3K raiškos, 13,5 colių įstrižainės ekranas, 512 GB SSD diskas, 8 GB RAM, „Intel Core M3“ CPU ir fantastiškai gera kaina – speciali akcija itin kompaktiškam kompiuteriui („Alldocube Kbook“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai)  (1)

„Alldocube Kbook“ – tai naujos kartos nešiojamas kompiuteris, kuris gali pasigirti itin kokybišku 13,5 colių įstrižainės IPS technologijos ekranu (3000 x 2000) bei pilnai metaliniu korpusu. Šis nešiojamas kompiuteris iš karto atkeliauja su įdiegta „Windows 10“ operacine sistema ir net 512 GB talpos SSD disku.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Alldocube Kbook“ specifikacijos

  • Ekranas: 13,5 colių įstrižainė; 3K raiška (3000 x 2000); IPS technologija.
  • Procesorius: dviejų branduolių „Intel Core M3 - 6Y30“.
  • Vaizdo plokštė: integruota „Intel HD Graphics 515“.
  • Atmintis:  8 GB RAM DDR3 tipo;  512 GB SSD.
  • OS: „Windows 10“.
  • Baterija: 5000 mAh; be papildomos įkrovos tarnauja apie 6 valandas.
  • Jungtys ir lizdai: 2 x USB 3.0; USB C; 3,5 mm ausinių lizdas.
  • Ryšiai: Bluetooth 4.0; IEEE 802.11b/g/n/ac WiFi.
  • Korpusas: metalinis.
  • Išskirtinės savybės: aukštos raiškos ekranas; pilnai metalinis korpusas; nedidelis bendras svoris; iš karto į diegta operacinė sistema.
  • Matmenys ir masė:  31,23 x 23,8 x 1,55 cm; 1,5 kg.

„Alldocube Kbook“ kaina

  • „Gearbest“ – 354,80 €.
  • Dabar parduodamas su 36% nuolaida, į Lietuvą pristatomas per 3-8 darbo dienas už 11,17 € (rinkitės Priority Line metodą - minimali rizika dėl mokesčių).
  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Konkurentas „BMAX MacBook Y13“ už 336€ („BMAX MacBook Y13“ apžvalga)

Vietiniai Kinijos gamintojas integruojasi daugelyje rinkų. Ne išimtis yra ir nešiojami kompiuteriai. Žinoma, kinų nešiojami kompiuteriai aukščiausius standartus keliantiems pirkėjams tikrai neįtiks, bet tikrai pilnai gali pateisinti tipinio pirkėjo lūkesčius tiek kainos, tiek kokybės, tiek našumo aspektu.

Pavyzdžiui, naujos kartos nešiojamas kompiuteris „Alldocube Kbook“ yra sukurtas galvojant apie tuos pirkėjus, kurie vertina mobilumą ir didžiąją laiko dalį praleidžia naršydami internete, klausydami muzikos, dirbdami su rinkmenų tvarkymo programomis ar tiesiog mėgaudamiesi multimedijos turiniu. Trumpai tariant, „Alldocube Kbook“ puikiai tinka darbui ir pramogos, tačiau tikrai nėra pats geriausias pasirinkimas žaidžiantiems žaidimus.

Bene svarbiausias šio nešiojamo kompiuterio privalumas – tai 3K raiškos (3000 x 2000) 13,5 colių įstrižainės IPS technologijos ekranas. Gamintojas prideda, jog šio IPS ekrano gamyba rūpinosi „Panasonic, todėl jo kokybe abejoti tikrai neverta. Tokios raiškos ekranas nepamirštamą įspūdį paliks ne tik žiūrintiems filmus, bet, pavyzdžiui, ir dažnai dirbantiems su grafikos redagavimo programomis.

Jog „Alldocube Kbook“ puikiai tinka multimedijos pramogos pilnai patvirtina ir šiame nešiojamame kompiuteryje iš karto integruotas net 512 GB talpos SSD diskas. Be jokios abejonės, pakankamos talpos vidinė atmintis, 8 GB RAM bei santykinai našus „Intel Core M3 - 6Y30“ centrinis procesorius taip pat tampa nepakeičiamu komplektu ir dirbantiems biure.

Gamintojas tvirtina, jog tokio nešiojamo kompiuterio našumo pilnai pakanka ne tik filmų ar nuotraukų peržiūrai, bet ir darbui su grafikos ar vaizdo apdorojimo programomis. Kitaip sakant, tai tik dar kartą patvirtina „Alldocube Kbook“ lankstumą bei privalumus tiems pirkėjams, kuriems nešiojamas kompiuteris – pagrindinis darbo įrankis.

Pristatant „Alldocube Kbook“ tiesiog būtina paminėti ir tai, jog šis nešiojamas kompiuteris turi pilnai metalinį korpusą, tačiau sveria vos 1,5 kilogramo. Tuo tarpu, paties nešiojamo kompiuterio korpuso storis yra vos 1,5 centimetro, tačiau „Alldocube Kbook“ dar gali pasigirti ir integruota 5000 mAh talpos iki 6 valandų be papildomos įkrovos tarnaujančia baterija.

Jeigu „Alldocube Kbook“ ieškosime artimiausio konkurento pagal kainą, tai be jokios abejonės bus „BMAX MacBook Y13“ nešiojamas kompiuteris (336€). Esminiai „BMAX MacBook Y13“ privalumai yra galingesnis CPU bei lietimui jautrus ekranas, tačiau šis nešiojamas kompiuteris „Alldocube Kbook“ nusileidžia ir pagal ekrano raišką (3K prieš 1080p), ir pagal SSD disko talpą (512 GB prieš 256 GB).

Trumpai tariant, jeigu kompiuteriniai žaidimai yra jūsų prioritetas, tuomet „BMAX MacBook Y13“ vienareikšmiškai taps geresniu pasirinkimu. Vis dėlto jeigu nešiojamą kompiuterį dažniau naudojate ne pramogoms, o darbui, tuomet kur kas praktiškesniu pasirinkimu tikrai tampa „Alldocube Kbook“.

„Alldocube Kbook“ atsiliepimai

Prieš gerą pusmetį prekyboje pasirodęs „Alldocube Kbook“ nešiojamas kompiuteris vis dar išlieka itin palankiai vertinamu pirkėjų tarpe. Įdomu, jog visi šį nešiojamą kompiuterį įsigiję pirkėjai visuomet be išimties jam skiria 5 žvaigždutes, kas šiuo atveju atitinka maksimalų galimą įvertinimą.

  • Furry. Nuostabus 13 colių nešiojamas kompiuteris darbui ir multimedijos pramogoms. Man patinka itin didelės raiškos „Alldocube Kbook“ ekranas bei jo 3:2 siūlomas formatas. Vis dėlto tenka pripažinti, kad rimtiems žaidimams šis nešiojamas kompiuteris jau nėra tinkamas.
  • Murray. Puikus, mažas, patogus, mobilus ir labai lengvas nešiojamas kompiuteris naršymui internete bei vaizdo įrašų peržiūrai. Noriu paminėti ir tai, kad bandžiau su „Alldocube Kbook“ žaisti žaidimus ir turiu pasakyti, kad šio nešiojamo kompiuterio galimybės mane maloniai nustebino. Manyčiau, tai gerą kainos ir kokybės santykį siūlantis produktas.
  • Lidia. Labai greitas pristatymas. Esu patenkina ne tik estetiška „Alldocube Kbook“ išvaizda, bet ir pilnai metaliniu šio nešiojamo kompiuterio korpusu. Pagyrų vertas ir 3K raiškos ekranas bei santykinai gerai laikanti baterija. Mane maloniai nustebino ir tai, jog „Alldocube Kbook“ iš karto buvo įdiegta „Windows 10 Pro“ operacinės sistemos versija.
  • Marico. Manyčiau, kad tai puikus ekonomės klasės metalinį korpusą turintis nešiojamas kompiuteris už tikrai visiems prieinamą kainą. Aukštos kokybės ekranas itin praverčia filmų peržiūros metu, o kompaktiškas ir mobilus korpusas tampa dideliu privalumu keliaujant.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(1)
(-1)

Komentarai (1)