[Žinios trumpai] Rusijos idiotai vos nesusprogdino patys savęs: vaizdo įraše užfiksuota, kaip „Iskander“ raketa sprogo vos pakilusi (Video)  ()

Rusijos raketa pakilo į dangų ir sprogo praėjus 8 sekundėms po paleidimo Rusijos Federacijos teritorijoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusai paleido „Iskander“, tačiau raketa beveik iš karto sprogo – socialiniuose tinkluose buvo paskelbtas vaizdo įrašas, kuriame užfiksuotas nesėkmingas Rusijos kariuomenės raketos paleidimas, kuri nuskriejo kelis šimtus metrų, nukrito ir sprogo Rusijos teritorijoje. Vaizdo įrašą mobiliojo telefono kamera nufilmavo vienas iš liudininkų, po to šiais kadrais jis pasidalijo socialiniuose tinkluose.

Vaizdo įrašo fragmentą publikuoja „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

Filmuotoje medžiagoje matoma, kaip raketa kyla į dangų ir sprogsta praėjus aštuonioms sekundėms po paleidimo. Pakilimo vieta, data ir laikas nenurodyti, tačiau šaltinis teigia, kad vaizdo įraše matyti raketos paleidimas iš komplekso „Iskander“.

„Rusijos „oligofrenikai“ (protiškai atsilikę) vėl vos nenužudė savęs su „didelio tikslumo“ Iskander“, – sakoma vaizdo įrašo komentare.

 

„Rusiškojo „Iskander“ paleidimas... Šiame viename epizode – visa Rusijos „specialiosios operacijos“ esmė. Akinanti, gyvuliška neapykanta Ukrainai pirmiausia smogia pačiai Rusijai, kuri save varo į skurdą, periferiją ir tamsą. Rašau, kad rusai bombarduoja save – tai ne ironija ar pokštas, o šiurkšti gyvenimo tiesa“, – vaizdo įrašą komentuoja ukrainiečių žurnalistas ir tinklaraštininkas Denisas Kazansky.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(55)
(0)
(55)

Komentarai ()