Tarptautinis legionas rodo jėgą - profesionalai metami į karščiausius Ukrainos taškus, rezultatai jaučiasi labai stipriai  ()

„Tarptautinis legionas padeda karščiausiuose taškuose“, – informuoja Gynybos ministerija.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-06-06 Tarptautinis legionas rodo jėgą - profesionalai metami į karščiausius Ukrainos taškus, rezultatai jaučiasi labai stipriai  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gynybos viceministrė Anna Malyar sakė, kad Tarptautinis Ukrainos ginkluotųjų pajėgų legionas kaunasi karščiausiose fronto vietose.

„Tarptautinis legionas jau pasižymėjo mūšiuose. Jie, be kita ko, dalyvavo išlaisvinant Kyjivo regioną. Dabar Tarptautinio legiono atstovai yra karščiausiuose taškuose“, – sakė Malyar.

Ji teigė, kad užsienio kovotojus galima suskirstyti į dvi kategorijas: tuos, kurie ėjo kovoti su neteisybe, ir profesionalius kovotojus, galinčius atlikti sudėtingas užduotis.

„Ir dabar, tiesą sakant, jie mums padeda karštuosiuose taškuose. Kad būtų aišku teisiškai: tai yra Ukrainos ginkluotųjų pajėgų dalis“, – pabrėžė Malyar.

Anot viceministrės, prašymų stoti į Tarptautinį legioną ir toliau sulaukiama iš viso pasaulio, o Ukraina pirmiausia renkasi tuos, kurie turi kovinės patirties.

 

„Tačiau turime daug kitų užduočių, kurias atlieka žmonės, neturintys kovinės patirties. Pavyzdžiui, legionieriai padeda atlikti komunikacijos užduotis, analitinį darbą, kuris parodo, kokie komunikacijos standartai yra Vakaruose“, – sakė Malyar.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(83)
(0)
(83)

Komentarai ()

Susijusios žymos: