[Žinios trumpai] Ukrainos saugumo generolas: „JAV gali sunaikinti Putiną taip pat, kaip sunaikino Al-Qaeda lyderį”  ()

Jeigu JAV žvalgybos agentūros detaliai išnagrinės Rusijos prezidento tvarkaraštį ir įpročius, taip pat parengs specialią operaciją, V. Putiną pavyks eliminuoti, kaip tai buvo padaryta su „Al Qaeda“ lyderiu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai „Espresso“ eteryje pareiškė SBU rezervo generolas majoras Viktoras Jagunas.

„Teoriškai Amerikos žvalgybos tarnybos gali susidoroti su Putinu taip pat, kaip su „Al Qaeda“ lyderiu Aymanu al-Zawahiri“, – sakė V. Jagunas, atsakydamas į laidos vedėjo klausimą.

Jis taip pat įvardijo veiksnius, kurie gali tam sutrukdyti.

„Turite suprasti, kad oro gynybos įranga, sauganti V. Putiną, taip pat nešiojamos oro gynybos sistemos ir radarų sistema gali pakenkti šio teroristo sunaikinimui“, – sakė atsargos generolas majoras.

Viktoras Jagunas taip pat pažymėjo, kad specialiosios tarnybos kruopščiai planavo „Al-Qaeda“ lyderio Aymano al-Zawahiri likvidavimą.

Jie išstudijavo teroristų lyderio tvarkaraštį ir sužinojo apie įpročius. Be to, likvidavimo operacijos metu buvo panaudotos raketos, kurios buvo aprūpintos ne sprogmenimis, o specialiais peiliais Aymanui al-Zawahiri nužudyti.

 

Yra tikimybė, kad Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas galėjo mirti, o Kremlius, slėpdamas informaciją nuo visuomenės, viešai naudoja antrininkus. Žvalgybos pareigūnai neatmeta, kad informacijos apie Vladimiro Putino žūtį paskelbimas gali lemti perversmą šalies viduje ir Rusijos kariškių nenorą tęsti plataus masto karą Ukrainoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(24)
(5)
(19)

Komentarai ()

Susijusios žymos: