6 neįprasti daiktai iš Kinijos šunų augintojams: Lietuvoje tokie dalykai dar tikra egzotika, bet Azijoje labai paplitę  (0)

Šunys - geriausi žmonių draugai. Jie suteikia gyvenimui spalvų ir žaismingumo. Turėti tokį augintinį - didelis malonumas, bet kartu ir didelė atsakomybė. Egzistuoja didžiulė šunims skirtų daiktų rinka, kurioje pasitaiko ir kiek neįprastų daiktų. Kaip atrodo veiksmo kameros laikiklis, tvirtinamas prie šuns nugaros? O išmatų maišelių dėklas? O kaip veikia 360 laipsnių kampu šunis maudantis žarnos antgalis?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Žarnos antgalis šunims maudyti

Gali būti, kad šį daiktą matėte internete pasklidusiuose vaizdo įrašuose. Kinai, žinoma, netruko pasigauti šią idėją ir pradėti ją pardavinėti. Šį įrenginį reikia pritaisyti prie įprastos sodo žarnos galo, į butelį įpilti šunims skirto šampūno ir vienu metu šunelį numaudyti iš vidų pusių. Augintiniui tai tarsi masažas, o jums - sutaupytos kelios minutės laiko. Toks šunų maudymo antgalis kainuoja €16,58.

2. Veiksmo kameros laikiklis

Galbūt jūsų šuo mėgsta jus lydėti į nuotykius? O galbūt jis dienas leidžia vienas, lakstydamas kieme? Kinai sugalvojo prie šuns nugaros pritvirtinti veiksmo kamerą. Teigiama, kad taip galima pamatyti pasaulį šuns akimis. Laikiklis leidžia veiksmo kamerą tvirtinti ir prie krūtinės, ir prie nugaros, priklausomai nuo šuns kūno sudėjimo ir dydžio. Šis veiksmo kameros laikiklis kainuoja €7,78.

3. Sulankstomas voljeras

Šis daiktas tikriausiai praktiškiausias visame sąraše. Šis nedidelis voljeras yra sulankstomas, todėl nesunkiai tilps automobilio bagažinėje. Jį galėsite pasiimti su savimi, jei susiruošite pastovyklauti. Jūsų nedidelis šunelis galės miegoti šiame aptvare ir jo nereikės pririšti. Aišku, šis voljeras ir tinka tik patiems mažiausiems šunims. Jis kainuoja kiek daugiau nei 22 eurus.

4. Lietpaltis

Nors dideli suaugę šunys lietaus nebijo, mažuosius reikėtų pasaugoti. Sušlapę jie nesunkiai gali susirgti, o ir šiaip dažnai jie lietaus paprasčiausiai nemėgsta. Juos galima pasiimti su savimi po skėčiu arba apvilkti štai tokiu paltu. Jis tvirtai laikosi ant šunelio, bet nevaržo judesių. Toks permatomas lietpaltis kainuoja €2,58.

5. Miela apykaklė su kaklaraiščiu

Šis sąrašas nebūtų užbaigtas, jei jame nebūtų kokio nors nefunkcionalaus aksesuaro. Šis - kaklaraiščio formos. Jis neatlieka jokios kitos funkcijos, tik tampa jūsų augintinio įvaizdžio detale. Tiesa, kinai teigia, kad jis gali padėti atskirti savo šunelį, jei jis pasimestų - galbūt nor kokią paskirtį jam galima sugalvoti. Šis aksesuaras kainuoja apie 3 eurus. Tik nepamirškite, kad ši apykaklė dedama ant įprasto antkaklio ir jo neatstoja.

6. Išmatų maišelio dėklas

Šunų augintojai turi labai svarbią pareigą - pasirūpinti savo augintinių išmatomis. Tam, kad po ranka visada turėtumėte maišelį juos galima susidėti į paprastą dėklą. Kaulo formos dėžutė leidžia lengvai išsiimti maišelį, kai jo prireikia, ir neužima daug vietos - telpa kišenėje. Šis maišelių dėklas kainuoja mažiau nei 4 eurus.

Akivaizdu, kad šie daiktai nėra labai rimti. Visgi, šunų auginimas pats savaime yra žaismingas užsiėmimas, kuriuo reikia mėgautis. Paprasti, keisti pirkiniai iš Kinijos rinkos gali šunų augintojams ir jų gyvūnams suteikti linksmumo ir patogumo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(16)
(-12)

Komentarai (0)