[Žinios trumpai] Atims viską iki paskutinio grašio: Valstybės Dūma Putinui pateikė žiaurų pasiūlymą, ką daryti su bėgančiais gyventojais  ()

Rusijos piliečiai, kurie nesutiko su Kremliaus režimo politika ir paliko savo šalį, rizikuoja likti benamiais savo tėvynėje.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-06-17 [Žinios trumpai] Atims viską iki paskutinio grašio: Valstybės Dūma Putinui pateikė žiaurų pasiūlymą, ką daryti su bėgančiais gyventojais  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dūmos frakcijos „Sąžininga Rusija – už tiesą“ lyderis Sergejus Mironovas iš Rusijos Federacijos išvykstančius piliečius, Vakarams įvedus sankcijas Maskvai, pavadino „išdavikais“ ir siūlė priverstinai konfiskuoti jų turtą, praneša partijos spaudos tarnyba.

Politikas priminė šių metų kovą pasirašytą Rusijos prezidento Vladimiro Putino dekretą, draudžiantį rusams, išvykusiems ar gyvenantiems iš vadinamųjų „nedraugiškų šalių“, disponuoti savo nekilnojamuoju turtu Rusijos teritorijoje. Deputato teigimu, ši norma turėtų būti taikoma visiems Rusijos Federacijos piliečiams, išvykusiems iš šalies, nepaisant krypties.

Komentuodamas informaciją, kad iki metų pabaigos iš Rusijos Federacijos išvykusių Rusijos milijonierių skaičius gali siekti 15 000, Mironovas teigė, kad jų gali būti daugiau, jei Vakarų valstybių vyriausybės netaikys sankcijų turtingiems rusams.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(19)
(5)
(14)

Komentarai ()