Arestovičius pasakė, ko rusai niekada neatleis Putinui - tai baisiau už visas sankcijas ir net totalų deficitą (Video)  (9)

Rusija gali egzistuoti tik tada, kai plečiasi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Oleksejus Arestovičius mano, kad V. Putino pralaimėjimas Ukrainoje sunaikina rusų nesąmones apie savo šalies didybę.

Juk būtent pasakomis apie Rusijos Federacijos didybę Rusijos propaganda maitino žmones, ragindama ištverti visus sunkumus.

Tai trečiadienį, liepos 13 d., “1 + 1” pokalbyje su laidos vedėja Natalija Moseyčiuk pareiškė Ukrainos  Oleksejus Arestovičius.

 

„Kai nevyksta plėtra, smarkiai paaštrėja vidinės problemos, kurių Rusijoje yra labai daug. Su jomis susidoroti labai sunku ir įmanoma tik įteisinus režimą, tai yra V. Putino ir valdžios palaikymo mašiną. Bet Rusijos Federacijos jėgos mašina diskredituota, o V. Putino legitimumas subordinuotas taip, jog jis visą pasaulį nukreipė prieš rusus. O kainą jie sumokėjo nepaprastai didelę. Tai net ne 50 tūkstančių čia žuvusių žmonių, o tos viltys dėl Rusijos didybės, kurios neišsipildė. Rusai gulėjo ant sofos ir žiūrėjo televizorių, per kurį buvo  sakoma, kad visi bijo Rusijos. Bet niekas jos nebijo, visi juokiasi. Tai jie supranta“, - sakė O. Arestovičius.

 

Anot jo, rusai gali atleisti režimui dujų tiekimo trūkumą, sankcijas, nuskurdimą, jei yra matoma šalies didybė.

"Bet didybės nėra. Jei dabar jie bandys mėgdžioti didybę sudarydami Baltarusijos, Ukrainos ir Rusijos sąjungą, tai šio įvykio nesėkmė bus aiški kiekvienam rusui. Bet koks bandymas imituoti didybę parodys, kad "karalius nuogas “, – reziumavo O. Arestovičius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(86)
(1)
(85)

Komentarai (9)

Susijusios žymos: