Mobilizuoti Donbaso gyventojai tiesiog įsiutę: „vienas batas 45 dydžio, antrasis 43, audinys tiesiog supuvęs“ (Video)  ()

Priverstinai mobilizuoti Donbaso gyventojai rodo kaip Maskva aprūpina savo „armiją“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Okupuoto Donbaso gyventojai  Maskvai yra tarsi vartojimo reikmenys. Jiems nereikės mokėti už sužeidimą ar mirtį: daugelis taip ir negavo Rusijos pilietybės, o „L/DLR“ vyriausybės dokumentai nieko nereiškia. Atsiskaityti apie nuostolius nereikės nei dabar, nei ateityje: jie visi yra svetimos šalies piliečiai – jie gali būti mesti į fronto liniją be technikos, atsargų, ginklų ir vilties sugrįžti. Iš visų pusių Kremliui tik nauda.

Tačiau priverstinai mobilizuoti Donbaso gyventojai neliko skolingi ir prieš išvykdami į karą parodė, kaip Maskva aprūpina savo „armiją“.

Vaizdo įrašas patalpintas „Telegram“ kanale „Ukraina 365“.

Vienam „kovotojui“ uniforma atiduota nuo svetimo kario, tačiau batų nerasta. Buvo pasakyta: „Atimsi mūšyje“, o kol kas pakovosi su sportbačiais.

Kitas vaikinas parodė rankinę, kurios apačia suplyšusi. Audinys tikriausiai supuvo prieš keletą metų, nuo menkiausio prisilietimo jis trupa rankose.

 

Dar vienas „kovotojas“ gavo skirtingų dydžių guminių batų porą: vienas iš jų yra 45 dydžio, o kitas - 43.

„Kai buvau mobilizuotas į „kariuomenę“, man davė 56 dydžio uniformą, kai aš nešioju 48 dydį. Nedavė nei šalmo, nei neperšaunamos liemenės, už savo lėšas tėvai nupirko ir atvežė, 15 tūkst. rublių sumokėjo. Savanoriai padėjo su tinkamo dydžio uniforma“, – pasakojo jaunasis šauktinis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(26)
(3)
(23)

Komentarai ()