[Žinios trumpai] FSB atsargos pulkininkas siūlo ruoštis branduoliniam karui: „Šis Putino teiginys nieko gero nereiškia!”  (5)

Rusijos opozicijos lyderis Genadijus Gudkovas pasidalijo nerimą keliančiomis spėlionėmis apie galimą branduolinio ginklo panaudojimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Į pensiją išėjęs FSB pulkininkas Genadijus Gudkovas atsakė į „Politeka Online“ laidos vedėjo klausimą, ko galima toliau tikėtis iš V. Putino. Šiuo klausimu buvęs Valstybės Dūmos deputatas išsakė blogiausias savo prielaidas, manydamas, kad verta ruoštis branduoliniam karui.

Genadijaus Gudkovo interviu „Politeka Online“ galima pažiūrėti „YouTube“ kanale.

„Man labai gėda, kad staiga jis pradėjo kalbėti apie branduolinio karo neįmanomumą. Esu įpratęs V. Putiną visą laiką interpretuoti atvirkščiai. Viskas, ką jis sako, nieko nereiškia, išskyrus tai, ką jis apie tai galvoja. Tai mane labai erzina, nes suprantu, kad jei jo beviltiškumo laipsnis bus labai aukštas, kad jis ką nors nepradėtų“, – savo požiūriu su ukrainiečiais dalijosi Genadijus Gudkovas, perspėdamas, ką sugeba į kampą įvarytas Kremliaus vadovas. 

 

Tada Rusijos politikas pridūrė: „Jei atvirai, aš visiškai netikiu V. Putinu. Jis neturi jokių principų ir moralės, nėra ištikimas savo žodžiui, todėl, žinoma, mane tai labai glumina, jog jis kalbėjo apie branduolinio karo galimybės nebuvimą.  Beje, jis kalbėjo apie karo su Ukraina neįmanomumą, apie invazijos neįmanomumą. Kalbėjo apie daug ką.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(19)
(9)
(10)

Komentarai (5)