Geriausi pasiūlymai iš Aliexpress: artėjančiam rudeniui išskirtinai populiarūs ir labai geros kainos 2 in 1 bekontakčiai termometrai bei patys perkamiausi mini inhaliatoriai ir pulso matuokliai  ()

Geriausi Aliexpress pasiūlymai:

- Vienas perkamiausių ir labai gerai vertinamas termometras - „Digital Infrared Thermometer Temperature Gauge Non Contact Temperature Measurement Device 4 Setting Modes ℃ and ℉ Switchable“;

- Mini inhaliatorius, su gerais vertinimais ir gera kaina - „Mini Handheld portable autoclean Inhale Nebulizer Mesh atomizer silent inhaler nebuliser inhalator for kids nebulizador portatil“;

- Masiškai perkami ir puikiai vertinami oksimetrai - „Fingertip Pulse Oximeter De Dedo Pulso Oximetro Home family Pulse Oxymeter Pulsioximetro finger pulse oximeter LED OLED“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vienas perkamiausių ir labai gerai vertinamas termometras

  • Dabar jis parduodamas nuo 8,03 €;
  • 32 % nuolaida;
  • 2,14 € už pristatymą į Lietuvą.

Tai yra paprastas buitinis bekontaktis termometras, sukurtas vaikams ir suaugusiems.

Juo naudotis labai paprasta - tiesiog reikia priartinti termometro galvutę prie žmogaus kaktos vidurio ir nuspausti mygtuką.

Po sekundės LCD ekrane pasirodys reikšmė. Termometras leidžia išsaugoti matavimų rodmenis, tad galima matyti temperatūrų pokytį.

Taip pat su šiuo modeliu galima išmatuoti ir paviršių temperatūrą. Tam tereikia ant korpuso spustelėti mygtuką ir aktyvuoti paviršių matavimo režimą.

Gamintojas tvirtina, kad termometras veikia ne tik labai greitai, bet ir labai tiksliai. Gamintojas nurodo, kad pasiekiama vos 0,2 ℃ paklaida.

Žinoma, viskas priklauso ir nuo aplinkos - niekada nematuokite temperatūros, kai termometras yra ką tik įneštas iš lauko ar kakta nėra visiškai švari ir sausa.

Bendrai, termometras gali išmatuoti nuo 34 ℃ iki 43 ℃ laipsnių kūno temperatūrą ir nuo 0 iki 100 ℃ laipsnių paviršių temperatūrą.

Taip pat į vidinę termometro atmintį yra įrašoma iki 99 paskutinių matavimų, kas leidžia patogiai stebėti sergančio žmogaus temperatūros pokyčius.

Tai yra labai patogus ir praktiškas termometras. Jis naudoja dvi AAA tipo baterijas, kurių pakaks ilgam - jokių įkroviklių jums nereikia. Ir net jei pamiršite termometrą išjungti, jis po 10 sek. automatiškai išsijungs. Naudingas ir praktiškas įrankis.

Štai keletas pirkėjų padarytų termometro nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto.

Mini inhaliatorius, su gerais vertinimais ir gera kaina

  • Dabar jis parduodamas už 15,73 €;
  • 52 % nuolaida;
  • 4,62 € už pristatymą į Lietuvą.

Nuolat atakuojant įvairioms virusinėms ligoms, toks inhaliatorius yra labai naudinga profilaktinė bei gydomoji priemonė. 

Peršalimo ligoms gydyti inhaliacijos yra labai veiksminga ir populiari priemonė. Taip atliekamų inhaliacijų metu garuose esančios gydomosios medžiagos patenka į kvėpavimo takų gleivinę ir ją gydo.

Tačiau kai kurie specialistai mano, kad daug efektyvesnės aerozolinės inhaliacijos, atliekamos su specialiais inhaliatoriais. Ir toks kompaktiškas, lengvas ir patogus naudotis inhaliatorius labai pravers.

Jis sveria vos 99 gramus bei yra kompaktiško dydžio: 11,7 x 6,7 x 4,2 cm. Taip pat yra maitinamas baterijomis arba pakuotėje esančiu USB laidu.

Be to, šis inhaliatorius palaiko 3 skirtingus darbo režimus ir tai reiškia, kad jį galima naudoti esant skirtingoms aplinkybėms bei jis puikiai tinka vaikams. Pakuotėje yra ir specialūs antgaliai skirti tiek suaugusiems, tiek ir vaikams.

Čia dar verta pažymėti, kad šis inhaliatorius skleidžia iki 3,7 mikrometrų skersmens dydžio daleles. Tokio dydžio dalelės lengvai patenka tiesiai į kvėpavimo takus ir taip jie yra atpalaiduojami bei pradedamas gydymas.

Gydytojai taip pat rekomenduoja vieno seanso metu tokį inhaliatorių naudoti apie 20 minučių. Tada pasiekiamas maksimalus efektas.

Labai gera savybė yra ir ta, kad šis inhaliatorius po 20 minučių darbo automatiškai išsijungia. Todėl tikrai nereikės žiūrėti į laikrodį ir stebėti, kiek gi čia laiko jau vyksta procedūra. Viskas vyksta automatiškai.

Štai keletas pirkėjų padarytų mini inhaliatoriaus nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.

O kaip daryti inhaliacijas? Štai ką pataria VšĮ Vilniaus miesto klinikinės ligoninės Fizinės medicinos ir reabilitacijos skyriaus vedėja – fizinės medicinos reabilitacijos gydytoja Daina Barzdienė:

„Namuose, jei žmogų kamuoja lėtinė arba ūminė sloga, vadinamasis rinitas, sutrikęs kvėpavimas, galima rekomenduoti inhaliaciją su mineraliniu vandeniu. Kai nosies ir nosiaryklės gleivinė jau suvilgyta, galima pereiti prie aliejinės inhaliacijos. Dažniausiai patariame naudoti šaltalankių, persikų eterinius aliejus, kurie padės suminkštinti, sutepti gleivinę. Tolesniu gydymo periodu, kai siekiama paskatinti medžiagų apykaitą, patariama naudoti medžiagų apykaitą stimuliuojančius eterinius aliejus. Pavyzdžiui, alijošiaus. Taip pat galima naudoti ir medų.

Jei žmogų kamuoja kosulys, sausas, „lojantis“, peršti gerklę, namuose siūloma atlikti inhaliaciją su jūros arba paprasta rupia druska. Tai padeda suminkštinti gleivinę ir pasiruošti atsikosėjimui. Kai prasideda drėgnesnis kosulys, tuomet patariame inhaliacijoms naudoti šarminį mineralinį vandenį. Tik reikėtų, kad jis būtų be angliarūgštės. Arba taip pat tinka sodos tirpalas. Sveikimo periodu, siūlomos inhaliacijos su šaltalankių, kalnų pušų eteriniais aliejais. Plačiai naudojami ir puikiai tinka ramunėlių ir šalavijų žiedai.“

Masiškai perkami ir puikiai vertinami oksimetrai

  • Dabar jie parduodami nuo 11,87 €;
  • 30 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

Tai yra patys perkamiausi oksimetrai Aliexpress: beveik 39 000 užsakymų, 15 000 atsiliepimų ir stebėtinas 4,9 balų įvertinimas.

Beje, pasiūloje galima rinktis iš kelių skirtingų oksimetrų modelių. Visi jie atliekas tas pačias pagrindines funkcijas, tačiau kiek brangesni modeliai jau vietoje LED turi OLED ekranus, garsinius įspėjimus apie atliktą matavimą, įrašo ankstesnius matavimų duomenis.

Tai yra nedidukas, kompaktiškas, 2 AAA tipo baterijomis maitinamas oksimetras. Jie yra naudojami medicinos įstaigose, sporto centruose ir kt.

Šiuo prietaisu galima nustatyti kraujo įsotinimą deguonimi (SpO2). Jis taip pat parodys ir širdies ritmą.

Tereikia į tokį daikčiuką įkišti savo pirštą, įjungti patį matuoklį ir jis savo ekranėlyje parodys SpO2 rezultatą bei širdies ritmą. Beje, matuoklis išsijungia automatiškai.

Jie yra labai kompaktiški - 5,7 x 3,1 x 3,1 - sveria vos 50 gr. ir jais galima naudotis būnant tiek namuose, tiek kelionėje. Baterijų energijos užteks jiems darbuotis net 50 valandų, tad su tokiu prietaisu nėra jokių apribojimų.

P.S. Sveikam žmogui normalus arterinio kraujo įsotinimo deguonimi (SpO2) lygis turėtų būti nuo 94 proc. iki 99 proc. Asmenims, sergantiems nesunkiomis kvėpavimo takų ligomis, SpO2 gali būti 90 proc.

Jei arterinio kraujo įsotinimo deguonimi lygis nukrenta žemiau 90 proc., asmeniui turėtų būti tiekiamas papildomas deguonis ir tokiu atveju reikia nedelsiant kviesti medicinos pagalbą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(0)
(5)

Komentarai ()