[Žinios trumpai] Kazachstanas tiesiog nekenčia rusų svastikos „Z“ - pasirodė rusų turistės video apie kazachų reakciją (Video)  (3)

Kazachai užsipuolė rusus, kirtusius sieną ir atvykusius į Kazachstaną automobiliu su rusiška svastika raidės „Z“ pavidalu.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-08-09 [Žinios trumpai] Kazachstanas tiesiog nekenčia rusų svastikos „Z“ - pasirodė rusų turistės video apie kazachų reakciją (Video)  (3)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Į Kazachstano Pavlodaro sritį atvykę rusai skundėsi, kad vietiniai priešiškai žiūri į rusišką svastiką ant automobilio.

Vaizdo įrašas, kurį rusė užfiksavo mobiliojo telefono kamera, buvo paskelbtas „Typical Pavlodar“, „Telegram“ kanale.

Filmuotą medžiagą publikuoja „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

„Esame įsikūrę Pavlodaro srities teritorijoje. Esame rusai. Mus čia sutiko labai nedraugiškai. Pamatę „Z“ ženklą ant mūsų automobilio stiklo, užpuolė mus, kaltindami, kad mes užpuolėme Ukrainą. Autobuso vairuotojas pasakė, kad mes čia nesame laukiami, liepė mums išvažiuoti iš čia“, – skandalą komentuoja mobiliojo telefono kamera vaizdo įrašą nufilmavusi moteris.

Kazachstano gyventojai jau įrodė, kad jų šalyje fašistiniai Rusijos simboliai nekenčiami. Socialiniuose tinkluose kazachai rašo, kad „su savo propagandos simbolika ramiai važinėkite po savo Rusiją, bet mūsų šalyje to nedarykite“.

 

„Rusijos gyventojai neturėtų vykti į Kazachstaną su tokiais simboliais ir dar tikėtis vietos gyventojų paramos. Sveiki atvykę su taika, taikiais tikslais ir taikiais simboliais! Kazachstano žemė ir žmonės (o ypač Pavlodaro sritis) yra atviri kiekvienam atvykusiam pas mus su ramiomis mintimis!“ - pažymi „Telegram“ kanalo autoriai, komentuodami vaizdo įrašą.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(99)
(1)
(98)

Komentarai (3)