[Žinios trumpai] Nufilmuota akimirka, kai rusai filmuoja ataką siaubinguoju TOS-1 ir akimirksniu sulaukia smūgio iš Ukrainos (Video)  (1)

Penktadienį socialiniuose tinkluose pasirodė dramatiški vaizdai, kuriuose matyti greita Ukrainos artilerijos kontrataka prieš termobarinių raketų bateriją, kuri ką tik pradėjo ataką. Vaizdo medžiagoje viską užfiksavo patys rusai.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-06-05 [Žinios trumpai] Nufilmuota akimirka, kai rusai filmuoja ataką siaubinguoju TOS-1 ir akimirksniu sulaukia smūgio iš Ukrainos (Video)  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Internete pasirodžiusiuose vaizduose, ant kurio yra Rusijos laikraščio „Izvestija gazeta IZ“ logotipas, matyti, kaip TOS-1 paleidimo įrenginys su dideliu triukšmu paleidžia termobarinę raketą, tikriausiai link Ukrainos pozicijų. TOS-1 paleidimo nuotolis yra apie 5 km, o TOS-1A - iki 10 km.

Filmuojant TOS-1 apšaudumą, kadre pasirodo lyg Rusijos karys. Tačiau vaizdo įraše paaiškėjo, kad tai Semjonas Ereminas, korespondentas. Semjonas Ereminas vadinamas „Izvestijos kariniu vadu“.

Vaizdo įraše jis pradeda kalbėti apie paleidimo įrenginį.

Nepraėjus nė 50 sekundžių po termobarinės raketos paleidimo, kai kadre esantis „karys“ vis dar kalbėjo apie demoralizuojantį termobarinių smūgių poveikį priešui, netoliese nugriaudėjo sprogimas, o visi aplinkui – kadre esantis „karys“, operatorius su trikoju ir kiti kareiviai aplinkui bėga prie kokių nors netoliese esančių medžių.

 

Iš karto po to atrodo, kad labai arti termobarinio paleidimo įvyksta sprogimas , po kurio labai greitai pasigirsta termobarinių raketų paleidimas. Visi grupės nariai bėga iš tos vietos, purvinu keliu prie automobilio.

Kai jie pasiekė automobilį ir susikrovė į jį savo bagažą, girdėjosi, kaip krenta kiti artilerijos sviediniai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(81)
(5)
(76)

Komentarai (1)