[Žinios trumpai] Paviešinta slapta informacija, kokį pralaimėjimą Ukrainoje patyrė Putinas prieš karo paskelbimą: „Dėl to galutinai prarado nervus ir pradėjo karą“  ()

Prieš karą V. Putinas beveik visiškai prarado galimybę politiškai paveikti Ukrainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Viena iš priežasčių, kodėl Kremliaus vadovas Putinas susinervino Rusijos invazijos į Ukrainą išvakarėse, buvo pagrindinių Ukrainos prorusiškų pajėgų žlugimas. Apie tai rašo ukrainiečių žurnalistas Denisas Kazanskis, komentuodamas Jurijaus Boiko (vienas iš OPZZh įkūrėjų) prisipažinimus.

Boikas pripažįsta, kad prieš karą prorusiška partija „Opozicijos platforma – už gyvenimą“ (OPZZh) iš tikrųjų buvo neveiksni, nes įvairios partiją sudarančios grupės nerado bendros kalbos ir nebegalėjo priimti sprendimų. Jis pažymėjo, kad „OPZZh“ per pastaruosius mėnesius prieš karą prarado savo gyvybingumą.

Kazanskis savo „Telegram“ kanale paskelbė interviu fragmentą, kalbėdamas apie visišką Kremliaus projekto nesėkmę ir apie Putiną, kuris beveik visiškai prarado politinę įtaką Ukrainoje.

 

„Manau, kad tai yra viena iš priežasčių, kodėl Putinas susinervino ir pradėjo karą. Rusija visiškai žlugo politiniame fronte, nes rėmėsi nesąžiningais impotentais ir vagimis Ukrainoje", - sakė Kazanskis.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(48)
(4)
(44)

Komentarai ()

Susijusios žymos: