Naujos kartos dar galingesnis išmanusis LED šviestuvas iš „Xiaomi“ su 95 CRI, pilnu nuotoliniu valdymu ir gera kaina („Xiaomi Yeelight Diamond Smart“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai)  ()

„Xiaomi Yeelight Diamond Smart“ – tai naujo kartos 72 LED turintis ant lubų montuojamas LED šviestuvas, kuris yra pilnai pritaikytas 20 m2 plotui apšviesti. Šis šviestuvas gali būti valdomas ne tik nuotoliniu valdymo pulteliu ar išmaniuoju telefonu, bet ir „Amazon Alexa“ be „Google Assistant“ išmaniųjų asistentų pagalba.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Xiaomi Yeelight Diamond Smart“ specifikacija

  • Šviesos srautas: ~2500 lm.
  • Spalvinė temperatūra: 2700 – 6500 K.
  • Galingumas: 35 W.
  • LED: 72 LED, Ra95.
  • Patalpos dydžio rekomendacijos: 20 m2.
  • Tvirtinimo būdas: paviršinis ant lubų
  • Išskirtinės funkcijos: valdoma išmaniuoju telefonu, nuotoliniu valdymo pulteliu; atspari dulkėms (IP50); gali būti valdomas naudojant „Xiaomi“ įrenginius“ bei „Amazon Alexa“ ir „Google Assistant“.
  • Matmenys ir svoris: 40 x 40 x 8 cm; 1,9 kg.

„Xiaomi Yeelight Diamond Smart“ kaina

  • Gearbest“ – 71,92 €.
  • Dabar parduodamas su 32% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas prioritetine linija už 0,16 €.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Ant lubų montuojamų šviestuvų pasirinkimas yra iš tiesų labai platus. Vis dėlto jeigu apsistojate tik ties LED šviestuvais ir dar norite šiek tiek pataupyti, tada tokio tipo šviestuvo geriausia dairytis Kinijoje. Jog šie šviestuvai gali tapti puikiu pasirinkimui pilnai patvirtina „Xiaomi Yeelight Diamond Smart“ pavyzdys.

Šis LED šviestuvas maloniai stebina siūloma apšvietimų spalvų gausa. Šiuo atveju tai pavyksta pasiekti dėka itin plačių spalvinės temperatūros rėžių, kurie prasideda ties 2700 K ir baigiasi ties 6500 K. Gamintojas tvirtina, kad būtent to pilnai pakanka norint sukurti malonų akiai patalpos apšvietimą tiek vasaros, tiek žiemos metu.

Būtina pridėti dar ir tai, kad „Xiaomi Yeelight Diamond Smart“ galima valdyti į išmanųjį telefoną diegiama „MIjia APP“ taikomąja programa. Būtent jos pagalba galima lengvai keisti ne tik ant lubų montuojamo LED šviestuvo ryškumą ar spalvinę temperatūrą, bet taip pat dar yra įmanoma pasirinkti ir įvairius iš anksto gamintojo suderintus apšvietimo režimus.

Reikšmingu „Xiaomi Yeelight Diamond Smart“ privalumu tampa ir itin paprastas montavimas. Pridėti norisi ir tai, kad šis ant lubų montuojamas LED šviestuvas yra pakankamai galingas (~2500 Lm) ir  didelis (40 x 40 x 8 cm), jog pilnavertiškai apšviestų 20 m2 plotą.

Jeigu anksčiau teko domėtis ant lubų montuojamais LED šviestuvais, tuomet greičiausiai dar puikiai pamenate populiarųjį „Xiaomi Yeelight Smart YLXD01YL“ LED šviestuvą (60€). Būtina pabrėžti, kad reikšmingų skirtumų surasti tarp šių LED šviestuvų funkciniu aspektu yra praktiškai neįmanoma. Esminis šiuos LED šviestuvus skiriantis bruožas – dydis.

Senesnės kartos LED šviestuvo „Xiaomi Yeelight Smart“ korpuso matmenys siekia 32.00 x 32.00 x 7.30 cm. Tuo tarpu naujasis „Xiaomi Yeelight Diamond Smart“ LED šviestuvas jau gali pasigirti 40 x 40 x 8 cm dydžio korpusu. Gamintojas taip pat deklaruoja, jog „Xiaomi Yeelight Diamond Smart“ yra 7 W galingesnis, todėl gali užtikrinti ryškesnį patalpos apšvietimą.

Apibendrinus, abu šviestuvai yra išmanūs, valdomi per nuotolį, iš esmės turi tas pačias funkcijas, pasižymi itin aukštos kokybės spalviniu indeksu -  95CRI. Tad tampa aišku, kad renkantis tarp „Xiaomi Yeelight Smart“ ir „Xiaomi Yeelight Diamond Smart“ svarbiausia atkreipti dėmesį į korpuso matmenis ir galingumą. Jeigu ant lubų svajojate apie galingesnį ir masyvesnį šviestuvą, tuomet jums greičiausiai labiau patiks naujos kartos LED šviestuvas „Xiaomi Yeelight Diamond Smart“. Priešingu atveju greičiausiai geriau rinktis „Xiaomi Yeelight Smart“.

„Xiaomi Yeelight Diamond Smart“ atsiliepimai

„Xiaomi Yeelight Diamond Smart“ LED šviestuvas rinkoje pasirodė vos prieš keletą mėnesių, tačiau jau spėjo pasiekti pirmuosius pirkėjus ir susilaukė labai gerų atsiliepimų. Kol kas visi pirkėjai „Xiaomi Yeelight Diamond Smart“ skyrė maksimalų įvertinimą, todėl šiuo metu šio ant lubų montuojamų LED šviestuvo reitingas – 5 žvaigždutės.

  • Barsherk. Tai geriausias mano iki šiol naudotas ant lubų montuojamas LED šviestuvas. Mano vyras šį LED šviestuvą darbui paruošė vos per 5 minutes. „Xiaomi Yeelight Diamond Smart“ tapo tikru išsigelbėjimu mūsų vaikui, kuris bijo užmigti tamsoje. Nuo šiol apšvietimą bet kada galime pritaikyti pagal jos poreikius realiu laiku.
  • Raulander. Pakankamai išmanus šviestuvas, kuris pilnai pateisina mano iškeltus lūkesčius. Galiu patvirtinti, kad šį LED šviestuvą sumontuoti senojo šviestuvo vietoje buvo vieni juokai. Man labai patinka, kad nuo šiol keisti apšvietimo spalvą ir ryškumą galiu tiesiog naudodamasis savo išmaniuoju telefonu. Turiu pripažinti, jog esu pilnai patenkintas savo pasirinkimu įsigyti „Xiaomi Yeelight Diamond Smart“.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(2)
(-2)

Komentarai ()