TOP 9 geriausi pasiūlymai iš AliExpress ir Gearbest: labai gera kaina perkamiausiam TV priedėliui „H96 MAX RK3318“, iš Čekijos sandėlio su mažiausia kaina „Roborock S5 Max“, kuponas ir rekordiškai gera kaina „Redmi Note 8“ (Video, 2020 m. 12 savaitė)  ()

- 41 % nuolaida perkamiausiam TV priedėliui „H96 MAX RK3318“

- 25 % nuolaida robotui dulkių siurbliui „Roborock S5 Max“ (iš Čekijos sandėlio)

- 28 % nuolaida robotui dulkių siurbliui „VIOMI V2 Pro“ (iš Vokietijos sandėlio)

- 19 % nuolaida išmaniajam telefonui „Redmi Note 8“ (su nuolaidos kuponu)

- 45 % nuolaida perkamiausiam inhaliatoriui

- 42 % nuolaida perkamiausiam oro drėkintuvui „KBAYBO“

- 92 % nuolaida perkamiausiam AliExpress laikrodžiui „CURREN“

- 49 % nuolaida vienam geriausiai vertinamų irigatorių „h2ofloss“ (iš Lenkijos sandėlio)

- 63 % nuolaida vienam pigiausių LED prožektorių su judesio davikliu


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Labai gera kaina perkamiausiam TV priedėliui „H96 MAX RK3318“

22.78€ | 41 % nuolaida | 4.8 balai iš 5 (23044 vertinimai)

Šiam pažangiam ir naujausiais techniniais sprendimais aprūpintam TV priedėliui gerų žodžių negaili ir juo labai patenkinti pirkėjai iš Lietuvos.

Kaina

Tikrinta 2020 03 20

  • Aliexpress - nuo 22.78€
  • 41 % nuolaida;
  • siuntimas į Lietuvą už 4.42€

„H96 MAX“ TV priedėlis turi 4-urių branduolių 64 bitų Rockchip RK3318 procesorių, 5-nių branduolių Mali-450 vaizdo plokštę, iki 4 GB operatyviosios ir 64 vidinės atminties, palaiko 2,4G ir 5G WiFi, Bluetooth 4.0, dirba su Android 9.0 operacine sistema - kas tokioje kainų kategorijoje ir dar kiniškuose TV priedėliuose yra ganėtinai retas dalykas - palaiko 4K (60fps, H.265) ir turi visas reikalingas jungtis.

Atkreipkite dėmesį, kad galima rinktis iš keleto variantų: 2 GB + 16 GB, 4 GB + 32 GB arba 4 GB + 64 GB, su papildomais priedais, kaip su pažangesniu valdymo pulteliu, klaviatūra ir kt. Atitinkamai keičiasi ir kaina, tačiau turime galimybę kiekvienas pasirinkti tai, ko mums labiausiai reikia.

Už tokią kainą „H96 MAX“ TV priedėlis yra labai šaunus pasirinkimas ir tikrai ne veltui jis yra taip masiškai perkamas.

O ir patenkintų pirkėjų atsiliepimai leidžia suprasti, kad „H96 MAX“ yra kokybiškas TV priedėlis. Štai keletas pirkėjų padarytų nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.

2. Iš Čekijos sandėlio, mažiausia kaina dulkių siurbliui „Roborock S5 Max“

436.11€ | 25 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio | 5 balai iš 5 (157 vertinimai)

Labai geras, bet ribotas „Roborock S5 Max“ pasiūlymas iš ES sandėlių. Kol kas tendencijos tokios, kad Kinija yra juntamai sustojusi dėl koronoviruso, gamyba sulėtėjusi labai stipriai ir daugelis geresnių pasiūlymų iš EU sandėlių yra išpirkta, o kada bus papildymai - visiškai neaišku. Tad šia prasme šis pasiūlymas labai geras ir kada vėl toks pasikartos, irgi neaišku. 

Kaina

Tikrinta 2020 03 20

  • Aliexpress - 436.11€
  • iš Čekijos sandėlio
  • nemokamas pristatymas
  • Lietuvoje apie 500€.

„Roborock S5 Max“ yra naujausias kompanijos robotas dulkių siurblys ir lyginant su „Roborock S50“ ir „Roborock S6“ daugiausiai privalumų turi dviejose srityse - grindų plovime ir programinėje dalyje. Grindis jis plauna neabejotinai geriau ir  turi aibę papildomų valdymo funkcijų, kurios namų priežiūrą padaro dar patogesne. 

Tad jei reikia dažno plovimo, reikia rinktis „Roborock S5 Max“. Jei užtenka siurbimo ir norite geriausio santykio pagal kainą ir kokybę - „Roborock S50“.

„Roborock S5 Max“ palaiko drėgną ir sausą grindų valymą, užtikrina galingą 2000 Pa siurbimą, ko užtenka išvalyti kiliminei dangai, turi labai talpią 5200 mAh bateriją ir iš esmės yra skirtas vidutinių ir didesnių patalpų valymui.

Taip pat „Roborock S5 Max“ dabar aprūpintas net 290 ml vandens talpa ir 460 ml atliekų dėžute.

Ir ypač didelis privalumas, kad vandens padavimą galima reguliuoti tiesiog savo išmaniajame telefone - robotas dabar palaiko elektroninį vandens padavimo reguliavimą.

Programėlėje galima rinktis iš trijų vandens padavimo režimų ir prisitaikyti grindų plovimą prie jų dangos ir asmeninių poreikių.

Ne ką mažiau svarbu ir tai, kad „Roborock S5 Max“ turi net 5200 mAh talpos bateriją, kurios energijos užtenka darbuotis apie 120 min., ir išvalyti 200 m2 teritorijai.

Išties įspūdingas rezultatas. Plius, „Roborock S5 Max“ automatiškai grįžta prie įkrovimo stotelės, kai baterijos energijos yra mažiau nei 20 proc., įsikrauna bateriją ir tęsia darbą nuo ten, kur baigė.

„Roborock S5 Max“ išsiskiria ir savo atnaujintu algoritmu. Dabar robotas tapo dar išmanesnis. Jis nuskenuoja valomą teritoriją ir pagal jos išplanavimą, pasirenka patį efektyviausią valymo režimą.

Toks technologinis sprendimas leidžia „Roborock S5 Max“ greičiau ir efektyviau išvalyti kambarį.

Gamintojas teigia, jog „Roborock S5 Max“ valymo efektyvumas dabar padidėjo 15 proc., palyginus su jo pirmtakais.

Verta pažymėti ir kitą praktišką „Roborock S5 Max“ funkciją, tai jo gebėjimą automatiškai identifikuoti kiliminę dangą ir įjungti Turbo siurbimo režimą.

Tad mums patiems nereikės specialiai patraukti kilimo ar įjungti kiliminei dangai skirto siurbimo režimo. Visą tai automatiškai padarys pats „Roborock S5 Max“.

Jis taip pat sugeba perlipti iki 2 cm kliūtis, yra valdomas su ant korpuso esančiais mygtukais, išmaniąja Roborock programėle - ateityje bus galima valdyti ir su Mijia programėle - bei yra galimybė pasitelkti Alexa ir Google Home balso asistentus ir taip „Roborock S5 Max“ duoti komandas.

Pagrindiniai programėlės privalumai yra tie, kad joje galima visiškai valdyti „Roborock S5 Max“ ir sudaryti kiekvienam kambariui atskirus valymo tvarkaraščius. Tokia funkcija yra tikra naujiena ir dabar galėsime nurodyti, kad virtuvę robotas išvalytų 9 val. ryte, svetainę - 12 val., o miegamąjį 15 val. Ar bet kuriuo kitu, mums patogiu laiku.

Taip pat galime nurodyti „no-gone“ ir „no-mop“ zonas, kiekvienai valymo zonai parinkti konkrečią siurbimo galią, vandens padavimo kiekį, matyti teritorijų žemėlapius ir kt.

Galima drąsiai sakyti, kad „Roborock S5 Max“ yra pats pažangiausias kompanijos robotas dulkių siurblys, kuris susilauks itin daug dėmesio.

Dabartinė 436.11€ kaina yra mažiausia šio roboto kainų istorijoje:

3. Iš Vokietijos sandėlio robotas dulkių siurblys „VIOMI V2 Pro“

330.07€ | 28 % nuolaida, iš Vokietijos sandėlio | 4.96 balai iš 5 (51 vertinimai)

„VIOMI V2 Pro“ yra vienas naujausių produktų robotų dulkių siurblių rinkoje ir neabejotinai, vienas iš geriausių pasiūlymų šiuo metu. Įdomu yra tai, kad „VIOMI V2 Pro“ yra „Xiaomi“ dukterinės kompanijos produktas ir peržvelgus jo specifikacijas galima drąsiai teigti, kad tai yra tiesiog nuostabus kainos ir kokybės atstovas.

Lietuvoje už tokią kainą gausite robotą siurblį su lazerine navigacija, bet be plovimo funkcijos, o jei su plovimo funkcija, tai navigacija geriausiu atveju bus giroskopinė. Kinijoje prie labai gerų akcijų už tokią kainą geriausia, ką būtų galima surasti, tai Roborock S50 ir jis tikrai rimtas konkurentas, bet deja, šiuo metu išpirktas iš visų Europinių sandėlių ir net pačioje Kinijoje kainuoja keliomis dešimtimis eurų brangiau. Tad su dabartiniu pasiūlymu, „VIOMI V2 Pro“ yra geriausia, ką galima įsigyti už tokią kainą be jokios rizikos dėl mokesčių. 

Kaina

Tikrinta 2020 03 20

„VIOMI V2 Pro“ palaiko drėgną bei sausą grindų valymą, turi lazerinę navigacijos sistemą ir yra vienas galingiausių modelių rinkoje - turi 2100 Pa siurbimo galią. Tokios galio pilnai užtenka net ir kilimų valymui.

Štai kuo pirkėjus ir apžvalgininkus džiugina „VIOMI V2 Pro“, tai palaikomu labai kokybišku grindų plovimu ir trimis vandens padavimo lygiais. Tokiu dalyku negali pasigirti pačios „Xiaomi“ gaminami robotai dulkių siurbliai.

Viskas yra valdoma nuotoliniu būdu ir taip galime pasirinkti tokį kiekį vandens, kokio reikia - atsižvelgiant į grindų dangą: plytelės, medis ir kt.

Beto, su „VIOMI V2 Pro“ vienu metu galima plauti grindis, sausai siurbti arba tuo pačiu metu daryti abu darbus. Ankstesnis modelis „VIOMI V2“ tokios galimybės neturėjo - jis gali arba plauti, arba siurbti. Norint keisti režimą, reikia pakeisti talpą.  „VIOMI V2 Pro“ turi atskiras talpas plovimui ir siurbimui ir kas svarbiausia, papildomą specialią dvigubą talpą mišriam darbui. 

Kalbant apie „VIOMI V2 Pro“ vandens ir atliekų dėžutes, tai jos taip pat yra labai talpios (abi po 550 ml).

Tiesa, kai vienu metu norėsime siurbti bei plauti grindis, tada pritvirtinamas atskiras priedas ir čia jau sausų atliekų dėžutės talpa siekia 300 ml, o vandens talpa 200 ml. Mažiau nei vien siurbimui ar plovimui, bet užtektinai - ypač, kai toks robotukas darbuosis kasdien arba beveik kasdien.

„VIOMI V2 Pro“ turi plaunamą Hepa filtrą ir net 12 jutiklių, kurie robotą apsaugo nuo trankymosi, kritimo nuo laiptų ir t.t.

Lazerinė navigacijos sistema leidžia puikiai orientuotis aplinkoje, nusipiešti  valomos teritorijos žemėlapį ir sistemingai išvalyti kambarius.

„VIOMI V2 Pro“ palaiko Mi Home programėlę ir joje galima sudaryti tvarkaraščius, virtualias sienas ir no-go teritorijas, nurodyti konkrečias teritorijas, kurias norėsime išvalyti, stebėti baterijos lygį ir t.t.

„VIOMI V2 Pro“ yra labai šaunus robotas dulkių siurblys, kuris aprūpintas pačiomis naujausiomis ir pažangiausiomis robotų dulkių siurblių technologijomis, kai kuriais aspektais net lenkia pirmos ir antros kartos „Xiaomi“ robotus dulkių siurblius, o kainuoja ženkliai pigiau. Puikus variantas.

4. Su nuolaidos kuponu ir mažiausia kaina išparduodami paskutiniai  „Redmi Note 8“ su 4/64 GB

134.85€ | 19 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBNOTE801 | 4.89 balai iš 5 (596 vertinimai)

Puikų pasiūlymą turi Gearbest - su kuponu išparduodami paskutiniai likučiai „Redmi Note 8“ su 4/64 GB. Kai kurie spalviniai modeliai jau pasibaigę. Lietuvoje už tokią kainą šio telefono negausite - dažniausiai siūlomas silpnesnis 3/32GB modelis, o tose vietose, kur yra 4/64GB, paprastai jis kainuoja apie 190-210€.

Kaina

Tikrinta 2020 03 20

  • Gearbest - 134.85€ (juodas)
  • su nuolaidos kuponu GBNOTE801
  • į Lietuvą siunčiama už 4.40€ saugiu Priority Line metodu
  • Lietuvoje modelis 4/64GB kainuoja apie 200€

Dizaino atžvilgiu „Redmi Note 8“ ir „Redmi Note 8 Pro“ mažai kuo skiriasi nuo kitų įmonės įrenginių. Žiūrint į naujienas nepalieka jausmas, kad kurdami naujų gaminių išvaizdą dizaineriai labai nesivargino ieškoti individualumo, o tiesiog sukryžmino „Xiaomi Mi CC9“ ir „Redmi K20“.

Iš pirmojo pasisavinta korpusą, o iš antrojo pasiskolino kameros galinį modulį „Pro“ versijai. Dizaineriams nereikėjo nieko galvoti norint išspręsti priekinės kameros vietos problemą – ji puikiai tilpo į tvarkingą lašo formos išpjovą.

Sekant madingas tendencijas pagrindinė kamera sudaryta iš kelių modulių ir šiek tiek pakyla virš galinio dangtelio paviršiaus. Medžiagų požiūriu taip pat nėra atradimų: „Gorilla Glass 5“ stiklas ir IP52 apsauga nuo purslų. „Redmi Note 8 Pro“ pirštų atspaudų skaitytuvas įtaisytas žemiau kameros jutiklių, esančių galinio dangtelio viršutinės dalies centre. Pagrindinėje versijoje pirštų atspaudų jutiklis yra atskirai.

Modelyje matomas „Xiaomi“ išmaniesiems telefonams būdingas valdiklių ir jungčių išdėstymas, tik šiek tiek neįprasta matyti 3,5 mm lizdą apačioje.

Ekranas ir garsas

Abiejuose naujuose produktuose naudojama IPS matrica ir tai kai kam gali patikti. Pagrindinės versijos įstrižainė siekia 6,3 colio, o skiriamoji geba – 2340 × 1080 pikselių, tuo tarpu „Pro“ modifikacijos matrica padidėjo iki 6,53 colio.

„Redmi Note 8“ ir „Redmi Note 8 Pro“ išsiskiria iš kitų gamintojo prietaisų garsu. Jam pagerinti yra sumontuotas ultra linijinis garsiakalbis su dvisluoksne dulkių nepraleidžiančia tarpine, pagaminta iš nanomedžiagų. Naujienos taip pat gavo papildomą „Smart PA“ stiprintuvą ir pagal garso kokybę jie atrodo geriau už savo pirmtakus. Debiutantai turi analoginį 3,5 mm garso lizdą, tačiau melomanams iš jų nereikėtų laukti kokių nors žygdarbių.

Įranga pretenduoja į padorų našumą

„Redmi Note 8“ kinai apdovanojo platforma „Snapdragon 665“, kuri jau naudojamas „Xiaomi CC9e“ ir „Xiaomi Mi A3“. Tai nėra galingiausias procesorius – visi žaidimai veikia, bet ne maksimaliais parametrais. 

Tuo tarpu „Redmi Note 8 Pro“ pagrindu buvo pasirinkta platforma „Helio G90T“ (8 branduoliai, 2x Cortex-A76 iki 2,05 GHz ir 6xCortex-A55 iki 2,0 GHz, 64 bitai, 12 nm, grafika: Mali-G76 3EEMC4, iki 800), skirta vidutinės klasės žaidimų išmaniesiems telefonams. Daug žmonių priešiškai nusiteikę „MediaTek“ atžvilgiu, tačiau bendrovės atstovai tvirtina, kad žaidimų gerbėjai nenuvils dėl našumo ir galės mėgautis aukštos kokybės grafika. Tam padės ir „Game Turbo 2.0“ spartinimo technologija, o žaidimo eigą patogesne padarys valdiklio palaikymas.

Mėgstantiems testų skaičius pranešime, kad „AnTuTu“ programėlėje „Helio G90T“ su daugiau nei 280 tūkstančių taškų rezultatu pranoksta „Snapdragon 710“ ir „Snapdragon 730“, tačiau truputį nusileidžia „Kirin 810“. Tam, kad naujasis procesorius maksimaliai veiktų be problemų, jis gavo skystą aušinimo sistemą, kurios buvimas 200 dolerių vertės išmaniajame telefone yra neeilinis įvykis.

Belieka pridurti, kad „Redmi Note 8“ gavo 4/6 GB RAM ir 64/128 GB ROM, o „Redmi Note 8 Pro“ siūlo 6/8 GB RAM ir 64/128 GB nuolatinės atminties.

Dar daugiau megapikselių

„Pro“ versijos galiniame skydelyje išsikišęs ovalus blokas turi keturias kameras, kurios bent jau teoriškai žada puikias fotografijos galimybes. Pagrindinis jutiklis yra 64 megapikselių („Samsung ISOCELL Bright GW1“) su 1/2ʺ fiziniu dydžiu (atskiro taško dydis – 0,8 μm). Anot gamintojo, šio jutiklio dėka bus įmanoma sukurti geros kokybės nuotraukas sutemose ir esant silpnam apšvietimui, tačiau jų raiška tesieks 16 MP.

„Redmi Note 8 Pro“ yra pirmasis išmanusis telefonas su rekordinės skiriamosios gebos jutikliu. Antrasis fotoaparatas yra 8MP plačiakampis, o trečiasis gylio jutiklis turi kuklius 2 megapikselius. Ketvirtoji kamera yra atsakinga tik už makro fotografiją. Tai yra 2 megapikselių jutiklis su f / 2.4 diafragma, leidžiančiu fotografuoti 2 cm atstumu nuo objekto.

„Redmi Note 8“ kamerų skaičiumi nenusileidžia „Pro“ versijai. Jų čia taip pat yra keturi, tačiau pagrindinis jutiklis skiriasi, o kameros blokas perkleltas į viršutinį kairįjį kampą. Pasirinkti buvo 48 megapikselių („Samsung ISOCELL Bright GM1“, f / 1.79), 8 MP plačiakampis, 2 megapikselių gylio jutiklis bei 2 MP makro jutikliai. Nėra optinio stabilizavimo, o automatinis fokusavimas veikia tik su pagrindiniu moduliu.

„Redmi Note 8 Pro“ asmenukių fotoaparatas gavo 20 megapikselių jutiklį, o „Redmi Note 8“ naudoja 13 MP modulį.

Kas dar gero?

„Redmi Note 8 Pro“ akumuliatoriaus talpa siekia 4500 mAh, o pagrindinėje versijoje yra įprasta 4000 mAh talpos baterija.

„Redmi Note 8“ baterijos veikimo laikas turėtų būti geras, tačiau „Pro“ versijos atveju kyla abejonių, nes „MediaTek“ lustai išsiskiria gana aukštomis energijos sąnaudomis. Todėl kyla įtarimas, kad 4500 mAh talpos baterijos įdėjimas nėra dovana vartotojui, o skubus poreikis. Abu išmanieji telefonai palaiko 18 vatų greitą įkrovimą.

Naujienų arsenale taip pat yra „Bluetooth 5.0“, Wi-Fi, GPS ir „Android 9.0 Pie“ operacinė sistema su MIUI 10 sąsaja.

5. Populiariausias inhaliatorius su labai gerais atsiliepimais

18.94€ | 45 % nuolaida | 4.9 balai iš 5 (2459 vertinimai)

Peršalimo ligoms gydyti inhaliacijos yra labai veiksminga ir populiari priemonė. Taip atliekamų inhaliacijų metu garuose esančios gydomosios medžiagos patenka į kvėpavimo takų gleivinę ir ją gydo. Tačiau kai kurie specialistai mano, kad daug efektyvesnės aerozolinės inhaliacijos, atliekamos su specialiais inhaliatoriais.

Kaina

Tikrinta 2020 03 20

  • Aliexpress 18.94€
  • 45 % nuolaida
  • pristatymas į Lietuvą už 2.06€

Pirkėjai iškart pamini tą faktą, kad pakuotėje atkeliauja visi reikalingi priedai ir ant inhaliatoriaus galima uždėti du skirtingus antgalius.

Tad antgaliai yra pritaikyti kiekvienam pagal poreikį, patogumą ir aplinkybes.

Kitas svarbus dalykas yra tas, kad inhaliatorių galima naudoti su baterijomis (jas reikės įsigyti atskirai) arba prijungus prie maitinimo šaltinio. Tai yra patogu ir šį įrenginį galima nešiotis su savimi ir naudoti profilaktiškai.

Išvaizdus daiktas, su specialiam gydomajam skysčiui pripildyti skirta 0,5-0,8 ml talpa ir skleidžia 0,5-5 mikrometrų skersmens dydžio daleles. Tokio dydžio dalelės lengvai patenka tiesiai į kvėpavimo takus ir taip jie yra atpalaiduojami bei pradedamas gydymas.

Štai šioje nuotraukoje detaliai parodyta, kaip tiksliai reikia naudotis šiuo inhaliatoriumi.

Pirmiausiai patikriname ar yra energijos (jei maitinamas baterijomis), įpilame gydomojo skysčio, uždedame kvėpavimui skirtą antgalį, įjungiame inhaliatorių, pridedame antgalį prie veido ir kvėpuojame.

Baigę procedūrą, paspaudžiame maitinimo mygtuką. Pati procedūra gali trukti iki 20 minučių.

Šį inhaliatorių perka pirkėjai iš viso pasaulio ir pirkėjai iš Lietuvos teigia, kad:

  • prekė atkeliavo per 1-2 savaites;
  • dirba labai tyliai ir efektyviai;
  • puiki pagaminimo kokybė;
  • baterijų užtenka 2-3 inhaliacijoms, priklausomai nuo baterijų kokybės, tad geriau naudotis išorine baterija;
  • jokio specifinio kvapo, mažas, patogus naudotis;
  • mano vaikas jį labai mėgsta, kvėpuoja garinamą jūros vandenį;
  • šaunus daiktas, atidaviau jį tėvams ir sau nusipirkau dar vieną;

Štai keletas Lietuvos pirkėjų nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.

Kaip daryti inhaliacijas? Štai ką pataria VšĮ Vilniaus miesto klinikinės ligoninės Fizinės medicinos ir reabilitacijos skyriaus vedėja – fizinės medicinos reabilitacijos gydytoja Daina Barzdienė:

Namuose, jei žmogų kamuoja lėtinė arba ūminė sloga, vadinamasis rinitas, sutrikęs kvėpavimas, galima rekomenduoti inhaliaciją su mineraliniu vandeniu. Kai nosies ir nosiaryklės gleivinė jau suvilgyta, galima pereiti prie aliejinės inhaliacijos. Dažniausiai patariame naudoti šaltalankių, persikų eterinius aliejus, kurie padės suminkštinti, sutepti gleivinę. Tolesniu gydymo periodu, kai siekiama paskatinti medžiagų apykaitą, patariama naudoti medžiagų apykaitą stimuliuojančius eterinius aliejus. Pavyzdžiui, alijošiaus. Taip pat galima naudoti ir medų.

Jei žmogų kamuoja kosulys, sausas, „lojantis“, peršti gerklę, namuose siūloma atlikti inhaliaciją su jūros arba paprasta rupia druska. Tai padeda suminkštinti gleivinę ir pasiruošti atsikosėjimui. Kai prasideda drėgnesnis kosulys, tuomet patariame inhaliacijoms naudoti šarminį mineralinį vandenį. Tik reikėtų, kad jis būtų be angliarūgštės. Arba taip pat tinka sodos tirpalas. Sveikimo periodu, siūlomos inhaliacijos su šaltalankių, kalnų pušų eteriniais aliejais. Plačiai naudojami ir puikiai tinka ramunėlių ir šalavijų žiedai.

6. Perkamiausias oro drėkintuvas iš Kinijos su daugybe labai teigiamų vertinimų iš Lietuvos

8.24€ | 42 % nuolaida4.5 balai iš 5 (8679 vertinimai)

Pirkėjai, ir labai didelė jų dalis iš Lietuvos, ypač džiaugiasi, kad „KBAYBO“ oro drėkintuvas yra toks pigus, kokybiškai pagamintas, puikiai šviečia ir keičia spalvas, gerai drėkina patalpų orą ir taip toliau.

Kaina

Tikrinta 2020 03 20

  • Aliexpress - 8.24€
  • Labai gera kaina
  • Siunčia nemokamai

Kompaktiško ir ganėtinai lengvo „KBAYBO“ oro drėkintuvo vandens talpa yra 300 ml ir tokio kiekio užtenka patalpoms drėkinti iki 6 valandų. Vieno tokio oro drėkintuvo pilnai užtenka 20-40 m2 dydžio patalpoms.

Jis taip pat turi specialų medvilninį tamponėlį, kuris atlieka filtravimo funkciją. Pirkėjai džiaugiasi, kad pakuotėje yra įdėtas ir papildomas tamponėlis (foto).

Verta pažymėti, kad į „KBAYBO“ oro drėkintuvą galima įpilti ir norimo bei mėgstamo kvapo eterinių aliejų ir taip kambaryje ne tik papildomai pakelti drėgmės lygį, bet ir suteikti naujų kvapų.

Pats drėkintuvo valdymas vyksta su ant jo korpuso esančiu mygtuku, reaguojančiu į prisilietimus. „KBAYBO“ keičia savo LED spalvas ir jų iš viso yra 7, bei dirba labai tyliai - iki 35dB. 

Prie tylaus darbo prisideda ir tai, kad „KBAYBO“ oro drėkintuvo pagrindas yra dengtas specialia gumos juostele, tad jis ant paviršių stovi tvirtai ir nesukelia nereikalingų vibracijų.

Dar svarbu pabrėžti ir tai, kad „KBAYBO“ oro drėkintuvas neturi baterijos ir jį reikės prijungti prie elektros tinklo arba kito įrenginio - kadangi jis maitinamas su USB laidu.

Pirkėjai šiam „KBAYBO“ oro drėkintuvui negaili gerų žodžių ir be gražaus dizaino, puikaus veikimo ir greito pristatymo yra pabrėžiamas ir tas faktas, kad „KBAYBO“ turi specialų daviklį, kuris užtikrina, jog oro drėkintuvas automatiškai išsijungs, kai jo talpoje vandens liks labai nedaug.

Išties šaunus oro drėkintuvas ir štai kelios pirkėjų darytos nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto.

7. Ypatingai populiarus ir labai stilingas vyriškas laikrodis - „CURREN“

17.86€ | 92 % nuolaida | 4.8 balai iš 5 (15458 vertinimai)

Ypatingai populiarus ir labai stilingas vyriškas laikrodis. „CURREN“ yra pats populiariausias laikrodis Aliexpress ir galima pasirinkti iš skirtingų spalvų modelių.

Kaina

Tikrinta 2020 03 20

  • Aliexpress - 17.86€
  • 92 % nuolaida
  • Į Lietuvą siunčiamas nemokamai

Šis, pirkėjų giriamas už labai gerą pagaminimo kokybę (metalas ir odinis dirželis), išvaizdą ir savo paprastą funkcionalumą „CURREN“ laikrodis rodo laiką, datą ir yra chronometras (minutės bei sekundės).

Jis taip pat atitinka 3ATM standartą, tad „CURREN“ laikrodis nebijo vandens ir su juo galima eiti maudytis, plaukioti ir pan.

8. Iš Lenkijos sandėlio vienas geriausiai vertinamų irigatorių „h2ofloss“

23.33€ | 49 % nuolaida, iš Lenkijos sandėlio | 4.9 balai iš 5 (1079 vertinimai)

Iš Lenkijos sandėlio siūlomas vienas geriausiai vertinamų irigatorių už fantastiškai gerą kainą. Šis daikčiukas tiesiog šluojamas, o ir vertinamas labai gerai.   Daugeliui pirkėjų ypač patinka, jog „h2ofloss“ tarpdančių valytuvas yra patogios laikyti formos, turi 300 ml vandens talpą ir yra visiškai atsparus vandeniui - IPX7 standartas.

Kaina

Tikrinta 2020 03 20

  • Aliexpress - 23.33€
  • Iš Lenkijos sandėlio
  • 49 % nuolaida
  • Į Lietuvą siunčiamas nemokamai

Ne ką mažiau svarbu ir tai, kad „h2ofloss“ palaiko tris skirtingus režimus, tad su šiuo tarpdančių valytuvu išsivalysime visą burną.

Prie trijų skirtingų darbo režimų prisideda ir tai, kad pakuotėje yra 5 skirtingi ir prie „h2ofloss“ tarpdančių valytuvo greitai pritvirtinami antgaliai.

Jie yra skirti išvalyti liežuviui bei dantims. Net ir tie, kurie turi susidėję dantų breketus ar tiesiog turi ne itin tiesius dantis, galės drąsiai, patogiai ir kokybiškai išsivalyti savo tarpdančius.

Pirkėjai džiaugiasi, kad pas juos „h2ofloss“ tarpdančių valytuvas atkeliavo greitai ir saugiai. O pats įrenginys yra puikios išvaizdos ir kokybiškai atlieka savo funkcijas. Štai keletos patenkintų pirkėjų padarytų nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

9. Mažiausia kaina LED prožektoriui su judesio davikliu

10.14€ | 63 % nuolaida100 LED | 5 balai iš 5 (3 vertinimai)

14.75€ | 59 % nuolaida | 114 LED

Įprastai šie du modeliai kainuoja labai panašiai, nes tarp jų yra praktiškai vienintelis skirtumas tame, kad 114 LED modelyje yra kiek didesnis skaičius LED šviestukų, tačiau dabar 110 LED modelis atrodo ypatingai patraukliai.

Kaina

Tikrinta 2020 03 20

  • „Gearbest“10.14€ (110 LED)
  • „Gearbest“14.75€ (114 LED)
  • Tai mažiausia kaina
  • Lietuvoje neparduodamos.

Abu modeliai yra atsparūs vandeniui (IP65 standartas), įsikrauna nuo saulės šviesos ir LED šviestukų užteks darbuotis net 30 000 valandų.

Taip pat abu LED prožektoriai pasižymi ypatingai dideliu apšvietimo plotu - net 270 laipsnių kampu bus apšviesta teritorija ir 1000lm ryškumo tikrai užteks apšviesti sau kelią ar nelauktus svečius.

Taip, šie LED prožektoriai turi įmontuotus judesio daviklius, kurie reaguoja į 120 laipsnių kampu vykstantį judėjimą, ir galima vos vieno mygtuko paspaudimu pasirinkti norimą švietimo režimą.

Ypač patogus dalykas, leisiantis pagal situaciją panaudoti šiuos prožektorius.

Kalbant apie kitas technines specifikacijas, tai šie LED prožektoriai turi 5.5V 1.43W saulės elementus ir įkraunamą 18650 tipo 3.7V 2200mAh bateriją. Gamintojas nurodo, kad ji pilnai įkraunama per 6 valandas.

Nereikia jokių elektros laidų ir tokius LED prožektorius galima pritvirtinti praktiškai prie bet kokio pastato, sodo ar kiemo vartų, garažo ir pan. Paprasta, patogu naudotis ir iškart kieme šviesiau.

Dabartinė 14.75€ kaina yra mažiausia šio prožektoriaus kainų istorijoje:

 




 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(2)
(0)

Komentarai ()

Susijusios žymos: