[Žinios trumpai] Fantastika, Rusijoje artėja perversmas? Rusijos deputatai skubiai apdrausti nuo „traumų, įgytų perversmo metu“  (1)

170 agresorės šalies deputatų bus apsidraudę nuo sužalojimų karo veiksmų ir visuomenės neramumų metu. Į iniciatyvą jau sureagavo socialinių tinklų vartotojai, manydami, kad Rusijos Federacijos vadovybė įtaria artėjančius įvykius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos taryba ruošiasi pasirašyti sutartį dėl 170 deputatų draudimo. Tarp draudžiamųjų įvykių, be kita ko, yra sužalojimų ir traumų, patirtų dėl karo veiksmų, karinių perversmų ir pilietinių neramumų. Informacija apie konkursą skelbiama Rusijos Federacijos viešųjų pirkimų svetainėje.

Kaip nurodyta, Federacijos taryba jau atliko atitinkamą pirkimą. Laimėjusi įmonė nenurodoma, tačiau yra jos pasiūlyta sutartinė kaina – 3,12 mln. rublių.

Deputatų draudimas apima ligas ir nelaimingus atsitikimus, tokius kaip žaibo smūgių, sprogimų, vabzdžių įkandimų, apsinuodijimų, karo veiksmų, karinių perversmų ir pilietinių neramumų metu patirtos žaizdos ir sužalojimai. Didžiausia draudimo išmokos suma bus 1,1 milijono rublių.

Socialinių tinklų vartotojai ir visuomenė jau ironiškai sureagavo į viešuosius pirkimus šalyje agresorėje.

Populiarus „Telegram“ kanalas „Protestai pasaulyje“ paskelbė gerai žinomas nuotraukas iš 1993 m. spalio 4 d. įvykių Maskvoje, kai tankai apšaudė Rusijos sovietų rūmus (dabar – Rusijos Federacijos vyriausybės rūmai).

„Rusijos Federacijos tarybos nariai bus apdrausti nuo sužalojimų, taip pat per civilinius ir karinius perversmus bei visuomenės neramumus. Jie kažką žino“, – rašė administratoriai ir užsiminė, kad įvykiai gali pasikartoti ir Rusijos laukia dar vienas karinis perversmas.

 

Apie deputatų draudimą savo socialiniuose tinkluose rašė ir Rusijos opozicijos žurnalistas Aleksandras Nevzorovas.

„Norėčiau pažvelgti į šių „sužalojimų“ sąrašą ir susipažinti su draudimo sumomis. Kiek kainuos minios apdraskymas? Ar egzekucija bus pelningesnė nei nuskendimas? Deputatų artimieji, kurie turėtų gauti kompensaciją už jų mirtis, jau laukia sukilimo bei perversmo“, – naujienas komentavo jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(58)
(2)
(56)

Komentarai (1)