Galabija tyliai ir po vieną: partizanai surado super sėkmingą okupantų naikinimo taktiką  ()

Partizaninis judėjimas okupuotose miestuose veikia!


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Zaporožės srities okupuotame Energodaro mieste partizanai likvidavo du rusų karius. Apie tai „Telegraph“ svetainei pranešė pogrindžio judėjimo atstovai.

Remiantis žiniasklaidos pranešimais, įsibrovėliai buvo likviduoti, kai patruliavo mieste. Tai ne pirmas atvejis, kai Energodare „dingsta“ okupantai.

„Naktį pora patruliuojančių orkų baigė tarnybą okupacinėje armijoje anksčiau, nei numatyta. Išlaisvinus miestą, jie gali būti rasti arba ne", - sakė partizanai.

Jie neatskleidė detalių, kur ir kaip tiksliai vyko priešo patrulių likvidavimas, tačiau šaltiniai tikina, kad tai ne pirmas kartas, kai Energodare likviduojami kariškiai. Keliems rusų kariams dingus be žinios, okupantai sugriežtino žmonių kontrolę miestų gatvėse.

„Jie turi vaikščioti ir dairytis. Jie apskritai turi bijoti išeiti į gatvę“, - „Telegraph“ komentavo vienas iš Krašto apsaugos ministerijos Vyriausiosios žvalgybos direkcijos pareigūnų, pageidavęs likti anonimišku.

Anksčiau buvo žinoma, kad Melitopolyje partizanai likvidavo aukšto rango Rusijos kariškius. Anot Zaporožės srities karinės administracijos, dėl to gegužės mėnesį okupantų kariai intensyviai tikrino privačias transporto priemones.

 

Gegužę Ukrainos partizanai Melitopolio srityje apgadino Rusijos šarvuotąjį traukinį. Diversantai neduoda užpuolikams nė dienos atsipalaiduoti.

Focus rašė, kaip partizaninis judėjimas kenkia RF ginkluotosioms pajėgoms okupuotose teritorijose. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(115)
(1)
(114)

Komentarai ()

Susijusios žymos: