„Išėjimo į pensiją amžius buvo įvestas ne be priežasties“: neurologė paskelbė griežtą nuomonę apie Putiną  ()

Gydytoja neurologė Aleksandra Sčebet interviu NV įvertino Rusijos diktatoriaus Vladimiro Putino galimybes užimti vadovaujančias pareigas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Kalbant apie jo amžių ir galimybes užimti vadovaujamas pareigas, tai ne veltui buvo įvestas pensinis amžius. Vyresnio amžiaus žmonėms visi procesai sulėtėja, žmogus tiesiog fiziškai negali greitai padaryti to, ką darydavo anksčiau“, – mano gydytoja.

Ji taip pat pažymėjo, kad egzistuoja tezė, kad neribota galia lemia negrįžtamus psichikos pokyčius, „o jei  žmogaus psichika buvo ypatinga nuo gimimo, tada ten gali atsirasti papildomų pokyčių - ne kaip psichinė liga, o kaip ypatingas savo asmenybės akcentavimas“.

„O Putino atveju mes turime viską - čia ir amžius, ir buvimas absoliučioje valdžioje daugiau nei 20 metų, be to, akivaizdu, kad asmenybės susireikšminimas nuo vaikystės. Tad, vertinant situaciją kritiškai, jis nebeturėtų užimti savo posto “, - padarė išvadą neurologė.

Liepą Kalifornijos universiteto Psichiatrijos ir žmogaus elgesio katedros profesorius Jamesas Fallonas pareiškė, kad Rusijos tironui Vladimirui Putinui būdingi psichopatiniai bruožai, jų atsiradimui įtakos turėjo traumos, patirtos vaikystėję ir vėliau; nusimetęs šalto ciniko kaukę, po kuria slėpdavosi pirmaisiais savo valdymo metais, dabar Putinas itin pavojingas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(22)
(6)
(16)

Komentarai ()