[Žinios trumpai] Sunaikintas išskirtinai svarbus objektas - okupantų puolimo kumštis liko be amunicijos  ()

Atvykusi NATO sunkioji artilerija leido Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms paspartinti Rusijos okupacinių pajėgų malšinimo tempą. Per 24 valandas Donbase buvo sunaikinti trys pagrindiniai Rusijos Federacijos kariniai objektai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai socialiniame tinkle „Facebook“ pranešė karo ekspertas Konstantinas Mašovecas.

„Ukrainos ginkluotųjų pajėgų patikrinimas Rusijos okupacinių pajėgų logistikos užnugario objektuose tęsiasi“, – rašė ekspertas.

Jo duomenimis, Ukrainos artilerija „tikrino“ Rusijos ginkluotųjų pajėgų amunicijos sandėlius Popasnoje ir Rovenskuose. Be to, buvo „apžiūrėti“ okupantų objektai Jasinuvatoje: degalų ir tepalų saugykla, tiekimo sandėliai ir geležinkelio mazgas, per kurį buvo aprūpinamos Rusijos ginkluotosios pajėgos.

Ypač pabrėžta operacija Popasnoje. Sprendžiant iš milžiniškos sprogimo galios, buvo sunaikinta labai didelė Rusijos ginkluotųjų pajėgų amunicijos sankaupa. Būtent per šią gyvenvietę buvo aprūpinamos rusų smogiamosios pajėgos prie Severodonecko – Lysyčansko. Tai karščiausia fronto dalis. Dabar okupantų pajėgos ten labai susilpnėjo.

 

„Komisija tęsia darbą... Nustatyta daugybė trūkumų, vadovybė vietoje rengia planus, kaip juos pašalinti“, – ironizavo Mašovecas, komentuodamas Ukrainos pajėgų operacijas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(35)
(0)
(35)

Komentarai ()

Susijusios žymos: