[Žinios trumpai] Padangių monstras grįžta – Vokietijos „Lufthansa“ sugrąžins į dangų didžiausią pasaulyje keleivinį lėktuvą  ()

2020 m. COVID-19 pandemijai pristabdžius skrydžius lėktuvu, „Lufthansa“ Ispanijoje ir Prancūzijoje paliko 14 didelių „Airbus A380“ lėktuvų ilgalaikiam saugojimui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vokietija galiausiai pardavė šešis lėktuvus, laikomus didžiausiais pasaulyje keleiviniais orlaiviais. Dabar galime tikėtis, kad bent dalis iš likusių aštuonių pasirodys. Aviakompanija paskelbė, kad „Airbus A380“ į orlaivių parką grįš 2023 m. vasarą.

„Šiandien nusprendėme 2023 m. vasarą vėl pradėti eksploatuoti „Lufthansa“ A380, kuris dar vis mėgaujasi dideliu populiarumu“, – pirmadienį paskelbė bendrovės vykdomoji valdyba.

A380 yra 100 metrų ilgio ir 23 metrų aukščio. A380 ekonominėje klasėje telpa 509 keleiviai. Esant tokiam dideliam keleivių kiekiui, aviakompanija akivaizdžiai tiki, kad lėktuvo eksploatavimo išlaidas kompensuos paklausa.

 

Nors „Lufthansa“ vis dar svarsto, kiek iš aštuonių orlaivių sugrįš ir į kokias kryptis tiksliai skris, tolimųjų reisų orlaiviai yra oro linijų pertvarkos tendencijos dalis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(13)
(0)
(13)

Komentarai ()