Iš Lenkijos sandėlio ir už žemiausias kainas išparduodami aukščiausios klasės dronai: 4K raiškia, x50 priartinimas, vienu įkrovimu 26 min. ir skraido net iki 1,2 km atstumu (paskutiniai vienetai, Video)  ()

Šiuo metu išparduodami net 3 vienas už kitą šaunesni 4K dronų modeliai. Ir tūkstančiai pirkėjų tvirtina, kad tai yra puikus pasirinkimas tiek mėgėjams, tiek ir patyrusiems dronų valdytojams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„ZLRC SG906 / SG906 Pro 2“ dronai:

  • Aliexpress - nuo 101,02 €;
    • 58 % nuolaida;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą per 3-7 dienas;
    • paskutiniai vienetai.

Atkreipiame dėmesį, kad pasirinkimas iš Kinijos sandėlio yra ženkliai didesnis. Iš Lenkijos sandėlio jau liko tik „SG906 Pro“ dronų modeliai, kurie kainuoja nuo 144,62 €.

Ir tiesą pasakius, tai turbūt yra geriausias kainos/kokybės atstovas. Bendrai, galima rinktis iš trijų dronų versijų: „SG906“, „SG906 Pro“ ir „SG906 Pro 2“. Ir štai šioje lentelėje yra pateikti pagrindiniai jų skirtumai bei panašumai.

 

Kuo dronai skiriasi?

Akivaizdu, kad didžiąja dalimi jie yra panašūs, tačiau ir turi reikšmingų skirtumų.

Pavyzdžiui, „SG906 Pro“ jau turi dviejų ašių gimbalą, kas sumažina vaizdo drebėjimą ir padidina jo kokybę, ir nors baterija yra tokio paties dydžio, kaip ir standartinės drono versijos, bet vienu įkrovimu skraido 2 min. ilgiau: 25 min. vietoje 23 min.

Taip pat reikšmingas skirtumas ir tas, kad „SG906 Pro“ versija jau palaiko atminties kortelę ir į ją galima iškart įrašinėti užfiksuotą vaizdą, palaikomas x50 vaizdo priartinimas, maksimalus skraidymo nuotolis nuo pultelio siekia 1,2 km, vietoje 800 metrų, o tiesiogiai vaizdą į telefoną perduos būdamas 800 metrų atstumu, vietoje 400 metrų. Rimti „SG906 Pro“ privalumai prieš „SG906“ modelį.

„SG906 Pro 2“ prie viso to turi dar geresnį trijų ašių gimbalą, dar talpesnę bateriją ir skrydžio laikas siekia 26 min. Tai 1 minute daugiau, nei „SG906 Pro“ atveju. 

 

Kuo dronai panašūs?

Kalbant apie kitas dronų specifikacijas, tai čia jau vienas nuo kito jie nesiskiria ir pagrindines jų savybes galite matyti šiame paveiksle.

Šie dronai turi 60 laipsnių pasisukančią kamerą, su 120 laipsnių matymo kampu. Jos filmavimo raiška siekia 2048 * 1080, fotografavimo 4096 * 3072.

Smagus dalykas ir tas, kad šie dronai gali filmuoti ir fotografuoti sureagavę į rankos mostą. Taip pat programėlėje galima nupiešti trajektoriją ir būtent jos laikydamiesi dronai skraidys.

Netgi palaikomas ir FOLLOW ME režimas bei, vadovaujantis GPS/GLONASS navigacijos sistemomis, automatinis grįžimas namo.

Gamintojas teigia, kad kai tik baterijoje liks nedaug energijos arba bus prarasta drono kontrolė, dronas automatiškai grįš namo.

Šio drono valdymas ir yra viena šauniausių savybių. Jį galima valdyti su išmaniuoju telefonu ir tereikės atsisiųsti bei įsidiegti programėlę. Arba valdyti su pakuotėje esančiu nuotolinio valdymo pulteliu, nuo kurio dronas gali nutolti iki 1,2 km.

 

Tai yra labai geras rezultatas ir ypač tokioje kainų kategorijoje. Kuo dronas gali nuskrieti toliau, tuo mažiau jums reikės paskui jį keliauti ir įsitaisę patogioje vietoje galėsite iš paukščio skrydžio dairytis po apylinkes. 

Tai yra šaunūs dronai ir dabar dar parduodami už labai gerą kainą.

Štai čia galite apie „SG906“ sužinoti daugiau:

Štai čia galite apie „SG906 Pro“ sužinoti daugiau:

Štai čia galite apie „SG906 Pro 2“ sužinoti daugiau:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(1)
(3)

Komentarai ()