Rinkinukas dviratininkams: perkamiausi krepšeliai, net 1000 Lm priekiniai žibintai ir įspūdingi galiniai dviračio žibintai, automatiškai reaguojantys į stabdymą ir sustojimą (Video)  (1)

Geriausi Aliexpress.com pasiūlymai:

- Vieni perkamiausių dviračių krepšelių - „ROCKBROS Rainproof Bicycle Bag Shockproof Bike Saddle Bag For Refletive Rear Large Capatity Seatpost MTB Bike Bag Accessories“;

- Vienos perkamiausių priekinių lempų dviračiams, galima naudoti ir kaip žibintuvėlius - „ROCKBROS Bike Light Rainproof USB Rechargeable LED 2000mAh MTB Front Lamp Headlight Aluminum Ultralight Flashlight Bicycle Light“;

- Labai perkamos galinės lempos su automatiniu suveikimu - „ROCKBROS Bicycle Smart Auto Brake Sensing Light IPx6 Waterproof LED Charging Cycling Taillight Bike Rear Light Accessories Q5“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„ROCKBROS“ kompanija yra vienas garsiausių specializuotų dviračių aksesuarų gamintojų iš Kinijos - jos produktai yra labai populiarūs ir puikiai vertinami visame pasaulyje.

Aliexpress yra oficiali „ROCKBROS“ parduotuvė, kur galima įsigyti praktiškai visą asortimentą. 

Tolesniame rinkinyje - patys perkamiausi ir patys geriausi „ROCKBROS“ gaminiai, važinėjantiems dviračiu. 

Vieni perkamiausių dviračių krepšelių

  • Dabar jie parduodami nuo 9,63 €;
  • 53 % nuolaida;
  • iš Kinijos ir Lenkijos sandėlių.

Juos jau įsigijo virš 2 800 pirkėjų, turime 900 atsiliepimų ir labai aukštą įvertinimą - net 4,8 balus iš 5 galimų.

Pirkėjai pažymi, kad šie krepšiai yra labai lengvai pritvirtinami prie dviračio rėmo, atsparūs vandeniui, vibracijoms, laikosi tvirtai.

Kokybiški užtrauktukai ir krepšį galima pasirinkti pagal asmeninius poreikius: nuo 0,5 iki 1,5 litro talpos.

Plius, ant krepšių yra prisiūtos atšvaitų juostelės, dėl ko jie nakties metu suteikia dar vieną papildomą funkciją.

Štai kelios pirkėjų padarytos krepšių nuotraukos ir kaip jie atrodo pritvirtinti prie dviračių: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

Populiariausi „ROCKBROS“ priekiniai žibintai dviračiams, galima naudoti ir kaip žibintuvėlius

  • Dabar jie parduodami nuo 12,40 €;
  • 52 % nuolaida;
  • iš Kinijos ir Lenkijos sandėlių.

Juos jau įsigijo virš 9 400 pirkėjų, turime beveik 3 500 atsiliepimų ir beveik tobulą įvertinimą - net 4,9 balus iš 5 galimų.

Pirkėjai iškart pabrėžia, kad galima rinktis net iš skirtingų lempų modelių ir pagrindinė techninė informacija yra pateikiama štai šiose nuotraukose.

Bendri dalykai: visos lempos pagamintos iš tvirto aliuminio lydinio korpuso, turi įmontuotas įkraunamas baterijas, atsparios vandeniui, lengvai pritvirtinamos prie dviračių ir galima šias lempas naudoti, kaip įprastus žibintuvėlius.

Skirtumai būtų tokie, kad žibintuvėliai skiriasi savo dizainu, dydžiu, svoriu ir pagrindinėmis techninėmis specifikacijomis:

  • švietimo režimų turi nuo 3 iki 6;
  • maksimalus švietimo ryškumas kinta nuo 200 iki 1000lm;
  • maksimalus švietimo nuotolis kinta nuo 145 iki 235 metrų;
  • turimos baterijos talpa kinta nuo 1800 iki 4000 mAh;
  • atsparumo vandeniui klasė nuo IPX3 iki IPX6.

Tad prieš pasirinkdami konkretų žibintuvėlį - pasižiūrėkite į štai šias lenteles ir pasirinkite tai, ko jums asmeniškai reikia labiausiai. 

Pirkėjai iš Lietuvos šiomis priekinėmis dviračių lempomis/žibintuvėliais yra labai patenkinti ir tikina, kad prekės į Lietuvą atkeliauja greitai, gerai supakuotos ir kas svarbiausia - žibintuvėliai šviečia puikiai.

1000lm žibintuvėlio pilnai užtenka važinėtis po mišką, - tvirtina vienas pirkėjas iš Lietuvos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.

Įspūdingos „ROCKBROS“ išmaniosios galinės lempos su automatiniu suveikimu ir energijos taupymu

  • Dabar jos parduodamos nuo 7,01 €;
  • 30 % nuolaida;
  • iš Kinijos ir Lenkijos sandėlių.

Tai yra vienos perkamiausių „ROCKBROS“ kompanijos galinių lempų: jas jau įsigijo beveik 9 000 pirkėjų, turime virš 3 100 atsiliepimų ir itin aukštą 4,9 balų įvertinimą.

Pirkėjai iškart pažymi aukščiausią šios lempos pagaminimo kokybę - aliuminio lydinys - paprastą pritvirtinimą ir super praktiškas savybes.

Ši lempa palaiko 4 švietimo režimus ir automatiškai gali pereiti į miego režimą kai dviratis sustoja ir stovi ilgiau nei 30 sek. bei taip taupyti įkraunamos 400 mAh talpos baterijos energiją. Pastarosios užteks iki 50 valandų ir priklauso nuo pasirinkto švietimo režimo.

Esant nuolatiniam ir maksimalaus ryškumo švietimui - baterijos užteks 20 val. Beje, yra ir šviesos indikatoriai, kurie informuos apie baterijos energijos lygį.

Tačiau įdomiausia yra tai, kad šios lempos automatiškai pradeda šviesti, kai tik važiuojantis dviračiu pradeda stabdyti arba važiuoja labai nelygiais paviršiais - lempa reaguoja į vibracijas. Tokiu atveju lempos mirksėjimas pasikeičia ir taip informuoja kitus eismo dalyvius apie judėjimo pasikeitimą.

Šios lempos taip pat yra atsparios vandeniui - IPX6 standartas - tad su jomis galima drąsiai važinėti ir lyjant lietui.

Pirkėjai iš Lietuvos ir viso pasaulio yra labai patenkinti šiomis lempomis ir dalijasi keletų nuotraukų, kaip jos atrodo pritvirtintos prie dviračių ir kaip šviečia: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(5)
(3)

Komentarai (1)