„Būna atvejų, kai kariauti nebebūna kam, visi išžudyti“: propagandistai paskelbė tikrąjį fronto paveikslą, ypatingai išskiriama viena sritis  ()

Okupantus apėmusi panika, nes Ukrainos ginkluotosios pajėgos kare naikina ištisas priešo kuopas, o tuo pačiu būriuose ir batalionuose trūksta okupantų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Propagandinė žiniasklaida rašo, kad padėtis fronte nėra tokia rožinė, kaip skelbiama Rusijos gynybos ministerijoje. Ukrainos gynėjai vis dar yra labai arti okupuoto Donecko.

Prieš dieną propagandos žurnalistas Jurijus Kotenokas nušvietė tikrą vaizdą fronte, sakydamas, kad katastrofiškai trūksta naujų karių, pasiruošusių kovoti su Ukrainos ginkluotosiomis pajėgomis, informuoja „Ukraina 365“.

Anot jo, situacija fronte labai sunki: kartais pasitaiko atvejų, kai nėra kam eiti kautis prieš Ukrainos ginkluotąsias pajėgas.

Jis prisipažino, kad rašistai remiasi artilerija ir į Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pozicijas pataiko iš toli, tačiau po artilerijos darbo pasiruošusių stoti į mūšį pėstininkų nėra. Ukrainos gynėjai, išlaukę artilerijos šūvių, ne tik atmuša vieną ataką po kitos, bet ir vietomis pereina į kontratakas.

Propagandistą piktina tai, kad Donbase yra daug korespondentų, asmens sargybinių, ministrų, bet pėstininkų vis tiek nėra. Su kiekviena nauja diena pėstininkų gretos retėja, o tuščios vietos nėra kam užpildyti.

 

Rašistai niekada nemokėjo kovoti, bet užėmė vieną ar kitą gyvenvietę, turėdami tiesiog didžiulį pranašumą karine technika ir darbo jėga. Pėstininkai niekada negalėjo kautis, todėl priešas, remdamasis artilerijos apšaudymu, stengiasi išvengti tiesioginių susirėmimų su Ukrainos ginkluotosiomis pajėgomis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(61)
(1)
(60)

Komentarai ()

Susijusios žymos: