[Žinios trumpai] Elono Musko gerbėjai šokiruoti: sūnus nusprendė pasikeisti pavardę ir lytį  (5)

18-metis Ksaveras pateikė peticiją, kad ketina pakeisti lytį ir neturėti nieko bendra su savo tėvu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„New York Post“ rašo, kad 18 m. Elono Musko sūnus Ksaveras paskelbė peticiją, kad nori pakeisti lytį ir tapti moterimi, vardu Viviana Džena Wilson.

Ksaveras dokumentus pateikė dar balandį, o posėdis dėl lyties keitimo numatytas penktadienį Santa Monikoje, Kalifornijoje.

18-metis vaikinas sakė, kad nusprendė pakeisti lytį ir vardą, nes „nebegyvena su savo biologiniu tėvu ir nenori su juo būti niekaip susijęs“.

Ksaveras nori pasivadinti savo motinos, Kanados rašytojos Justinos Wilson, pirmosios Musko žmonos, su kuria jiedu gyveno kartu nuo 2000 iki 2008 metų, vardu.

Elonas ir Justina turi penkis vaikus: dvynius Ksaverą ir Grifiną, kuriems dabar 18 m., trynukus Kai, Saksoną ir Damianą, kuriems 16 m. Visi jie gimė po dirbtinio apvaisinimo. Poros pirmagimis sūnus Nevada mirė miegodamas, būdamas 10 savaičių nuo staigios kūdikių mirties sindromo.

Ksaveras nekomentavo, ar gauna finansinę paramą iš savo tėvo, kurio 213 milijardų dolerių turtas daro jį turtingiausiu žmogumi pasaulyje, ir ar jis, pasikeitus lyčiai ir vardui – jau ji, sulauks kokios nors pagalbos ateityje.

 

Neaišku, kodėl Ksaveras ėmėsi tokių drastiškų priemonių, ir neaišku, ar Elonas Muskas žinojo apie jo planus.

Muskas anksčiau pareiškė, kad visiškai palaiko LGBT teises ir pažymėjo, kad jo įmonės yra geriausios vietos LGBT žmonėms dirbti.

Įdomu tai, kad sklando gandai, jog buvusi Musko mergina, 34 m. kanadiečių dainininkė Grimes, susitikinėja su 34 m. translyte Čelsi Maning.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(8)
(-4)

Komentarai (5)