[Žinios trumpai] Išgyveno per stebuklą: rusai paskelbė įspūdingą video, kaip į gabalus sudraskė jų šarvuotį, praėjus vos akimirkai nuo pabėgimo  ()

Internete pasirodė įspūdingas vaizdo įrašas, kuriame užfiksuota, kaip Ukrainos fronte sprogsta rusų BMP. Įgulai paskutinę akimirką pavyko pabėgti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vaizdo įrašą galima rasti „Telegram“ kanale „Ukraina 365“. Vaizdo įrašą, preliminariai, nufilmavo vienas iš sunaikinto šarvuočio įgulos narių prie vieno iš kelių.

Okupantai užfiksavo, kaip po galingo Ukrainos kariškių smūgio, šarvuotis išlekia į orą. Sprendžiant iš didžiulio ugnies stulpo, kurį sukėlė sprogimas, kovos automobilyje buvo pilna šaudmenų.

Rusijos kariuomenė kare su Ukraina patiria didelius nuostolius ne tik žmonių, bet ir technikos atžvilgiu. Remiantis oficialia Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generalinio štabo liepos 2 dienos ataskaita, Rusijos kariuomenė mūšiuose su ukrainiečiais jau prarado 1582 tankus ir daugiau kaip 3700 šarvuočių. Kad kompensuotų šiuos nuostolius, rusai turi papildyti gretas naudodami pasenusią 50-60-ųjų metų sovietinę įrangą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(60)
(1)
(59)

Komentarai ()

Susijusios žymos: