4K vaizdo raiška, pilnas atsparumas vandeniui, įspūdingas pakuotės turinys ir itin gera kaina: Tomtop skelbia akciją „EKEN H9 Ultra HD 4K“ veiksmo kamerai (Video)  ()

Nors vasara persirito į antrą pusę, bet mūsų dar laukia daug gražaus laiko. Gal dar kai kurie iš mūsų net neatostogavo? O gal planuoja linksmai praleisti savaitgalį gamtoje ar bekopdami į kalnus? Ir pripažinkite, tikrai norėsite šiuos savo nuotykius ir įspūdingus vaizdus užfiksuoti su gera, kokybiška ir patogia kamera. Šiuo atveju išmanusis telefonas ir jo kameros tikrai nėra tas variantas, kuris mus tenkintų. Tam yra reikalinga veiksmo kamera.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„EKEN H9 Ultra HD 4K“veiksmo kamera yra būtent tai, kas leis užfiksuoti jūsų gyvenimo akimirkas ir net ekstremalius nuotykius. Ji filmuoja 4K raiška, užtikrina itin platų matymo kampą, yra atspari vandeniui ir tai tik dalis jos privalumų.

Tad ir Tomtop.com nusprendė mus nudžiuginti ir pasiūlyti šią kokybišką veiksmo kamerą už itin patrauklią kainą. Šiuo metu jai taikoma 54 % nuolaida ir galutinė kaina siekia 35,55 eurus. Taip pat pristatymas visiškai nieko nekainuos, o ir pristatyti žadama vos per 1-2 savaites.
Palyginimui, Gearbest šią kamerą siūlo už 46 eurus, o pirmi pirkėjai vertina 5 balais iš 5.
Pirkdami iš TomTop sutaupote 10 eurų

Žinoma, prekių skaičius ribotas ir Tomtop.com informuoja, kad tokios sąlygos galios tik pirmosioms 200 veiksmo kamerų.

ATNAUJINIMAS: Baigiantis šiam išpardavimui, Tomtop.com pateikė naują pasiūlymą šiek tiek pažangesniam kameros modeliui „EKEN H9R Ultra HD 4K“ su papildoma nuotolinio valdymo funkcija. Šį modelį galite įsigyti už lygiaverčiai patrauklią 37,01 eurų kainą, o tai yra išties nedaug žinant, kad nuotolinio valdymo pultelis įeina į standartinę pirkinio kompektaciją.

Na, o dabar detaliau pasižiūrėkime į šią „EKEN H9 Ultra HD 4K“ veiksmo kamerą ir jos specifikacijas bei ką ji sugeba.

Tai stačiakampio formos ir ganėtinai nedidelė veiksmo kamera. Išmatavimai būtų tokie: 59,3 x 24,6 x 41,1 mm, o sveria vos 66 gramus. Gali darbuotis nuo –5 iki 70 laipsnių pagal Celsijų temperatūroje. Tad su ja galima aktyviai lauke pramogauti ištisus metus.

„EKEN H9 Ultra HD 4K“ aprūpinta daugybe įvairių mygtukų, mikrofonu, garsiakalbiu, microUSB, microHD jungtimis, palaiko TF atminties kortelę, kurią reikės įsigyti atskirai, turi 2 colių įstrižainės LCD ekraną ir palaiko „WiFi 802.11 b/g/n“ ryšį.

Tačiau vienas iš pagrindinių jos privalumų, kad galima daryti įvairios raiškos vaizdo įrašus:

  • 4K25fps
  • 2.7K30fps
  • 1080p60fps
  • 1080p30fps
  • 720p120fps.

Pasirinkimas yra itin platus ir viskas priklauso tik nuo jūsų pasirinkimo ir noro. Žinoma, didesnės raiškos vaizdo įrašai užsims didesnę dalį atminties ir greičiau nusodins bateriją, tad į tai reikia atsižvelgti.

Taip pat galima daryti nuotraukas pasirenkant nuo 4 MP iki 12 MP. „EKEN H9 Ultra HD 4K“ turi „SPCA6350“ procesorių, 1 GB RAM ir 128 MB ROM. Tad patariame iškart įsigyti TF atminties kortelę.

Kitas svarbus momentas, kad ši veiksmo kamera užtikrina itin platų matymo kampą, kuris siekia net 170 laipsnių. Tad niekas nedings iš ekrano ir užfiksuosite išties įspūdingus vaizdus.

„EKEN H9 Ultra HD 4K“ aprūpinta 1050 mAh talpos įkraunama baterija, kurios energijos pasak gamintojo užteks 2 valandoms nepertraukiamo filmavimo.

Taip pat kamera yra lengvai suderinama su daugybe įrenginių: kompiuteriai, planšetės, išmanieji telefonai. Viskas, kas darbuojasi su „Windows Xp“, „Vista“, „7“, „8“, ir „Mac“. O „Android“ ir „iOS“ įrenginiams tereikės atsisiųsti „EZ iCam“ programėlę.

Na ir paskutinis, bet turbūt vienas iš svarbiausių dalykų, kad „EKEN H9 Ultra HD 4K“ yra atspari vandeniui. Na, tiksliau pakuotėje yra specialus dėklas, kuriame įdėta kamera bus atspari vandeniui. Galima bus nardyti net iki 30 metrų gylyje.

Kalbant apie pakuotės turinį, tai čia sunku rasti tai, ko galėtų pritrūkti. Jos turinys yra tiesiog įspūdingas. Visi reikalingi priedai yra vienoje vietoje, tai nieko nereikės pirkti atskirai. Jei dar būtų TF atminties kortelė, galėtume sakyti, kad tai yra tobulas rinkinys.

Pabaigai reikėtų paminėti, kad kamera palaiko daugybę įvairių kalbų, tarp kurių yra anglų, rusų, lenkų, vokiečių, ispanų, prancūzų ir kt. Tad tai puiki veiksmo kamera ir dabar dar siūloma už itin patrauklią kainą. Na, o čia galite pasižiūrėti kaip atrodo su „EKEN H9 Ultra HD 4K“ daryti vaizdo įrašai:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(1)
(6)

Komentarai ()