Virš 2500 žaidimų, galimybė klausytis muzikos, prijungti prie didelių ekranų ir labai ilgai žaisti - už labai gerą kainą parduodama šauni žaidimų konsolė „RG350 Retro Video Game“ (Video)  ()

Dabar yra itin reta proga už tokią kainą įsigyti šaunią „RG350 Retro Video Game“ žaidimų konsolę. Daugelyje kitų parduotuvių jį kainuoja ženkliai brangiau.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaina ir sąlygos

  • „RG350 Retro Video Game“ žaidimų konsolė parduodama už 62,85 €;
  • 55 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą;
  • galima rinktis iš trijų spalvų modelių;
  • ribotas prekių skaičius.

Kitose internetinėse parduotuvėsi ji kainuoja bent 20 eurų brangiau.

„RG350 Retro Video Game“ žaidimų konsolė turi 3,5 colių įstrižainės IPS ekraną, palaiko anglų ir kinų kalbas, taip pat galima įdėti papildomą atminties kortelę, prijungti prie televizoriaus, skaityti elektronines knygas ir kas svarbiausia - žaisti žaidimus. O jų čia virš 2500.

Ši puikaus dizaino, kompaktiška - 15 x 7,5 x 1,5 cm - ir lengva (167 gr.) žaidimų konsolė pradžiugins ne tik vaikus, bet ir suaugusiuosius.

Itin didelis pliusas, kad „RG350 Retro Video Game“ turi 3.7V/2500mAh talpos bateriją, kurios energijos užtenka 6 valandoms, ir daugybę naudingų jungčių: 3,5 mm audio (galima prijungti ausines ir klausytis muzikos), C-tipo USB (baterijos įkrovimui), AV išėjimo (galima prijungti konsolę prie TV ar kito didelio ekrano) ir kt.

Pastaroji funkcija yra itin šauni ir namuose tiesiog galima dideliame ekrane žaisti klasikinius žaidimus.

„RG350 Retro Video Game“ turi 512 MB operatyviosios atminties ir 16 GB vidinės atminties, taip pat galima dar įdėti iki 32 GB atminties kortelę.

Gamintojas taip pat teigia, kad konsolė dirba su atviro kodo „Tony“ sistema ir papildomai galima pridėti 30 skirtingų simuliatorių. Šauni žaidimų konsolė ir dabar parduodama už gerą kainą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(12)
(9)
(3)

Komentarai ()