Ruošiamės į mokyklą - perkamiausios ir geriausiai vertinamos AliExpress kuprinės vaikams (Pirkėjų atsiliepimai)  ()

Geriausi Aliexpress.com pasiūlymai:

- Kuprinė berniukams ir mergaitėms, su nakties metu šviečiančiais atšvaitais, USB įkrovimo jungtimi ir kt. - „Children Backpack School Bags For Boy Girls Anime Luminous School Backpack Kids Waterproof Book Bag USB Charging SchoolBag Gift“;

- Kuprinė 4-13 metų berniukams ir mergaitėms, įvairių dydžių bei raštų - „New Children School Bag Boys Girls Cartoon Kindergarten Schoolbags Kids Large capacity Orthopedic Backpacks 4-13 Year“;

- Labai išvaizdžios ir vandeniui atsparios, mergaitėms skirtos kuprinės - „Backpack for Elementary School Girl Waterproof Oxford Cloth Pink Sac Enfant School Bags Kids Backpack Girls Cute Bow Kids Bag“;

- Stilingos ir vyresnių klasių mergaitėms, paauglėms skirtos kuprinės - „2020 New Waterproof Nylon Kids Backpack Girls For Middle School Students Travel Shoulder Backpacks Children Schoolbags Women Bag“;

- Perkamiausios kuprinės pirmųjų klasių berniukams - „Orthopedic Backpack for Boys Racing Cars Satchel Children School Bags Primary Book Bag Kids Knapsack Mochila Escolar Grade 1-3-6“;


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nenumaldomai artėja rugsėjo 1-oji ir dabar yra pats geriausias metas iš anksto jai pasiruošti.

Aliexpress parduotuvėje šiuo metu yra taikoma daugybė įvairių akcijų mokyklinėms prekėms ir ypatingai kuprinėms.

Milžinišką pasiūlą rasite čia, o šiame tekste pateikiame keletą itin įdomių ir pirkėjų labai gerai vertinamų kuprinių modelių.

Kuprinė berniukams ir mergaitėms, su nakties metu šviečiančiais atšvaitais, USB įkrovimo jungtimi ir kt.

  • Dabar jos parduodamos nuo 8,43 € (pilno komplekto kuprinė kainuoja nuo 13,79 €);
  • 15 % nuolaida;
  • 9,34 € už siuntimą į Lietuvą.

Tai yra pati populiariausia kuprinė vaikams Aliexpress parduotuvėje ir turime daugybę pirkėjų teigiamų atsiliepimų.

Pirkėjams labai patinka tai, kad galima rinktis iš trijų skirtingų kuprinės dydžių: 44 x 28 x 15 cm; 48 x 30 x 16 cm; 44 x 28 x 15 cm.

Taip pat visi kuprinių modeliai turi USB jungtis, tad jose galima laikyti išorinę bateriją ir tuo pačiu įkrauti telefoną ar kitą įrenginį. Yra ir specialiai laidinėms ausinėms laikyti skirta vieta, taip jos išliks nesusipainiojusios.

Kuprinės turi integruotus atšvaitus, kurie nakties metu šviečia. Yra ir specialus užraktas, dėl ko svetimi žmonės neatsegs kuprinių. 

Sumokėjus porą papildomų eurų - prie kuprinės pardavėjas pridės penalą (rašiklinę) ar per petį permetamą mažesnę kuprinę.

Pirkėjų teigiamų atsiliepimų apie šias kuprines yra gausybė ir visi giria jų pagaminimo kokybę, greitą pristatymą ir kas svarbiausia, jog jos labai patinka vaikams. Štai vienas geriausiai nuotaikas atspindinčių komentarų:

R***r: „Super!!! Vaikas ja yra labai patenkintas! 19.06.2020 pateiktas užsakymas, 04.07.2020 jau atvyko iki manęs. Man, kaip suaugusiai, šioje kuprinėje patinka viskas. Už tokią mažą kainą, tai super pasirinkimas. Jokio specifinio kvapo, diržai ir bendrai medžiagų kokybė labai gera. Kuprinė tvirta. Kuprinės užraktas, kiekvieno berniuko svajonė. Viskas veikia tinkamai. Labai rekomenduoju.“

Ir kelios pirkėjų padarytos kuprinės nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

Kuprinė 4-13 metų berniukams ir mergaitėms, įvairių dydžių bei raštų

  • Dabar jos parduodamos nuo 12,60 €;
  • 20 % nuolaida;
  • 6,23 € už siuntimą į Lietuvą.

Dar viena labai populiari kuprinė Aliexpress ir ji yra skirta 4-13 metų berniukams ir mergaitėms.

Pasiūloje galite rinktis iš trijų kuprinės dydžių: 34 x 25 x 13 cm; 36 x 30 x 18 cm; 42 x 34 x 22 cm.

Taip pat kuprinės papuoštos įvairiais populiarių personažų motyvais ir atskirai galima įsigyti penalų.

Akivaizdu, jog tai yra tradiciškesnės kuprinės ir čia USB jungčių ir kitų priedų, kuriuos užtikrina aukščiau aptartos kuprinės - čia nerasime.

Iš kitos pusės, tikriausiai patiems mažiausiems tokių dalykų dar ir nereikia. Jiems svarbu, kad kuprinė būtų graži ir to užtenka.

Pirkėjai iš Lietuvos šioms kuprinėms duoda maksimalų 5 balų įvertinimą ir jas įsigiję yra patenkinti ne tik gražiais kuprinių raštais, bet ir tuo, kad jos yra lengvos - sveria po 650 gramų.

Pirkėja iš Ispanijos teigia, kad kuprinę pirko savo 135 cm ūgio sūnui ir pasirinko L dydį - jis tinka kuo puikiausiai - 1 foto.

Štai dar kelios greitu pristatymu ir kokybiškai pagamintomis kuprinėmis besidžiaugiančių pirkėjų padarytos nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto.

Labai išvaizdžios ir vandeniui atsparios, mergaitėms skirtos kuprinės

  • Dabar jos parduodamos nuo 21,57 €;
  • 50 % nuolaida;
  • 9,08 € už siuntimą į Lietuvą.

Itin išvaizdžios, tikroms princesėms skirtos kuprinėms. Jos yra kieto tipo, tvirto korpuso ir pasiūloje galima rinktis iš skirtingų spalvų modelių bei dviejų kuprinės dydžių: 42 x 29 x 14 cm; 38 x 26 x 12 cm. Kuprinė sveria 1 kg.

Pirkėjai šioms kuprinėms duoda maksimalų 5 balų įvertinimą ir tvirtina, kad kuprinės yra itin išvaizdžios ir mergaitėms labai patinka.

Taip pat rekomenduoja pasirinkti tinkamą dydį: L kuprinės dydis tinka 130-160 cm aukščio mergaitei, o M dydis - 115-145 cm.

Kuprinės talpios, su keletų skirtingų skyrių, nugaroje yra paminkštinimai, diržai platūs, ergonomiški, gerai paskirsto svorį. Taip pat nugarėlėje yra telefonui skirta kišenėlė, o šone galima įsidėti gertuvę.

Simpatiška, kokybiškai pagaminta ir vandeniui atspari kuprinė. Štai kelios jos nuotraukos - 1 foto, 2 foto, 3 foto - ir geriausiai nuotaikas atspindintis pirkėjos komentaras:

O***a: „Man ši kuprinė labai patinka. Aš tokios jau seniai ieškojau. Kad tuo pačiu būtų funkcionali, ortopedinė ir graži. Ši kuprinė atitinka visus kriterijus. Itin svarbu ir tai, kad diržai yra platūs, priekyje jie susegami, gerai paskirstomas svoris, daug įvairių skyrių. Čia yra viskas, ko tik gali norėti iš kuprinės mergaitei. Greitas pristatymas. Rekomenduoju.

Stilingos ir vyresnių klasių mergaitėms, paauglėms skirtos kuprinės

  • Dabar jos parduodamos nuo 20,76 €;
  • 47 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Šių metų modelis ir jau labai populiarus tarp Aliexpress pirkėjų. Turime virš 300 atsiliepimų ir beveik tobulą 4,9 balų įvertinimą.

Šios kuprinės jau yra skirtos vyresnių klasių mergaitėms, paauglėms ir galima rinktis iš skirtingų spalvų modelių bei dviejų kuprinės dydžių: 40 x 23 x 13 cm; 44 x 33 x 14 cm. Telpa iki 15,6 colių dydžio nešiojamas kompiuteris. Kuprinė sveria 800 gr.

Pirkėjai yra labai patenkinti šiomis išvaizdžiomis kuprinėmis ir tuo, kad jų viduje yra daugybė skyrių - 1 foto, 2 foto - diržai kokybiški - 1 foto, 2 foto - nėra jokio specifinio kvapo, užtrauktukai dirba be jokių strigimų, kuprinės yra atsparios vandeniui ir jos buvo pristatytos itin greitai.

Štai dar kelios kuprinės nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

Perkamiausios kuprinės pirmųjų klasių berniukams

  • Dabar jos parduodamos nuo 22,51 €;
  • 29 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Šaunios išvaizdos, ortopedinės kuprinės pirmųjų klasių berniukams.

Galima rinktis su skirtingais paveiksliukais ir kuprinės yra tokio dydžio: 38 x 30 x 18 cm.

Pirkėjams jos labai patinka ir pažymima taip, kad tai yra ortopedinės kuprinės. Visas jų dizainas, nugarėlės ir diržų paminkštinimai, pačių diržų plotis ir forma atitinka nugaros kontūrus ir labai gerai paskirsto svorį. 

Taip pat kuprinės turi keletą atskirų skyrių ir, pavyzdžiui, penalas su rašymo reikmenimis yra įdedamas kuprinės šone esančiame skyriuje. Viskas bus savo vietose.

Pirkėjai iš Lietuvos šioms kuprinėms duoda maksimalų 5 balų įvertinimą ir pirkėjai iš viso pasaulio jomis yra labai patenkinti. Tvirtina, kad kuprinės buvo pristatytos labai greitai, pagaminimo kokybė yra aukščiausio lygio, jas netgi galima plauti. 

Štai kelios kuprinių nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(1)
(-1)

Komentarai ()