[Žinios trumpai] Gali būti didelis tarptautinis skandalas: Zelenskis paviešino, ką Rusija daro su pavogtais Ukrainos grūdais ir yra užsienio šalių, kurios nori tame dalyvauti  ()

Rusija blokuoja visus Ukrainos prekybos kelius ir eksportuoja grūdus, kuriuos bando parduoti kai kurioms šalims. Kyjivas žino, kam okupantai teikia tokius „verslo pasiūlymus“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-05-09 [Žinios trumpai] Gali būti didelis tarptautinis skandalas: Zelenskis paviešino, ką Rusija daro su pavogtais Ukrainos grūdais ir yra užsienio šalių, kurios nori tame dalyvauti  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„RBK Ukraina“ rašo, kad apie tai interviu televizijai „Fox News“ pranešė Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis.

„Tokia situacija, kad Rusija vagia mūsų prekes, grūdus ir kitus išteklius – didelė problema“, – pareiškė valstybės vadovas.

„Rusija blokavo visus prekybos kelius ir mes negalime eksportuoti savo kviečių. Jie užėmė mūsų uostus ir eksportuoja mūsų prekes“, – sakė V. Zelenskis.

Prezidentas pridūrė, kad Ukraina žino, kurioms šalims Rusijos Federacija ketina parduoti pavogtus grūdus, tačiau dabar informacijos apie juos neatskleidė.

 

„Dabar nurodyti konkrečių šalių, kurios už akių tariasi pirkti Ukrainoje vogtus grūdus, nenoriu, tačiau mes žinome, kas norėtų tai padaryti“, – sakė jis.

V. Zelenskis pažymėjo, kad Ukraina reaguos ir praneš, jei tokie susitarimai bus įgyvendinti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(78)
(6)
(72)

Komentarai ()