„Bus blogiau, negu Ukrainoje”: pasirodė perspėjimas, kad Rusijos generolai jau žino, kuri šalis bus užpulta po Ukrainos – pasiruošimui teliko mažiau nei metai  (5)

Kremlius jau numatė sekantį savo taikinį – pasiruošimui teliko mažiau nei metai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Po šešių mėnesių ar metų Kremlius pasiruošęs įsakyti invazijai į Kazachstaną, įsitikinęs su situacija susipažinęs šaltinis.

Internete pasirodė 2 minučių trukmės vaizdo įrašas, kuriame rusas Konstantinas kalbėjo apie Putino planus Kazachstanui, informuoja „ Ukraina 365 “.

Iš Rusijos Federacijos kilęs Konstantinas, Aktobėje (Kazachstanas) gyvenantis 6 metus, teigė neva sužinojo, kad Kazachstanas turi daugiausiai metus pasiruošti Rusijos invazijai.

Anot jo, pažįstamas rusų generolas prisipažino apie Kremliaus planus. Kai tik baigsis „specialioji operacija“ Ukrainoje, Rusijos kariuomenė bus pasirengusi įsiveržti į Kazachstaną.

Konstantinas pareiškė, kad įsiveržimas gali įvykti per šešis mėnesius, daugiausiai per vienus metus. Taip pat gali būti, kad Rusijos kariuomenė lygiagrečiai kariaus tiek Ukrainoje, tiek Kazachstane.

Anot to paties generolo, Kazachstane bus „daug blogiau nei Ukrainoje“.

 

Aktobės gyventojas prisipažino, kad nėra žiniasklaidos asmenybė ir nemoka tinkamai pateikti tokių naujienų, tačiau paragino visus Kazachstano gyventojus pradėti ruoštis karui jau dabar: įsigyti ginklų ir baigti šaudymo mokymus.

Konstantinas prisipažino, kad tokia žinia jam labai nemaloni, nes Aktobėje jis gyvena jau 6 metus. Jis taip pat neatmeta galimybės, kad po informacijos nutekinimo internete Rusijos specialiosios tarnybos gali susekti ne tik jį, bet ir informatorių RF armijoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(62)
(38)
(24)

Komentarai (5)