[Žinios trumpai] Rusas tiesiog įsiuto, kaip jį praspyrė Rygoje: „Visose šalyse privalo mokėti ir mus aptarnauti rusiškai!” (Video)  (15)

Kai kurie rusai vis dar mano, kad visose užsienio šalyse visi turėtų mokėti rusų kalbą ir ja aptarnauti turistus iš Rusijos Federacijos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos piliečiai skundžiasi, kad, prasidėjus Rusijos kariuomenės puolimui Ukrainoje, požiūris į juos užsienyje kardinaliai pasikeitė. Pasipiktinę rusai socialiniuose tinkluose skelbia vaizdo įrašus apie savo nesėkmes užsienyje.

Vaizdo įrašą publikuoja „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

Kai kam nepatinka, kad Turkijoje gatvėse jiems atvirai pasakojama apie Rusijos okupacinės armijos karo nusikaltimus Ukrainoje. Dvi rusės atvyko į kurortą, tačiau liko sutrikusios ir „prarado norą keliauti“.

„Labai liūdna, kad dėl šios situacijos kenčia paprasti rusai“, – skundžiasi turistai.

Kitas rusas piktinasi, kad Rygoje jo neaptarnavo, jam pateikus užsakymą rusų kalba. Jis mano, kad visose užsienio šalyse visi turėtų mokėti rusų kalbą ir ja aptarnauti turistus iš Rusijos Federacijos.

 

„Prie prekybos centro „Origo“ esančiame „McDonald's“ restorane manęs nesiklausė ir atsisakė aptarnauti, nes norėjau pateikti užsakymą rusiškai. Išstovėję 40 minučių eilėje mes su mergina buvome visiškame šoke. Kai pradėjau suprasti situaciją ir reikalauti, kad mus aptarnautų, darbuotoja vos neprispaudė man rankos su durimis. Draugei, pabandžius pateikti užsakymą rusų kalba, taip pat nepavyko to padaryti“, - skundžiasi rusas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(551)
(13)
(538)

Komentarai (15)