TOP 10 savaitės perkamiausių: populiariausias automobilinis oro kompresorius su automatine slėgio kontrole ir LCD ekranu, naujos kartos flagmanas „Oclean X“ ir perkamiausios SD kortelės (Video, 2019 m. 25 savaitė)  ()

- Naujos kartos automobilinis oro kompresorius su automatine slėgio kontrole, LCD ekranu, LED žibintuvėliu ir antgalių rinkiniu skirtingoms padangoms „Gocomma 910G“ (su nuolaidos kuponu)

- Naujas, modernus, funkcionalus ir stilingas elektrinis dantų šepetėlis „Oclean X“

- Mini dronas „JJRC H70“

- Naujos kartos spalvotą ekraną turintis fizinio aktyvumo asistentas „Alfawise T9“

- Dronas „JJRC JJPRO X5“

- Naujos kartos kompaktiškas rankinis dulkių siurblys „Alfawise H6S“ (su nuolaidos kuponu)

- Naujos kartos barzdaskutė „Soocas S3“

- Galingiausias už tokią kainą naujos kartos rankinis dulkių siurblys „Alfawise AR182BLDC“

- Itin didelio greičio Micro SD kortelės „Alfawise High Speed Micro SD“

- Pirmasis TV priedėlis rinkoje su galingu „Amlogic S905“ centriniu procesoriumi „Alfawise A9“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Naujos kartos automobilinis oro kompresorius su automatine slėgio kontrole, LCD ekranu, LED žibintuvėliu ir antgalių rinkiniu skirtingoms padangoms „Gocomma 910G“

28.80€ | 26 % nuolaida + nuolaidos kuponas AMXP910G„Gocomma 910G“ specifikacijos

Perkamiausia šios savaitės prekė - „Gocomma 910G“. Tai universalus automobilinis oro kompresorius, kuris ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes iš karto leidžia pasirinkti norimą oro slėgio lygį. Be to, šis oro kompresorius yra maitinimas nuo automobilyje integruoto pridegiklio ir papildomą išskirtinumą įgyja dėl tos priežasties, nes dar turi LED žibintuvėlį bei LCD ekraną su pašvietimu.

„Gocomma 910G“ yra sukurtas padangoms, tačiau jis gali kur kas daugiau. Jis gali pripūsti balionus, kamuolius, vaikiškus baseinus ir tam turi visus reikiamus antgalius. Komplekte jų daugybė.  Tai yra geras pagalbininkas stovyklautojams.

Automobilių gamintojai ir įvairūs ekspertai tvirtina, jog laikas nuo laiko tikrinti automobilių padangų slėgį yra tiesiog būtina. Gyvenant didžiuosiuose miestuose tai lengvai galima atlikti praktiškai kiekvienoje kuro kolonėlėje. Vis dėlto vykstant į ilgesnes keliones geriausia turėti mobilų oro kompresorių.

Jeigu tokio automobilio aksesuaro vis dar neturite, tuomet rekomenduojame pasidomėti naujos kartos, visai neseniai anonsuotu „Gocomma 910G“ oro kompresoriumi. Šis kompresorius bet kada gali būti maitinamas nuo kiekviename automobilyje integruoto pridegiklio, o kas svarbiausia veikia visiškai taip pat kaip ir degalinėse esantys kompresoriai.

„Gocomma 910G“ iš karto leidžia nustatyti norimą oro slėgio normą padangose, todėl pučiant orą nereikia jaudintis ir nuolatos stebėti manometro parodymų (tą reikėtų daryti perkant senesnės kartos automobilinį oro kompresorių). Gamintojas tvirtina, kad šis oro kompresorius maksimaliai gali padėti sukurti apie 6,8 BAR slėgį, kas šiuo atveju atitinka 35 litrų per minutę prapučiamo oro kiekį. Ir tradicinę automobilio padangą, pasak gamintojo, pripūs per 4-6 minutes. 

Papildomą išskirtinumą oro kompresoriui „Gocomma 910G“ dar suteikia integruotas LED žibintuvėlis. Jis gali tapti tikru išsigelbėjimu tamsiuoju paros metu užmiesčio keliuose. Be to, būtina pabrėžti, kad „Gocomma 910G“ korpuse integruotas LCD ekranas taip pat turi pašvietimą.

„Gocomma 910G“ dar norisi pagirti dėl kompaktiško korpuso matmenų bei komplekte pridedamų trijų skirtingų antgalių. Būtent jų pagalba šį automobilinį oro kompresorių galėsite panaudoti ir kitų transporto priemonių padangų oro slėgiui prižiūrėti.

Galiausiai maloniai stebina ir tai, kad gamintojas „Gocomma 910G“ komplekte dar prideda ir atsarginį oro kompresoriaus saugiklį. Jis tam tikrai atvejais gali tapti tikru išsigelbėjimu tada, jeigu netikėtai ilgose kelionėse tektų susidurti su nenumatytais nesklandumais.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus 4.96 balai iš 5 (24 vertinimai)
  • Maksimalus slėgis: ~6,8 BAR.
  • Efektyvumas: 35 L/min.
  • Matavimo vienetai: PSI, BAR, KPA, KGF / CM2.
  • Valdymas: korpuse integruotų mygtukų pagalba.
  • Ekranas: LCD su pašvietimu.
  • Papildomos funkcijos: skaitmenis slėgio keitimas; integruotas LED žibintuvėlis; optimalių matmenų geru mobilumu išsiskiriantis korpusas.
  • Komplektacija: kompresorius, 3x adapteriai, saugiklis, naudojimosi instrukcija.
  • Matmenys ir svoris: 19 x 15 x 7 cm; 850 g.

Kaina

Tikrinta 2019 06 23

  • „Gearbest“28.80€.
  • Su nuolaidos kuponu AMXP910G
  • Dabar parduodamas su 26 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas registruotu paštu nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodamas.

2. Naujas, modernus, funkcionalus ir stilingas elektrinis dantų šepetėlis „Oclean X“

54€ | 25 % nuolaida„Oclean X“ specifikacijos

„Oclean X“ - tai visiškai naujas, modernus, funkcionalus ir stilingas elektrinis dantų šepetėlis. Šis įrenginys turi 0,96 colių spalvotą ekraną, 800 mAh bateriją ir itin patogią įkrovimo stotelę, tačiau privalumai čia nesibaigia.

„Oclean X“ prieš „Soocas X5“: kuo jie tokie išskirtiniai, kuo skiriasi, kuo panašūs, kurį iš jų verta įsigyti

Kartais gali pasirodyti, kad paprasčiausių prietaisų nebėra kur tobulinti. Kaip galima pagerinti paprastą elektrinį dantų šepetėlį? Pasirodo, tai tikrai įmanoma - anonsuojamas „Oclean X“ yra visu žingsniu priekyje.

Pavyzdžiui, šis šepetėlis turi 0,96 colių spalvotą TFT ekraną. Kam jis? Jame pamatysite valymo laiką, baterijos įkrovą ir net neišvalytos burnos ertmės dalį procentais. Šį rodiklį „Oclean X“ apskaičiuoja remdamasis integruotu giroskopu, kuris seka naudotojo judesius. Ekranas taip pat leidžia labai patogiai pasirinkti vieną iš 32 intensyvumo lygių - dantis valysitės tiksliai taip, kaip norite.

„Oclean X“ naudoja ypatingai tankiai „Dupont“ šereliais apgyvendintas galvutes. 3D dizainas ir net 40000 kartų per minutę vibracija užtikrina, kad dantys bus labai švarūs. „Oclean X“ tikrai yra naujos kartos atstovas - kiti gamintojai privalės atkreipti dėmesį į šio šepetėlio galimybes.

„Oclean X“ turi tris režimus - valymo, balinimo ir masažo. Sudėkite tai su 32 intensyvumo lygiais ir suprasite, kiek daug pasirinkimų jums suteikta. Programėlė dar siūlo ir daugybę planų, kurie leidžia gerinti savo burnos higienos įpročius ir kaupti taškus už gerą dantų valymąsi.

Visas „Oclean X“ korpusas atitinka IPX7 standartą. Tai reiškia, kad visą prietaisą galima plauti po vandens srove, nesibaiminant pakenkti elektronikai. 

Įprastai apie šepetėlių baterijų įkrovimo būdus net nėra ko pasakoti, tačiau „Oclean X“ turi ypatingą stotelę. Ją galima padėti ant vonios kambario spintelės ar ant kriauklės krašto, tačiau ją taip pat galima tvirtinti ir prie sienos. „Oclean X“ turi magnetinę jungtį, kuri leidžia šepetėlį apskritai patraukto nuo horizonatlių vonios kambario paviršių.

„Oclean X“ viduje slypi 800 mAh baterija. Nepaisant to ekrano, kuris tikrai pasisavina mažytę dalį energijos, šios baterijos sukauptų resursų turėtų pakakti maždaug mėnesiui. Tai šį šepetėlį daro patraukliu keliautojams. Padeda ir tai, kad „Oclean X“ svoris siekia tik 99,9 gramus.

Kaina

Tikrinta 2019 06 23

  • Gearbest - 54€
  • Tai mažiausia kaina
  • Speciali anonso akcija, 25 % nuolaida. 
  • Į Lietuvą siunčiamas nemokamai. 

Dabartinė 54€ kaina yra mažiausia šio dantų šepetėlio kainų istorijoje:

3. Mini dronas „JJRC H70“

17.10€ | 7 % nuolaida

Dronas, kuris nekainuoja ir 20 eurų? Ką toks ultra lengvas, mažas dronas gali pasiūlyti? Apžvalgininkas yra išbandęs daugybę tokių paprastų dronų ir teigia, kad jau seniai jam bebuvo taip linksma testuoti droną.

 

 

„Šią apžvalgą daryti man buvo labai smagu. Itin šaunus mažas dronas. Puikiai reaguoja į nuotoliniu valdymo pulteliu siunčiamas komandas. Vieno mygtuko paspaudimu dronas nusileidžia.

Yra galimybė ir vieno mygtuko paspaudimu susigrąžinti droną namo, bet ji, kaip ir visuose tokios kainos kategorijos dronuose, veikia kažkaip keistai. Bet, kaip už tokią kainą, stebuklų tikėtis neverta.

Bendrai, man patiko šis dronas. Nebrangus ir smagus daikčiukas.

Pakuotėje yra naudojimosi instrukcija, „JJRC H70“ mini dronas, nuotolinio valdymo pultelis, kuris maitinamas 3 AAA tipo baterijomis – pastarųjų pakuotėje nėra.

Taip pat pakuotėje yra 4 papildomi drono propeleriai, mažas atsuktuvas ir microUSB-USB laidas, skirtas įkrauti „JJRC H70“ drono baterijai.

Ant nuotolinio valdymo pultelio yra keli mygtukai, kurie tėra dizaino sprendimas ir jie jokios funkcijos neatlieka.

„Daugelis kompanijų, gaminančių itin paprastus ir pigius dronus, to netgi nepasako. O šįkart kompanija aiškiai ir paprastai nurodžiusi, kurie mygtukai tėra dėl grožio. Tai yra tam tikras privalumas.“

Pats dronas yra visai nedidelis ir jo storis tėra 1,2 cm. Šis mažylis yra maitinamas 350 mAh talpos baterija, kuri yra patogiai išimama, pilnai įkraunama per maždaug 50 min. ir jos užteks 5-6 minučių drono skraidymui.

Signalas perduodamas 2.4 GHz ryšiu ir nuo pultelio dronas gali nutolti iki 40. „JJRC H70“ taip pat palaiko „Headless Mode“, dėl kurio dronas pradeda greičiau skraidyti.

Taip pat galima vieno mygtuko paspaudimu „liepti“ dronui kilti, leistis bei grįžti namo. Ir šis „JJRC H70 turi barometrą, tad dronas turėtų stabiliai pleventi vienoje vietoje, bet kaip yra iš tikrųjų – tuojau ir sužinosime.“

Iš pradžių dronas yra visiškai plokščias ir jo propeleriai sulenkti horizontaliai, bet vos tik vienu metu paspaudžiami du, korpuso šonuose esantys mygtukai, propeleriai išsiskleidžia ir yra vertikalioje padėtyje.

Drono viršuje yra įjungimo mygtukas, o jo priekyje įtaisytas LED švietimas.

Pirmiausiai apžvalgininkas jį išbando kambaryje ir štai kokios jo pirmosios emocijos:

„Tai bent. Šis dronas pakyla taip sklandžiai. Puikiai reaguoja į komandas. Turbūt sklandžiausiai skraidantis dronas kokį esu testavęs. Užtenka paspausti vieną mygtuką ir dronas iškart nusileidžia – puiki funkcija.“

Toliau apžvalgininkas išbando automatinio grįžimo namo funkciją.

„Esu bandęs ne vieną pigų droną ir ši funkcija juose neveikia. Įdomu, kaip yra su JJRC H70 dronu.“

Iš testavimo rezultatų matyti, kad ši „JJRC H70“ mini drono funkcija veikia, bet ne taip, kaip tikimės.

Kai apžvalgininkas paspaudžia „grįžimo namo“ mygtuką, dronas pradeda skristi gana keista kryptimi. Tikimės, kad jis sugrįš prie pultelio, bet taip nėra.

Apžvalgininkas teigia, kad „JJRC H70“ šiuo atveju elgiasi taip pat, kaip ir kiti pigūs dronai.

„Akivaizdu, jog arba aš kažko nežinau, arba kažką darau netinkamai. Tad tie, kurie žiūrite šią apžvalgą ir žinote priežastį, būkite malonūs, pasakykite ir man.“

Ir šios apžvalgos komentatoriai išsako labai svarbų pastebėjimą.

Tokie paprasti dronai nepalaiko GPS, tad negali užfiksuoti pradinės būsenos ir tada į ją grįžti, kai yra paspaudžiamas „grįžimo namo“ mygtukas.

Tokiuose pigiuose dronuose veikia paprastas kompasas ir kai yra paspaudžiamas „grįžimo namo“ mygtukas – dronas tiesiog pradeda skristi priešinga kryptimi. Iš šiaurės į pietus, iš pietų į šiaurę ir pan. Tad tokia funkcija suveikia gerai, jei paleidžiame droną skristi nuo savęs, be jokių manevrų, ir tada norime jį automatiškai susigrąžinti namo.

Apžvalgininkas dar išbando ir drono sklandymo vienoje vietoje galimybes.

„Teigiama, kad šis dronas gali sklandyti vienoje vietoje. Jis šiek tiek juda į šalis ir žemyn-aukštyn, bet iš esmės galima sakyti, kad sklando gana gerai.“

Kaina

Tikrinta 2019 06 23

  • Gearbest -  17.10€,
  • 7 % nuolaida, nemokamas siuntimas į Lietuvą.
  • Aliexpress22.45€,
  • siuntimas į Lietuvą kainuos 0.46€.

Dabartinė 17.10€ kaina yra mažiausia šio mini drono kainų istorijoje:

4. Naujos kartos spalvotą ekraną turintis fizinio aktyvumo asistentas „Alfawise T9“

30.60€ | 27 % nuolaida | „Alfawise T9“ specifikacijos, atsiliepimai

„Alfawise T9“ – tai naujos kartos spalvotą ekraną turintis fizinis aktyvumo asistentas, kuris dėka integruotų elektrodų geba atlikti bioelektrinę impedanso analizę (BIA). Trumpai tariant, šis fizinis aktyvumo asistentas skaičiuoja ne tik nueitus žingsnius ar sudegintas kalorijas, bet taip pat dar įvertina raumenų masę, kūno masės indeksą, kūno nutukimą, proteino lygį ir kitus svarbius žmogaus kūno parametrus.

Esu maloniai nustebina dar iki šiol niekur kitur nematytu funkcionalumo. Manau, kad už tokią kainą šiuo metu „Alfawise T9“ yra bene daugiausiai funkcijų turintis fizinis aktyvumo asistentas rinkoje. (Nina)

Fizinių aktyvumo asistentų rinkoje yra visa galybė, tačiau visų jų be išimties funkcionalumas yra daugiau mažiau panašus. Vis dėlto kinai šiai rinkai ir vėl bando įpūsti naujų idėjų, o kad tai iš tikrųjų vis dar yra įmanoma puikiai patvirtina naujos kartos fizinis aktyvumo asistentas „Alfawise T9“.

Svarbiausia, ši apyrankė dabar siūloma už neįtikėtinai gerą kainą. 30€ diapazonas išmaniosioms apyrankėms yra biudžetinis ir šioje kainų grupėje net tokie gamintojai kaip „Xiaomi“ nesiūlo didelių inovacijų. Su kiekviena papildoma funkcija išmaniųjų apyrankių kaina didėja bent 5-10€ ir labai greitai perkopia 50€ ribą. Šiuo atveju naujovių visas kalnas, o kaina kaip įprastos apyrankės – tai išskirtinis sprendimas net ir Kinijos rinkoje.

Esminis skirtumas, kuris leidžia „Alfawise T9“ išsiskirti iš kitų fizinių aktyvumo asistentų – tai du priekyje integruoti elektrodai. Naudojant šiuos elektrodus galima atlikti bioelektrinę impedanso analizę (BIA). Kitaip sakant, „Alfawise T9“ turi ne tik įprastas standartines fizinio aktyvumo funkcijas, bet dar geba nustatyti ir kūno masės indeksą, raumenų masę, proteino lygį, nutukimą, vandens kiekį ir kitus svarbius žmogaus kūno parametrus. Žinoma, matavimo duomenys nepasižymi medicininiu tikslumu, čia iliuzijų neturėkite, bet stebėti pokyčius, tendencijas ir bendrą situaciją tikrai bus įdomu ir naudinga.

Gamintojas tvirtina, kad šis fizinis aktyvumo asistentas gali atstoti ne tik klasikinį fizinį aktyvumo asistentą, bet ir išmaniąsias svarstykles. Būtent jos naudojant tokio paties tipo elektrodus paprastai yra skirtos atlikti kūno bioelektrinei impedanso analizei. „Alfawise T9“ šiuo atveju netgi įgyja pranašumą, nes kartu su BIA dar įvertina ir pulsą, kas bendrame kontekste leidžia geriau įvertinti kūno ypatybes.

Būtina pridėti ir tai, kad fizinis aktyvumo asistentas „Alfawise T9“ palaiko šešis svarbiausius sporto režimus – bėgimą, važiavimą dviračiu, šokinėjimą per šokdynę, stalo bei lauko tenisą ir badmintoną.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, kad šis fizinis aktyvumo asistentas pateikia oro prognozes, pagrindiniame ekrane rodo ne tik laiką, bet ir bioelektrinės impedanso analizės metu užfiksuotų rezultatų santrauką. Be to, „Alfawise T9“ siūlo trijų skirtingų spalvų apyrankes, todėl puikiai tinka tiek moterims, tiek vyrams.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 5 balai iš 5 (10 vertinimai)
  • Fizinio aktyvumo funkcijos: žingsniamatis, nueito atstumo matavimas, pulsometras, automatiškas miego kokybės sekimas, sudegintų kalorijų skaičiavimas.
  • Sporto režimai: bėgimas, važiavimas dviračiu, šokdynė, stalo tenisas, lauko tenisas, badmintonas..
  • Žinutės ir pranešimai: informacija apie gautas žinutes ir skambučius, socialinių tinklų pranešimai.
  • Papildomos funkcijos: žadintuvas, orų prognozės, informaciniai pranešimai iš išmaniojo telefono, chronometras, bioelektrinė impedanso analizė (BIA).
  • Ekranas: 0,96 colių, 160 x 80 raiškos.
  • Atsparumas: IP66.
  • Baterija: 90 mAh, budėjimo režime atlaiko iki 30 dienų.
  • Medžiagos: plastikinis korpusas, silikoninė apyrankė.
  • Ryšiai: „Bluetooth 4.0“
  • Programėlė: „Gloryfit“, suderinama tiek su „Android“, tiek su „iOS“ operacine sistema.
  • Matmenys ir masė: 2 x 1,2 x 25,5 cm; 30 g.

Kaina

Tikrinta 2019 06 23

  • „Gearbest“30.60€.
  • Tai mažiausia kaina
  • Dabar parduodama su 27 % nuolaida, į Lietuvą siunčiama registruotu paštu už 1.99€.
  • Lietuvoje neparduodama.

Dabartinė 30.60€ kaina yra mažiausia šio fizinio aktyvumo asistento kainų istorijoje:

5. Dronas „JJRC JJPRO X5“

131.40€ | 15 % nuolaida | „JJRC JJPRO X5“ specifikacijos, atsiliepimai

Geresnio drono pasiūlymo 150€ ribose tikėtis neverta. Žinoma, „JJRC JJPRO X5“ nėra tokių galimybių, kaip 10 kartų brangiau kainuojantys konkurentai, bet šiuo metu už tokią drono kainą geresnio analogo realiai nėra. Tai kompaktiškas biudžetinės klasės dronas su 1080p kamera, 5G „WiFi“ ir GPS. Šis dronas yra skirtas filmavimui ir puikiai tinka pradedantiesiems. Jis pats pakyla, leidžiasi, reikalui esant automatiškai sugrįžta pas pilotą. Pirkėjai džiaugiasi patiriamu skrydžio džiaugsmu.

Tai yra puikus dronas. Jau pirmo skrydžio metu jis veikė tobulai. Man pavyksta 19 minučių jį išlaikyti ore su vienu įkrovimu. Rekomenduoju įsigyti dar vieną bateriją – taip bus smagiau. (Johny)

Tai yra tiesiog kokybiškas kompaktišas filmuojantis dronas su GPS, kuriuo gali naudotis ir pradedantieji, ir pažengę pilotai. O už savo kainą, kai ji siekia mažiau nei 150€, surasti dar geresnį variantą yra labai sunku. „JJRC JJPRO X5“ apžvalga

Šis itin kompaktiškas dronas sveria vos 400 gramų, nes yra labai mažas ir turi plastiko korpusą. Jame sumontuota 1800 mAh baterija, kurios pakaks 16-18 skrydžio minučių. Vėliau baterijos modulį galima pakeisti ar įkrauti – tam prireiks 5 valandų.

„JJRC JJPRO X5“ yra vienas perkamiausių dronų iš Kinijos - pagal populiarumą patenka į TOP 5 perkamiausius dronus ir nusileidžia tik DJI ir Xiaomi dronams, tačiau pastarieji kainuoja nuo 2 iki 10 kartų brangiau. Imant modelius iki 200€, tai pats perkamiausias ir populiariausias dronas. 

„JJRC JJPRO X5“ turi didelį, patogų pultelį su telefono laikikliu. Jei jūsų telefonas palaiko 5G sąsają, jame galėsite realiu laiku stebėti tai, ką mato dronas. Orlaivis nuo piloto gali nutolti 5-6 šimtus metrų. Geriausia tai, kad jis automatiškai sugrįžta pas pilotą, jei nutrūksta ryšys, ima sekti baterija ar pilotas to tiesiog paprašo vieno mygtuko paspaudimu. Įdomu tai, kad „JJRC JJPRO X5“ turi sekimo funkciją – jis gali tiesiog pats sekti judantį žmogų. Arba sukti ratus aplink nustatytą tašką – tam naudojama GPS.

Žinoma, „JJRC JJPRO X5“ turi neblogą kamerą. Ji yra sumontuota per vibraciją slopinančias pagalvėles, o jos laikiklis vertikalioje ašyje juda 90 laipsnių kampu – galėsite filmuoti ir tai, kas vyksta priešais, ir tai kas vyksta po dronu. Žinoma, toks kameros stabilizavimas neprilygsta „Xiaomi FIMI A3“ turimam dviejų ašių gimbalui ir elektroninei stabilizavimo sistemai, tačiau juk „Xiaomi“ įrenginys yra daugiau nei dvigubai brangesnis - „Xiaomi FIMI A3“ kainuoja 269€ ir pagal populiarumą taip pat patenka į TOP 5 perkamiausius dronus iš Kinijos. 

Kuo brangesnis įrenginys geresnis? Na, „Xiaomi FIMI A3“ nuo piloto gali nutolti ir visą kilometrą, yra žymiai greitesnis, o 2000 mAh baterijos pasak gamintojo, užtikrina 25 minučių skrydį, tačiau realybėje ne viena „Xiaomi FIMI A3“ apžvalga rodo, kad skydžio laikas siekia apie 18 min.

Tačiau „JJRC JJPRO X5“ yra lengvesnis, nes „FIMI A3“ sveria 560 gramų. Didžiausias „Xiaomi FIMI A3“ privalumas tikriausiai yra pultelis, kuris turi savo ekraną ir labai talpią bateriją. Tuo tarpu „JJRC JJPRO X5“ gali pasigirti kaina, saugaus sugrįžimo sistemomis, 5G ir mažesniu svoriu.

„JJRC JJPRO X5“ yra labiau biudžetinės klasės dronas, kai „Xiaomi FIMI A3“ galima laikyti vidutinės klasės įrenginiu. Visgi, „JJRC JJPRO X5“ kainuoja daugiau nei dvigubai pigiau ir tai neišvengiamai daro įtaką ir pirkėjų vertinimui.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.73 balai iš 5 (187 vertinimai)
  • Baterija: 1800 mAh ličio polimerų; 16-18 minutės skrydžio su vienu įkrovimu.
  • Valdymas: pultelis su telefono laikikliu, reikalinga JJPRO X5 programėlė.
  • Valdomo skrydžio ribos: 500-600 m.
  • Galimybės:  šis dronas gali pakilti, nusileisti, sugrįžti pas pilotą, išlaikyti nustatytą aukštį, automatiškai sekti pilotą,  skristi aplink nustatytą tašką. Skirtas pradedantiesiems, apsižvalgymui iš oro, filmavimui.
  • Kamera: 1080p, vertikalioje ašyje juda 90 laipsnių kampu.
  • Ryšiai: „WiFi“, 5G.
  • Navigacija: GPS;
  • Medžiagos: plastikas;
  • Matmenys ir masė:  35,00 x 35,00 x 9,50 cm, 400 gramų.

Kaina

Tikrinta 2019 06 23

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Gearbest – 131.40€
  • 15 % nuolaida, 6.13€ už siuntimą į Lietuvą.
  • Geekbuying - 160.07€ (iš Lenkijos sandėlio)
  • Coolicool - 145.06€
  • AliExpress - 125.72€
  • Siuntimas 7.49€

6. Naujos kartos kompaktiškas rankinis dulkių siurblys „Alfawise H6S“

34.20€ | 22 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBA44577A„Alfawise H6S“ specifikacijos, atsiliepimai

Tai naujos kartos kompaktiškas rankinis dulkių siurblys, kuris garantuoja 7000 Pa siurbimo galią ir be papildomos baterijos įkrovos gali būti naudojamas net iki 25 minučių. Šis rankinis dulkių siurblys garsėja trijų dalių filtravimo sistema, turi daugybe antgalių ir svarbiausia, esant reikalui, gali būti naudojamas skysčiams siurbti.

Jau seniai ieškojau įrankio, kuris lengvai, greitai ir patikimai padėtų susiurbti nedidelius nešvarumus. „Alfawise H6S“ pilnai pateisino mano lūkesčius. Kadangi auginu šunį, su šiuo rankiniu siurbliu dabar labai lengvai ir greitai galiu susiurbti šuns plaukus iš sunkiai prieinamų vietų. Vis dėlto manau, kad šis rankinis dulkių siurblys turi ir daugiau pritaikymo būdų. Rekomenduoju. (Borg)

Nuo senų laikų yra įprasta manyti, jog dulkių siurblys yra didelis ir sunkus. Vis dėlto per pastaruosius penkerius metus įvyko daug pokyčių. Trumpai tariant, rinką papildė ne tik išmanieji, bet ir rankiniai dulkių siurbliai. Jeigu ieškote kompaktiško, mobilaus ir lengvo rankinio dulkių siurblio, tuomet pats laikas pasidomėti „Alfawise H6S“.

Šis rankinis dulkių siurblys yra santykinai mažas (42 x 12 x 13 cm), tačiau išsiskiria itin galingu varikliu, kuris šiuo konkrečiu atveju leidžia pasiekti net 7000 Pa siurbimo galią. Gamintojas tvirtina, jog tokios galios pilnai pakanka įvairaus tipo dulkėms ir šiukšlėms siurbti. „Alfawise H6S“ puikiai pasiteisina ir tais atvejais, jeigu namuose nuolatos kovojate su gyvūnų besimėtančiais plaukais.

Rankinio dulkių siurblio „Alfawise H6S“ galingumą patvirtina ir tas faktorius, kad jis, pasak gamintojo, esant poreikiui gali būti naudojamas net ir skysčiams siurbti. Pavyzdžiui, ant stalo išpiltas kavos ar arbatos puodelis tiesiogine ta žodžio prasme tiesiog gali būti susiurbtas į 500 ml talpos „Alfawise H6S“ dulkių/šiukšlių surinkimo talpą.

Vis tai tampa įmanoma dėl lanksčios „Alfawise H6S“ filtravimo sistemos. Šis rankinis dulkių siurblys naudoja trijų dalių filtravimo sistemą, kurios viena iš sudedamųjų dalių – plaunamas Hepa filtras. Trumpai tariant, jeigu su „Alfawise H6S“ siurbėte kavos tirščius, tai po tokios procedūros tiesiog turite po vandeniu išplauti Hepa filtrą, o tuomet vėl esate pasiruošė siurbti kitus nešvarumus.

„Alfawise H6S“ rankinis siurblys yra pilnai pritaikytas Europos rinkai ir ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes dar turi integruotą 2200 mAh talpos bateriją. Būtent jos energijos užtenka maždaug 25 minutėms, o vėliau šį rankinį dulkių siurblį tereikės įkrauti iš elektros tinklo. Kadangi „Alfawise H6S“ naudoja Europos rinkai pritaikytą elektros kištuką, jokiais papildomais adapteriais rūpintis taip pat nereikės.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, kad „Alfawise H6S“ rankinis dulkių siurblys stebina gausia pridedamų antgalių komplektacija. Negana to, kad komplekte rasite keturis skirtingoms siurbimo užduotims pritaikytus antgalius, tai gamintojas prie „Alfawise H6S“ komplektacijos dar prideda ir vieną atsarginį plaunamą Hepa filtrą.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 5 balai iš 5 (5 vertinimai)
  • Galia: Elektrinė galia – 100 W, siurbimo galia – 7000 Pa.
  • Filtras: trijų dalių (kempinės pagrindo, Hepa, cikloninis).
  • Dulkių dėžutės talpa:  500 ml.
  • Baterija: 2200 mAh.
  • Triukšmas: ne didesnis nei 75 dB.
  • Antgaliai: lanksti šlanga, guminis skysčiams siurbti, šerelius turintis antgalis, kampams siurbti tinkami antgaliai,
  • Matmenys ir masė: 42 x 12 x 13 cm, 1 kg.

Kaina

Tikrinta 2019 06 23

  • „Gearbest“34.20€.
  • Su nuolaidos kuponu GBA44577A
  • Lietuvoje neparduodamas.

7. Naujos kartos barzdaskutė „Soocas S3“

36€ | 28 % nuolaida | „Soocas S3“ specifikacijos

„Soocas S3“ - tai nauja „Xiaomi“ barzdaskutė tiems, kurie daug keliauja, skuba ir nori atrodyti tvarkingai. Šis prietaisas turi gausybę privalumų, kurių senesni modeliai neturėjo. Štai 5 priežastys, kodėl „Soocas S3“ yra jums puikiai tinkanti barzdaskutė.

Ilgą laiką geriausia „Xiaomi“ barzdaskute buvo laikoma „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“ - tai galingas ir patogus prietaisas, kuris įveikia tiek mažą, tiek didelę barzdą. Dabar jis sulaukė atnaujinimo - „Soocas S3“. 

„Soocas S3“ išlaikė visas geriausias pirmtako savybes, ir yra išties akį traukiantis prietaisas - jis atrodo žymiai geriau nei senasis „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“. Juodas (arba mėlynas ar raudonas) korpusas gražiai kontrastuoja su metalo spalvos akcentais.

Daugeliui patiks ir tai, kad „Soocas S3“ nereikia jokio stovo ar dėklo - jis gali stabiliai stovėti ant spintelės jūsų vonios kambaryje.

„Soocas S3“ turi plastiko ir metalo korpusą. Liečiamas paviršius yra lygus ir ergonomiškas, o triguba skutimo galvutė puikiai prisitaiko prie veido odos.

„Soocas S3“ tinka tiek drėgnam, tiek sausam skutimui.

Šis įrenginys gali būti plaunamas po vandens srove - atitinka IPX7 standartą.

„Soocas S3“ išmatavimai - 6,40 x 6,20 x 15,40 cm, o svoris - 173 gramai. Tai reiškia, kad šią barzdaskutę visada galėsite pasiimti su savimi - kelioniniame krepšyje ji neužims daug vietos. Padės ir tai, kad šis prietaisas turi užraktą, kuris užkerta kelią netyčiniam įsijungimui. Tačiau ir tai dar ne viskas.

„Soocas S3“ turi 800 mAh bateriją, kuriai įkrauti reikia maždaug 2 valandų. Po to barzdaskutė be vargo veiks 60 minučių. Tai reiškia, kad be įkrovimo galėsite skustis net kelias dienas. Galiausiai, šis įrenginys yra įkraunamas per USB laidą.

„Soocas S3“ užtikrina ypatingai glotnų nusiskutimą. Įdomu tai, kad įkvėpimo „Xiaomi“ inžinieriai ieškojo automobilių pasaulyje. „Soocas S3“ galvutė turi tris dalis, kurios juda nepriklausomai. Pakabos ir galios perdavimo mechanizmai buvo iš dalies nusižiūrėti iš automobilių - kad ir kaip galvutė būtų kraipoma, ašmenys išlaiko sukimosi greitį.

Visa tai garantuoja aukščiausios klasės skutimosi patirtį ir labai lygiai nuskustus veido plaukelius. Skelbiama, kad ši barzdaskutė užkerta kelią odos paraudimui, kraujavimui, įaugusiems plaukeliams.

Kaina

Tikrinta 2019 06 23

  • Lietuvoje neparduodamas
  • Gearbest - 36€.
  • 28 % anonso nuolaidos
  • Į Lietuvą šis prietaisas atkeliaus nemokamai.

Dabartinė 36€ kaina yra mažiausia šio skustuvo kainų istorijoje:

8. Galingiausias už tokią kainą naujos kartos rankinis dulkių siurblys „Alfawise AR182BLDC“

126€ | 17 % nuolaida | „Alfawise AR182BLDC“ specifikacijos

„Alfawise AR182BLDC“ – tai naujos kartos rankinis dulkių siurblys, kuris pasižymi net 18 kPa siekiančiu galingumu ir didesne nei įprastai 0,8 litrų dydžio dulkių surinkimo talpa. Šis rankinis dulkių siurblys taip pat išsiskiria pridedamų antgalių gausa bei integruotu LED pašvietimu, kuris itin praverčia grindis siurbiant nepakankamai gerai apšviestose patalpose.

Išbandėme labai pigų, bet įspūdingų parametrų rankinį siurblį su 250 W elektrine galia, 18 kPa siurbimo galia ir daugybe antgalių - kaip veikia realybėje, kodėl toks pigus ir kodėl už tokią kainą geresnio nerasite („Alfawise AR182BLDC“ apžvalga, Foto, Video, testų rezultatai)

Išsiversti be dulkių siurblio tikrai sudėtinga. Vis dėlto senos kartos įprastiniai dulkių siurbliai yra santykinai dideli bei užima gana daug vietos. Džiugu, kad šis nepatogumas pamažu keliauja užmarštin dėka tokių naujos kartos rankinių dulkių siurblių kaip „Alfawise AR182BLDC“.

Šis dulkių siurblys vadinamas rankiniu tikrai neatsitiktinai. Jo variklis yra pakankamai mažas ir lengvas, kad „Alfawise AR182BLDC“ būtu galima patogiai naudotis viena ranka. Tuo tarpu lengvai keičiami antgaliai šį rankinį dulkių siurblį pilnai leidžia naudoti ne tik kilimų ar grindų siurbimui, tačiau ir pagalvių, lovų ar netgi baldų ir spintelių valymui.

Tai jau ne pirmas rankinis dulkių siurblys iš „Alfawise“ – prieš kelis mėnesius anonsuotas ir labai populiarus „Alfawise FJ166A“ sulaukė labai daug teigiamų vertinimų iš pirkėjų. Jis turi HEPA filtrą, siurbimo testai labai geri, tačiau jo galingumas siekia 7000 Pa. Tai dažnas rodiklis tokios kainos siurblių tarpe ir gerokai didesnis už robotų siurblių, kurių siurbimo galia kartais siekia vos 500 Pa ir jie vistiek valo grindis. Tačiau yra ir tokių siurblių, kurių galingumas siekia 18 000 Pa. Jie pasižymi tuo, kad geriau išvalo kilimus ar susiurbia stambias šiukšles. Tad buvo tik laiko klausimas, kada  „Alfawise“ sugalvos tokio galingumo siurblį ir tai pagaliau įvyko – pristatytas itin galingas „Alfawise AR182BLDC“.

Svarbu pabrėžti, kad net ir būdamas gana kompaktiškas, „Alfawise AR182BLDC“ rankinis dulkių siurblys vis tiek išlieka labai  galingas. Gamintojas tvirtina, kad maksimalios jo 18000 Pa siurbimo galios pilnai pakanka itin didelėms šiukšlėms susiurbti (grūdai, pupelės ir pan.). Neabejotinai „Alfawise AR182BLDC“ turėtų geriau valyti kilimus nei mažesnio galingumo „Alfawise FJ166A“. Šiuo atveju gerą „Alfawise AR182BLDC“ našumą ir maksimalią galią pavyksta pasiekti dėka integruoto šerelių neturinčio variklio.

Rankinis dulkių siurblys „Alfawise AR182BLDC“ ypatingas tampa ir dėl didesnės nei įprastai dulkių surinkimo talpos. „Alfawise AR182BLDC“ turi 0,8 litro dydžio talpos dulkių surinkimo dėžutę, kai tuo tarpu kiti panašaus tipo dulkių siurbliai dažniausiai geriausiu atveju turi tik 0,5 l dydžio talpas.

„Alfawise AR182BLDC“ taip pat išsiskiria pridedamų antgalių gausa. Negana to, komplekte dar pridedami ir papildomi aksesuarai, kurių pagalba šį rankinį dulkių siurblį galėsite lengvai pakabinti ant sienos – tai padės taupyti vietą ir leis palaikyti tvarką.

Tačiau „Alfawise AR182BLDC“ vietoje įprasto „HEPA“ tipo filtro naudoja specialų kempinės tipo filtrą, kurį bet kuriuo metu lengvai galima išplauti naudojant vandenį. Gamintojas prideda, jog šis filtras geba sulaikyti 0,3 µm dydžio dulkes ir kas svarbiausia supaprastina dulkių siurblio eksploataciją. Priminsime, kad „HEPA“ tipo filtrą laikas nuo laiko reikia keisti nauju, o „Alfawise AR182BLDC“ naudojamą filtrą tiesiog laikas nuo laiko reikia išplauti po vandeniu.

Filtro praplovimas yra gerai, tačiau HEPA filtras didžiuojasi kaip mažiausiai dulkių praleidžiantis filtras. Kodėl „Alfawise“ jo nepanaudojo? Viskas dėl kainų politikos – HEPA filtras padidintų kainą, o tokiu atveju neliktų svarbiausio pranašumo prieš „Xiaomi Jimmy JV51“ – būtent šis siurblys yra svarbiausias ir populiariausias tokio galingumo konkurentas, bet kainuoja juntamai brangiau - 168€. Dabar gi drąsiai galima teigti, kad „Alfawise AR182BLDC“ yra bene pats pigiausias rankinis siurblys su 18 000 Pa siurbimo galia.

Tad  jeigu nenorite permokėti už populiarumą, tuomet greičiausiai mieliau pasirinksite „Alfawise AR182BLDC“ rankinį dulkių siurblį.

„Xiaomi Jimmy JV51“ yra šiek tiek galingesnis (18500 Pa prieš 18000 Pa), tačiau skleidžia didesnį triukšmą (75 dB prieš 72 dB). Tiesa, šis „Xiaomi“ dulkių siurblys naudoja jau minėtus „HEPA“ dulkių filtrus, kas reiškia papildomas periodines išlaidas, tačiau geriau išvalytą orą – čia jau reikia rinktis kiekvienam asmeniškai. Be to, reikia pastebėti, kad „Xiaomi Jimmy JV51“ turi 0,5 litrų talpos dulkių surinkimo talpą, kai tuo tarpu „Alfawise AR182BLDC“ gali pasigirti 0,8 l surinkimo talpa.

Galiausiai atkreipkite dėmesį į tai, kad „Alfawise AR182BLDC“ yra bene dvigubai lengvesnis nei „Xiaomi Jimmy JV51“ (1,4 kg prieš 2,9 kg) ir vietoje 4 antgalių pas pirkėją atkeliauja su 5 antgalių komplektu. Trumpai tariant, naujos kartos rankinis dulkių siurblys „Alfawise AR182BLDC“ šiuo metu neabejotinai turi kainos ir funkcijų pranašumą, tačiau nusileidžia žinomumu ir ne tiek kokybišku filtru.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus 4.92 balai iš 5 (24 vertinimai)
  • Galia: elektrinė galia – 250 W; siurbimo galia - iki 18000 kPa.
  • Garsas: 72 dB.
  • Filtras: naudoja plaunamą kempinės tipo filtrą; geba sulaikyti 0,3 µm dydžio dulkes.
  • Dulkių dėžutės talpa: 0,8 l.
  • Baterija: 2200 mAh, jos pakanka 12 – 35 minutėms priklausomai nuo pasirinkto galingumo.
  • Antgaliai: 5 antgalių komplektas.
  • Matmenys ir masė: 33 x 11,5 x 22,5 cm, 1,4 kg.

Kaina

Tikrinta 2019 06 23

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“126€.
  • Dabar parduodamas su 17 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas už 6.85€.
  • Svarbiausias konkurentas „JIMMY JV51“ – 168€.

9. Itin didelio greičio Micro SD kortelės „Alfawise High Speed Micro SD“

3.24€ | 5 % nuolaida„Alfawise High Speed Micro SD“ specifikacijos

„Alfawise High Speed Micro SD“ – tai naujos kartos 10 klasės (UHS-3) Micro SD kortelė, kuri pagal savo technines charakteristikas prilygsta populiariosioms „Samsung Evo Plus“ Micro SD kortelėms. Būtina pridėti ir tai, kad ši Micro SD kortelė yra pilnai pritaikyta ir gali būti naudojama filmuojant 4K raiškos vaizdo įrašus.

Duomenų skaitymo sparta siekia apie 80 MB/s, kas reiškia, kad naudojant „Alfawise High Speed Micro SD“ tūkstantį aukštosios raiškos nuotraukų į kitą laikmeną galima perkelti vos per vieną minutę. Tiesa, greitis priklauso nuo kortelės talpos:

  • 16GB U1 Class 10 speed = max. reading speed to 48 MB/s = SDHC
  • 32GB U1 Class10 speed = max. reading speed to 60 MB/s = SDHC
  • 64GB U3 Class10 speed = max. reading speed to 80 MB/s = SDXC
  • 128GB U3 Class10 speed = max. reading speed to 80 MB/s = SDXC
  • 256GB U3 Class10 speed = max. reading speed to 80 MB/s = SDXC

Priminsime, kad „Samsung Evo Plus“ siūlo 100 MB/s siekiančią duomenų skaitymo spartą, tačiau tai tampa ne itin reikšmingu privalumu, nes Micro SD kortelėse paprastai yra saugoma daug santykinai mažos apimties failų.

Tai reiškia, kad kopijuojant duomenis tarp laikmenų pasiekti tokių duomenų skaitymo spartų praktiškai nelabai pavyksta.

„Alfawise High Speed Micro SD“ Micro SD kortelė taip pat gali pasigirti maksimaliu suderinamumu su dauguma populiariausių elektroninių prietaisų. Trumpai tariant, šią Micro SD kortelę pagal poreikį galima naudoti tiek išmaniajame telefone, tiek skaitmeniniame fotoaparate, tiek drone, vaizdo registratoriuje, veiksmo kameroje ir t.t.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, kad „Alfawise High Speed Micro SD“ aukščiausius rinkos standartus atitinka dar ir dėl tos priežasties, nes yra maksimaliai atspari išoriniams aplinkoms poveikiams. Gamintojas tvirtina, kad „Alfawise High Speed Micro SD“ atspari magnetiniam laukui, smūgiams, temperatūriniams pokyčiams nuo -25 oC iki 80 oC ir taip pat gali pasigirti pilnavertišku atsparumu vandeniui.

Analogiškomis savybėmis pasižymi ir brangiau kainuojanti „Samsung Evo Plus“ Micro SD kortelė. Kitaip sakant, šios dvi Micro SD kortelės atrodo praktiškai lygiavertės, tačiau „Samsung“ yra juntamai brangesnė. Žinoma, „Samsung“ deklaruoja šiek tiek didesnes duomenų rašymo ir skaitymo spartas, tačiau, kaip jau buvo minėta, praktikoje tai nėra taip svarbu kaip gali atrodyti iš pirmo žvilgsnio.

Kaina

Tikrinta 2019 06 23

„Gearbest“:

Dabartinė 3.24€ kaina yra mažiausia šios Micro SD kortelės kainų istorijoje:

10. Pirmasis TV priedėlis rinkoje su galingu „Amlogic S905“ centriniu procesoriumi „Alfawise A9“

27€ | 7 % nuolaida | „Alfawise A9“ specifikacijos, atsiliepimai

„Alfawise A9“ – tai pirmasis TV priedėlis rinkoje su galingu „Amlogic S905“ centriniu procesoriumi, kuris pas pirkėją atkeliauja jau su įdiegta „Android 8.1“ operacine sistema. Šis TV priedėlis taip pat palaiko AirPlay, Miracast ir DLAN standartus ir garsėja savo itin kompaktiškais korpuso matmenimis (8 x 8 x 1,5 cm).

Greitas pristatymas, geras supakavimas, kokybiškos korpuso gamybai panaudotos medžiagos. Kas mane itin nustebino, tai šio TV priedėlio sparta. Prieš jį įsigydamas tikrai nesitikėjau, kad jis bus toks greitas ir funkcionalus. Manau, kad tai vienas iš geriausių biudžetinių TV priedėlių šiuo metu esančių rinkoje. (Michael)

Šiuo atveju įdomu ir tai, kad programinės įrangos atnaujinimai visiškai neįtakojo šio TV priedėlio kainos – ji šiuo metu yra pilnai konkurencinga senesnės kartos TV priedėlių atžvilgiu.

„Android 8.1“ operacinė sistema taip pat ypatinga tampa dėl tos priežasties, nes naudoja ženkliai mažiau operatyviosios RAM atminties. Dėl šios priežasties daugiau RAM atminties lieka pagrindinėms multimedijos pramogos. Būtent tai puikiai paaiškina, kodėl „Alfawise A9“ be jokių didelių sunkų apdoroja net ir 4K raiškos 60 kadrų per sekundę spartos (FPS) vaizdo įrašus.

Būtina paminėti, jog kartu su „Android 8.1“ taip pat atsirado papildomos galimybės, kurios leidžia lengvai dalintis turiniu su televizoriumi naudojant išmanųjį telefoną ar planšetinį kompiuterį.

Trumpai tariant, „Alfawise A9“ palaiko ne tik populiarųjį DLNA duomenų perdavimo standartą, bet ir AirPlay bei Miracast techninius sprendimus. Šių techninių sprendimų pagalba esant poreikiui lengvai galėsite dubliuoti išmaniojo telefono ekrane matomą vaizdą ir jį rodyti televizoriaus ekrane.

Programinės įrangos galimybėmis „Alfawise A9“ TV priedėlį šiuo metu galimai lenkia turbūt tik naujos kartos „MECOOL KM3“ (kainuoja 62€). Šis TV priedėlis pas pirkėją atkeliauja su „Android 9.0“ operacine sistema ir taip pat priklauso Google Certified įrenginių serijai.

Vis dėlto jis lyginant su „Alfawise A9“ kainuoja bene dvigubai brangiau. Įdomu ir tai, kad „Alfawise A9“ yra iš tiesų labai kompaktiškas TV priedėlis, kurio korpuso matmenys siekia vos 8 x 8 x 1,5 cm. Palyginimui „MECOOL KM3“ korpuso matmenys yra gerokai didesni – 10,9 x 10,8 x 1,66 cm.

Apibendrinus tampa aišku, kad „Alfawise A9“ TV priedėlį turėtų rinktis tie pirkėjai, kurie ieško maksimaliai našaus ekonominio varianto. Tuo tarpu, apie „MECOOL KM3“ įsigijimą greičiausiai vertėtų pagalvoti tik tiems skaitytojams, kurie Google Cast palaikymą laiko būtinybe ir dideliu privalumu.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.78 balai iš 5 (50 vertinimai)
  • Garsas ir vaizdas: 4K raiška, H.264, H.265, H.263, HD MPEG4.
  • Procesorius: 4 branduolių „Amlogic S905“.
  • Vaizdo plokštė: „ARM Cortex-A53“.
  • Atmintis: 2 GB DDR3 tipo RAM; 16 GB ROM; Micro SD kortelė iki 64 GB.
  • Ryšiai: WiFi, Ethernet (100 Mbps, RJ-45).
  • OS: „Android 8.1“.
  • Išskirtinės savybės: AirPlay, Miracast ir DLAN palaikymas; nuotolinis valdymo pultelis.
  • Kalba: tarptautinė versija.
  • Korpusas: pagamintas iš plastiko.
  • Jungtys: HDMI 2.0, RJ-45, AV, 2 x USB 2.0, Micro SD lizdas.
  • Komplektacija: HDMI kabelis, Europos rinkai pritaikytas maitinimas, nuotolinis valdymo pultelis.
  • Matmenys ir masė: 8 x 8 x 1,5 cm, 102 g.

Kaina

Tikrinta 2019 06 23

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“27€.
  • Dabar parduodamas su 7 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai.



 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai ()