[Žinios trumpai] Analitikai apšalę, vyksta kažkas labai keisto - susprogdinti amunicijos sandėliai net 150 km nuo fronto!  ()

Sprogimai įsibrovėlių kariniuose objektuose griaudėjo 150 km nuo artimiausių Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pozicijų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rugpjūčio 9 d. rytą, okupuotuose vietovėse - Novoaleksejevkoje, Heničeske ir Melitopolyje buvo girdimi sprogimų garsai. Apie tai pranešė liudininkai. Vietos gyventojai pastebėjo, kad sprogimų pobūdis panašus į amunicijos sandėlių detonavimą.

Vietiniai „Telegram“ kanalai praneša apie Heničesko rajone įvykusius sprogimus. Tikriausiai ten detonuoja rusų užpuolikų šoviniai.

Novoaleksejevkoje taip pat buvo girdimi detonacijos garsai.

Grupės „Informacinis pasipriešinimas“ koordinatorius, karo ekspertas Aleksandras Kovalenko pažymi nepaprastą ir svarbų momentą naujoje sprogimų serijoje. Savo  socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje jis teigė, kad sprogimai įsibrovėlių kariniuose objektuose griaudėjo 150 km nuo artimiausių Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pozicijų.

Tokiu būdu jis leido suprasti, kad Ukrainos kariuomenės žinioje jau gali būti atsiradę naujų raketų, padidinusių Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atakų diapazoną.

„Taigi. Išsiaiškinkime. Šį rytą gavome pranešimų apie sprogimus ir dūmus laikinai užimtame Heničeske. Sprogimų ir dūmų nuotraukos paskelbtos atviruose šaltiniuose, ir tai greičiausiai yra Novoaleksejevka. Bet kaip Heničeskas, kaip Novoaleksejevka – 150 km nuo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pozicijų. Kas tai buvo?" - rašo Kovalenko.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(123)
(3)
(120)

Komentarai ()

Susijusios žymos: