LS – 1S“ - toks pat kaip „Alfawise LS – 1“, tik papildomai palaiko nuolatinių matavimų funkciją ir rodo minimalią/maksimalią reikšmes. Toks pats 620 - 670 nm lazeris, 220 mAh baterija, bet šiek tiek mažiau funkcijų nei  „Alfawise LS – P Mini“. 

„Alfawise LS – P Mini“ įrenginys jau nebėra parduodamas, tad vienintelė alternatyva pilnam funkcijų rinkiniui yra „Xiaomi youpin“ sukurtas lazerinis atstumo matuoklis „LS - P“. Kuo jis ypatingas?

1. Kaina

Visi šio stiliaus matuokliai yra labai pigūs, todėl tapo populiariausiais atstumo matuokliais iš Kinijos. Naujasis „Xiaomi youpin LS - P“ turi pilną funkcijų paketą, jau parduodamas su garsiu vardu, tačiau kaina vistiek išliko labai simpatiška - geresnio matuoklio už tokią kainą tikrai nerasite:

  • „Xiaomi youpin LS - P“ (pilnas funkcijų paketas) - €22,63, su kuponu 13F4QMQ4AI
  • „Standard Version“, „Alfawise LS – 1“ (dalinės funkcijos)  - 16,29 € (jei dar galios kuponas GBDEALLS123, bus pigiau);
  • „Upgraded Version“, „Alfawise LS – 1S“ (dalinės funkcijos) - 17.19€;

2. Daugybė funkcijų

Nors tai ir tėra kompaktiškas lazerinis atstumo matuoklis, jis siūlo net 11 skirtingų funkcijų, tarp kurių tūrio, ploto, kampo, tolimosios kraštinės skaičiavimai ir taip toliau. Maksimalus „LS - P“ matuojamas atstumas - 40 cm, tačiau pasirinkę tęstinio matavimo funkciją galėsite matuoti ir ilgesnius atstumus.

3. Kokybiški komponentai

„LS - P“ išmatavimai - 8,6 x 2,2 x 1,1 cm, o svoris - 28 g. Šio įrenginio korpusas yra pagamintas iš aliuminio ir magnio lydinio bei ABS plastiko. Metalinė įrenginio dalis yra specialiai apdorota taip, kad neslystų iš rankos.

Didelis „LS - P“ ekranas turi apšvietimą, o įrenginio centre yra kokybiškas 620 - 670 nm lazeris. Tai yra tiesiog lengvas, kompaktiškas, bet tvirtas prietaisas, kurio viduje dirba amerikietiški, europietiški ir japoniški komponentai.

4. Puiki baterija

„LS - P“ turi 200 mAh bateriją. Ji yra įkraunama per USB, įrenginys turi greito įkrovimo funkciją. Tačiau šio matuoklio dažnai įkrauti tikrai nereikės, nes su pilnai įkrauta baterija jis gali atlikti net 3500 matavimų.

5. Paprastas naudojimas

„LS - P“ turi vos du mygtukus - centrinis įjungia lazerį, o šoninis leidžia pasirinkti vieną iš kelių matuoklio funkcijų. Šis įrenginys turi didelį ekraną, kuriame matavimo duomenys, funkcijos ir baterijos būklė bus matomi itin ryškiai. Geriausia tai, kad matavimai truks vos sekundės dalį.

Galiausiai, didelis „LS - P“ privalumas yra ir tikslumas - matuoklis pasiekia +/- 2 mm tikslumą, todėl neatsilieka nuo įprastų matavimo juostų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(2)
(-1)

Komentarai (1)