„Gazpromui – viskas“: skelbiama, kada galutinai mirs didysis Rusijos gigantas ir galios simbolis  ()

Energetikos milžinė „Gazprom“, kurią Kremlius pavertė hibridinio karo ginklu, Igorio Eidmano teigimu, atsidūrė ant sunaikinimo slenksčio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusija dėl karo praranda Europos energijos išteklių rinką. Vokietija, viena labiausiai nuo rusiškų dujų priklausomų ES šalių, paskelbė, kad iki 2023 metų vidurio pasirūpins alternatyviais šaltiniais.

Apie tai savo „Facebook“ tinklaraštyje parašė Rusijos opozicionierius ir sociologas Igoris Eidmanas.

Jis pažymėjo, kad ne tik Vokietija, bet ir kitos Europos šalys atkakliai siekia nepriklausomybės nuo Rusijos energijos išteklių. Tai labai bloga žinia Maskvai, nes ES šalys eksportuoja didžiąją dalį Rusijos dujų ir naftos.

Rusijos valdžios istorijos ir propaganda apie Europos rinkos pakeitimą Azijos rinka yra ne kas kita, kaip pasakos. Tam Rusija neturi reikiamo pajėgumo infrastruktūros, o jos statyba reikalauja daug pinigų ir metų.

 

„Gazpromui“ viskas... „Nacionaliniam lobiui“... liko gyventi maždaug metai. Mileris („Gazprom“ valdybos pirmininkas ir direktorių tarybos pirmininko pavaduotojas, taip pat uolus Putino režimo šalininkas – Red.) sako jau esą pardavinėjantis savo didžiulius rūmus“, – pareiškė Eidmanas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(68)
(2)
(66)

Komentarai ()