JAV ambasada paragino amerikiečius skubiai palikti Rusiją: kas vyksta?  ()

Rusijos Federacija gali atsisakyti pripažinti dvigubą JAV pilietybę, atimti iš piliečių galimybę gauti konsulinę pagalbą, įteikti šaukimą, taip pat neleisti išvykti iš šalies.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

JAV ambasada paragino savo piliečius nevykti į Rusiją, o esant ten, skubiai iš jos išvykti dėl nenuspėjamų pasekmių dėl neišprovokuotos plataus masto Rusijos karinių pajėgų invazijos į Ukrainą. Šis pareiškimas pasirodė diplomatinės atstovybės svetainėje.

Tarp priežasčių, kodėl JAV piliečiams nerekomenduojama atvykti į Rusiją, ambasada nurodo persekiojimo galimybę, neteisėtą sulaikymą ir savavališką įstatymų taikymą, skrydžių draudimą ir ribotas ambasados galimybes teikti konsulinę pagalbą. Pastebima, kad JAV vyriausybės galimybės teikti įprastas ar skubias paslaugas JAV piliečiams Rusijoje yra labai ribotos, ypač vietovėse, nutolusiose nuo JAV ambasados Maskvoje.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5878 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

Ataskaitoje pabrėžiama, kad rugsėjį, paskelbus mobilizaciją, Rusijos Federacija gali atsisakyti pripažinti dvigubą JAV pilietybę, atimti iš piliečių galimybę gauti konsulinę pagalbą, įteikti šaukimą, taip pat neleisti išvykti iš šalies.

 

Ambasada taip pat teigia: JAV piliečiai turėtų žinoti, kad JAV kredito ir debeto kortelės Rusijoje neveikia, o elektroninio pavedimo iš JAV galimybė itin apribota dėl Rusijos bankams taikomų sankcijų. JAV ambasada rekomenduoja vengti bet kokių politinių ar socialinių protestų ir nefotografuoti Rusijos saugumo darbuotojų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(42)
(0)
(42)

Komentarai ()